Icepeak Tornado 150 PSI Siyah Metalik Pompa 12V Sy-5083

1.099 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL

Ürün Bilgileri

Icepeak Tornado 150 PSI Siyah Metalik Pompa 12V Sy-5083

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YEK TECHNOLOGY ✅ Satıcı Ünvanı: YUNUS EMRE KARAKELLE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5150567184
    Bu ürün YEK TECHNOLOGY ✅ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yolcu araçları - van - 4x4 - kamyon - otobüs - top -bisiklet
  • Dunlop varfli kamyon lastiklerinin hızlı şişirilmesini sağlar.
  • Dc-12v-10 bar/150psi 'lık doğrudan bağlantılı
  • Güçlü motor kompresör

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Icepeak Tornado 150 PSI Siyah Metalik Pompa 12V

Araçlardan beklenen performansın alınabilmesi için lastik ayarının iyi yapılması gerekir. Bu işle uğraşan meslek gruplarından yardım alabileceğiniz gibi, Icepeak Tornado pompa da edinebilirsiniz. Bu sayede her an bu işlemi kendi başınıza gerçekleştirebilirsiniz. Araç içerisinde rahatlıkla taşınabilen ürün, tatil dönemlerinde de sizlere oldukça kolaylık sunar. Deniz sezonunda şişme botlarınızla yapacağınız keyifli seyahatlerde eğlenceye daha çok vakit ayırmanızı sağlar. Kampta tek veya çift kişilik yataklarınızı kas gücünüzü harcamadan şişirmenize imkan tanır. Icepeak Tornado 150 PSI pompa, elektrikli motora sahip olması nedeniyle araç çakmağında kesintisiz şekilde çalıştırılabilir. Bu sayede her ortamda kolaylık sağlar. Malzeme seçimleri, araçların beklenen performansı göstermesi bakımından önemlidir. Alım sırasında dikkat edilmesi gereken ise hangi araca ne tür parçanın takılması gerektiğidir.

  • Hafif yapısıyla pratik müşteri deneyimi
  • Ergonomik tasarım ile kullanışlı yapı
  • Farklı alanlarda kullanım imkanı

İlgi Çekici Tornado Metal Pompa Özellikleri

İlgi Çekici Tornado Metal Pompa Özellikleri

Araç bagajına kolay bir şekilde yerleştirilen ve az yer kaplayan Icepeak Tornado 150 PSİ siyah metalik pompa 12v, araç çakmağına takılarak çalıştırılır. Adaptörün valf üzerine yerleştirilmesi ile çalışmaya hazır hale getirilir. Çalışma aşamasında kontrol göstergesi, sizi yönlendirici özelliğe sahiptir. Bu ürün sayesinde deniz yatağını, yüzme simitlerini, topu, deniz botunu, kanoyu rahat bir şekilde şişirebilirsiniz. Siyah renklidir. Çok fazla aparatının bulunmaması ürünü toplu bir şekilde muhafaza etmenizi kolaylaştırır. Kaliteli ve güvenilir ürünün kullanımı rahat olur. Diğer parçalar, ürün performansının artmasında etkili olur. İş, seyahat ya da tatil dönemlerinde çeşitli araçların kullanımına ihtiyaç duyulur. Özellikle denizde kullanılan bazı ürünler, tatil dönemlerinde ön plana çıkar ve bunların kullanımı için şişirme pompasına olan ihtiyaç artar. Kısa süre içerisinde Icepeak Tornado şişirme aparatı ile bu işlemlerin tümünü yapabilir, eğlencenize daha çok vakit ayırabilirsiniz.

Icepeak Tornado Metal Pompa Avantajları

Icepeak Tornado Metal Pompa Avantajları

Yaşanabilecek lastik arızalarına karşı her an elinizin altında bulunma avantajı sağlayan Icepeak Tornado pompa 12v, kolay taşınabilir özelliğe sahiptir. Özellikle uzun yolculuklarda araba arızasına yardımcı olacak ve sizi çözüme kavuşturacak bir tamir dükkanı bulamayabilirsiniz. Bu gibi durumlarda pompa, aracınızın lastiğini şişirme konusunda size yardımcı olur. Profesyonellik gerektirmemesi ve kolay bir şekilde kurulum yapılabilmesi sayesinde yola hızlı bir şekilde devam edebilirsiniz. Ebatının küçük ve ağırlığının hafif olması, ürünü aracınızda rahatlıkla muhafaza edebilmenize yardımcı olur. Aracınızda az yer kaplar ve ekstra bir yük eklemez. Kısa sürede pratik şekilde aracınızın lastiklerini şişirebileceğiniz gibi, aynı ürünü şişme yataklar için de kullanabilirsiniz. İhtiyaç halinde her türlü şişirme işlemini Icepeak Tornado siyah metalik pompa ile gerçekleştirebilirsiniz. Araçtan enerji alarak çalıştığı için başka bir malzemeye veya kabloya ihtiyaç duymazsınız.

Bütçe Dostu Icepeak Tornado Metal Pompa Fiyatları

Bütçe Dostu Icepeak Tornado Metal Pompa Fiyatları

Otoyolda, şehirden uzak alanlarda veya aciliyetinizin olduğu durumlarda lastik basıncınızı Icepeak Tornado pompa ile yükseltebilirsiniz. Sabah erken saatlerde işe gideceğiniz esnada lastiğinizin havasının inmiş olduğunu fark ettiğiniz anda bagajınızdan şişirme pompasını alarak kısa süre içerisinde basıncı normal değerine yükseltebilirsiniz. Pompanın özelliklerine ve volt değerine göre fiyatları değişkenlik gösterir. Üretiminde kullanılan malzemenin kalitesi de fiyatlar üzerinde etkili olur. Yüksek performans gösteren bu ürün, ihtiyaçlarınıza kusursuz şekilde yanıt verir. İlerleyen süreçte ciddi sorunların oluşmaması için Icepeak Tornado 150 PSI pompa 12v kullanabilir ve güvenli bir deneyim elde edebilirsiniz. Motorun araç çakmağından gelen akım ile çalışması sayesinde pratik kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Kolay ve rahat kullanım imkanı sunan ürün ile zahmetsizce pompalama işlemi yapabilirsiniz. Trendyol'da ürünü dilediğiniz gibi inceleyerek siparişinizi oluşturabilirsiniz.