Genel Markalar Among Us Pop It Duyusal Ve Zihinsel Stres Baloncuğu

55 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Among Us Pop It Duyusal Ve Zihinsel Stres Baloncuğu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: U-toys Satıcı Ünvanı: UĞUR GÖĞÇE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3970441461
    Bu ürün U-toys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 adet gönderim
  • stok durumuna göre farklı desenlerde ,ebatlarda ürün gönderim sağlanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

ibis oyuncak 1053 Among Us Pop It Duyusal ve Zihinsel Stres Baloncuğu

İbis oyuncak Among Us Pop It, hem eğlenceli hem de çocuk gelişimine yararlı bir üründür. Son derece basit ve keyifli bir oyun oynama deneyimi sunan İbis oyuncak Among Us Pop It duyusal ve zihinsel stres baloncuğunun kuralları da son derece basittir. Ürün, tek başına stres gidermenin yanı sıra 2 ya da daha fazla kişiyle de oynanabilir. Oyundaki esas amaç, sırayla baloncuk patlatmaktır. Sıra size geldiğinde yalnızca tek sütun üzerindeki baloncuklardan dilediğiniz kadarını patlatabilirsiniz. En son baloncuğu patlatan kişi ise oyunu kaybetmiş olur. Bu eğlenceli ürünü dilerseniz bir hediye alternatifi olarak da değerlendirebilirsiniz. İbis oyuncak Among Us Pop It ürününün bazı özellikleri ise şu şekildedir:

  • Ergonomik bir tasarıma sahiptir.
  • 3 yaş ve üzeri için uygundur.
  • Sağlığa zararlı olmayan materyaller kullanılarak üretilmiştir.

İbis Oyuncak Among Us Pop İt Ne İşe Yarar?

İbis Oyuncak Among Us Pop İt Ne İşe Yarar?

İbis oyuncak Among Us duyusal stres baloncuğunun pek çok faydası vardır. Bunlardan ilki, ürünün stres giderici özelliğidir. Oyuncağın üzerinde yer alan balonları patlattıkça rahatlarsınız ve stres seviyeniz düşer. Oyun, düzenli olarak oynandığında bu durum daha da belirgin olur. Ürünün bir diğer faydası ise çocuklar içindir. İbis oyuncak Among Us Pop It, çocuklarda el ve göz koordinasyonunun gelişmesine yardımcı olur. Matematiksel düşünme becerisini de erken yaşta öğretir. İbis oyuncak Among Us Pop It duyusal ve zihinsel stres baloncuğu, tüm bunları yaparken aynı zamanda yaratıcılığa da teşvik eder. Ürün, hiperaktivite bozukluğu ya da dikkat eksikliği olan çocukların duyusal streslerini azaltarak daha sakin olmalarına da yardımcı olur. İbis oyuncak Among Us Pop It, çocukları hem duyusal hem de duygusal anlamda fazlasıyla tatmin eder.

İbis Oyuncak Among Us Pop İt Materyali Nasıl?

İbis oyuncak Among Us zihinsel stres baloncuğu, sağlığa zararı olmayan kaliteli materyaller kullanılarak üretilmiştir. Yapımında yumuşak silikon kullanılan İbis oyuncak Among Us Pop It duyusal ve zihinsel stres baloncuğu, tamamen zararsızdır. Ürün, küçük parçalar içermemesi sebebiyle çocuğunuz için herhangi bir tehlike barındırmaz. İbis oyuncak Among Us Pop It, kurulum gerektirmez. Tek parçadan oluşan bu ürünü kutudan çıkarır çıkarmaz oynamaya başlayabilirsiniz. Silikon materyaller kullanılarak üretilen bu baloncuğun tasarımı da son derece kompakttır. İbis oyuncak Among Us Pop It, istenilen her yere kolayca taşınabilir. Seyahat ya da aile gezilerinizde de bu ürünü çantanızda taşıyabilir, eğlencenin tadına her daim doyasıya varabilirsiniz.

İbis Oyuncak Among Us Pop İt Kimler Alır?

İbis oyuncak Among Us Pop It duyusal ve zihinsel stres baloncuğu, 2 yaş ve üzeri herkesin kullanımına uygundur. Ürün, stres giderici özelliği sayesinde genç ya da yaşlı fark etmeksizin herkese kolaylıkla hitap eder. Dilerseniz oyunu iş yerinize götürüp mola zamanlarında günün stresini hafifletebilirsiniz. Dünyayı kısa sürede kasıp kavuran oyun Among Us'ın önemli bir hayran kitlesi vardır. Dolayısıyla bu ürün, Among Us hayranlarına da hitap eder. Dilerseniz İbis oyuncak Among Us Pop It duyusal ve zihinsel stres baloncuğu yorum ve puanlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece avantajlı fiyatlardan yararlanma fırsatını da elde edebilirsiniz.