2
Zincirli Ağaç Kesme Makinesi kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Hyundai Turbo 500 Motorlu Testere Magnezyum Karter 40 Cm Pala

4.286,60 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hyundai Turbo 500 Motorlu Testere Magnezyum Karter 40 Cm Pala

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eschırdavatbahce Satıcı Ünvanı: HAFİZE EBRU KAYACAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2515076624800017 Vergi Kimlik Numarası: 9620238352
    Bu ürün eschırdavatbahce tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hyundai Turbo 500 Motorlu Testere Magnezyum Karter 40 cm Pala Maks.Motor Gücü: 2 Hp Silindir Hacmi: 39.6cc Kılavuz Uzunluğu: 40cm Zincir: 91 / 28,5 Diş Yağ / Yakıt Depo Kapasitesi: 0,24 Lt. / 0,41 Lt. Ağırlık: 4,9 kg * Uzun ömürlü motor için profesyonel kağıt hava filtresi * Daha dayanıklı ve daha hafif magnezyum karter Hyundai Power Products kalitesi ve ITAL Makina A.ş. güvencesiyle 2 yıl garanti ve geniş yetkili servis ağı

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2000 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Pala Boyu 40-44
  • Zincir Diş Sayısı 40
Geri Bildirim Ver

Hyundai Turbo 500 Motorlu Testere Magnezyum Karter 40 cm Pala

Ağaç motorları ilkel baltalardan farklı olarak daha az güç ve saat gerektirmektedir. Yapılacak bir ağaç kesme işinde ağaç motorlarından yardım almak hem daha hızlı hem daha efektif olacaktır. Ağaç motorları kendi aralarında belirli kategorilere ayrılmıştır. Daha hafif ve ince ağaçların kesilmesinde kullanılan ağaç motorları motor hacmi olarak daha küçük üretilirler. Yapılan işe göre seçilmesi gereken bu aletler ağaç kesen kişilerin ve kesecek kişilerin işlerini daha rahat yapmasını sağlamaktadır. Kullanılan ağaç motoruna göre uygulanacak güç ve titreme artabilir ya da azalabilir. Eğer keseceğiniz ağaç veya ağaçlar daha kalın ve uzun saatler sürecek bir kesime ihtiyaç duyuyorsa daha güçlü motor hacmine sahip ve daha büyük boyutlara sahip ağaç motorları kullanıcısının işini hafifletmektedir. Bu bağlamda kullanmanız gereken ürünlerden biri de Hyundai Turbo 500 Motorlu Testere Magnezyum Karter 40 cm Pala HMT.500S olmaktadır. Hyundai 500 motorlu testere sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

  • Her Odun Çeşidine Uygun
  • Kısa Zamanda Çok Etkili
  • Uzun Süreli Kullanım İmkanı

Hyundai Turbo 500 Motorlu Testere Magnezyum Karter 40 cm Pala

Hyundai Turbo 500 Motorlu Testere Magnezyum Karter 40 cm Pala

Bu ağaç motoru motor yağının içinde bulunduğu ve parçaları yağlayan karterin magnezyumdan yapılmasından dolayı daha güçlü ve daha uzun süre çalışabilecek bir ağaç motorudur. Hyundai Turbo 500 Motorlu Testere Magnezyum Karter 40 cm Pala HMT.500S 40 santimlik palasıyla kesilecek ağaçları daha kolay bir biçimde kesmekte 5 kiloluk ağırlığı ile daha kolay bir taşıma ve işin daha kolay yapılmasını sağlayacak daha keskin bir zincire sahiptir. Zinciri özel bir alaşımdan yapılmış olup keseceği ağaçlarda takılma ve tekleme yapmamaktadır. Kullanılan motorun 2.0 hp olması da onu daha güçlü ve ağaç kesme işlerini daha kolaya indirgeyen bir alet haline getirmiştir. Hyundai Turbo 500 Motorlu Testere Magnezyum Karter 40 cm Pala Ağaç kesme işini yapacak bütün kişilerin işlerini kolaylaştırmakta ve onlara daha kolay bir iş deneyimi sunmaktadır. Hyundai Turbo 500 Motorlu Testere Magnezyum Karter 40 cm Pala içeriği açısından sizleri memnun eder.

Hyundai Turbo 500 Motorlu Testere Magnezyum Karter 40 cm Pala Kullanımı

Hyundai Turbo 500 Motorlu Testere Magnezyum Karter 40 cm Pala Kullanımı

Hyundai Turbo 500 Motorlu Testere Magnezyum Karter 40 cm Pala HMT.500S öncelikle yan tarafında bulunan bisiklet başlatma sistemi ile kolay bir çalışma sağlar. Motor hacminin büyük olması nedeniyle de ağaçları tek hamlede devirmenizi sağlar. Motorun üzerinde bulunan alt tetik ve üst tetik kullanılarak da çalıştırılması sağlanmaktadır. Üst kolla motora giden benzini arttırabilir ve motorun gücünü daha da fazlalaştırabilirsiniz. Ağaç motoru çalıştıktan sonra yapacağınız şey çalışan motorun tetiğinden bastırarak ağaç keserken motoru hızlandırılabilir, ağaç motoruyla kesme işlemi yapmazken ise motorun tetiğini bırakılması ve ağaç motorunu serbest bırakılması gerekmektedir. Yapılacak işten hemen sonra motorun durdurulması için ise alt kol çekilerek motorun durdurulması sağlanmalıdır. Yapılacak işten önce makinenin yağ deposunun doldurulması ve benzininin konulması gerekmektedir. Ağaç motorunun yağı bittiği takdirde makinenin parçaları arasındaki sürtünme artacak ve makineniz de bozulmalar meydana gelebilecektir. Daha sonra makineyle işiniz bitince yapılacak en son iş ise makinenin iyi bir şekilde muhafaza edilmesini sağlamaktır. Hyundai Turbo 500 Motorlu Testere Magnezyum Karter 40 cm Pala özellikleriyle sizlerin beğenisini kazanır.

Hyundai Turbo 500 Motorlu Testere Magnezyum Karter 40 cm Pala Yorumları

Hyundai Turbo 500 Motorlu Testere Magnezyum Karter 40 cm Pala Yorumları

Hyundai Turbo 500 Motorlu Testere Magnezyum Karter 40 cm Pala HMT.500S ağaçları kolay bir şekilde devirmesi uzun çalışma saatleri boyunca çok dengeli bir kullanım sunduğu için kullanıcılar tarafından çok beğenilmiş ve güzel değerlendirmeler almıştır. Hyundai Turbo 500 Motorlu Testere Magnezyum Karter özel üretim ve güçlü yapısı ile bütün ağaç kesmek isteyen kişilerin ilgisini çekmiş ve yaptıkları araştırmalarda karşılarına uzun saatler bile kullanılsa dahi ısınmayan, teklemeyen, ağaç kesimlerini zorlanmadan yapan bu ağaç motoru çıkmıştır. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.