Hyundai Techno 700 Dijital Motorlu Testere 46 Cm

6.574,84 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.500 TL

Ürün Bilgileri

Hyundai Techno 700 Dijital Motorlu Testere 46 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eschırdavatbahce Satıcı Ünvanı: HAFİZE EBRU KAYACAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2515076624800017 Vergi Kimlik Numarası: 9620238352
    Bu ürün eschırdavatbahce tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2200 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ağırlık 6 - 10 kg
  • Pala Boyu 45-49
  • Zincir Diş Sayısı 36
Geri Bildirim Ver

Techno 700 Benzinli 2,8 Hp Ağaç Motoru ile Doğru Kesim

Her türlü bağ, bahçe vb. uygulamalar için çok amaçlı kullanım imkanı sunan Hyundai Techno 700 benzinli testere 2,8 Hp ağaç kesme motoru, güçlü ve dayanıklı sistemleri ile öne çıkarak pratik, kolay ve güvenli bir kullanım vadediyor. Hyundai Techno 700 özellikleri motor ise gücü 2.8 hp, silindir 50,0 cc, motor 2 zamanlı hava soğutmalı, kılavuz boyu 46 cm, zincir 3,25 - 36 diş, depo hacmi 0,26 lt / 0.58 lt, ağırlığı 5,5 kg şeklinde oldukça kullanışlı özelliklere sahiptir. Dünyaca kabul görmüş olan Hyundai benzinli testere modelleri, güç, dayanıklılık ve yüksek çalışma performansının mükemmel birleşimi ile piyasadaki rakiplerinden ayrılmaktadır. Kullanıcıya çalışma sırasında maksimum düzeyde konfor sağlayan Hyundai ağaç kesme motoru, otomatik yağ pompası, güçlü krank-biyel kol mekanizması ile eşsiz sizlere tasarımlar sunar.

  • Güçlü Motor ve Silindir
  • Ultra Dayanıklılık
  • Yüksek Çalışma Performansı

Hyundai Techno Güçlü, Dayanıklı ve Sağlam

Hyundai Techno Güçlü, Dayanıklı ve Sağlam

Hyundai Techno 700 ile en kalın bile kolayca kesebilirisiniz. Kalın ve sert ağaçları kesebilmeniz ve her türlü ev, bahçe, bağ işleri için Techno 700, Hyundai pala ve Hyundai zincirle donatılmıştır. Techno 700’de 3/25 36 diş Hyundai zincir ve 45 cm Hyundai pala yer almaktadır. En üstün performansı göstermeniz için silindir hacmi 50 cc olmakla birlikte, 42 mm piston çapı bulunmaktadır ve çift segmanlıdır. Hyundai Techno 700 motorlu testere imkansız denebilecek işleri bile en kolaya çevirmek için Hyundai mühendisleri tarafından özel olarak tasarlanmıştır. Gövdesi magnezyum alaşımlı çelikten üretilmiştir. Üzerinde 6 tonluk kepçe çalışsa dahi sağlamlığını korur. Kolay çalıştırma özelliği sağlayan jikle kolu, güvenlik freni, çift saplamalı kılavuz tutucu, sağlam şasesi ve ergonomik tasarımı ile Hyundai ağaç motoru 700 tüm ihtiyaçlarınızı karşılar.

Hyundai Techno ile Güvenli ve Pratik Kullanım

Hyundai Techno ile Güvenli ve Pratik Kullanım

Hyundai ağaç kesme motoru üzerinde bulunan buji anahtarı sayesinde, buji anahtarı aramanıza gerek kalmaz. Techno 700 benzinli testere 2,8 hp ağaç kesme motoru, 2 yıl garantili olup, Türkiye’nin her yerinde teknik desteği bulunmaktadır. Bütün yedek parçaları Hyundai yetkili servislerinden kolaylıkla temin edebilirsiniz. Zincir koruyucusu sayesinde çalışırken zincirin atmasına ve zincir kopmalarına karşı kullanıcının güvenliği üst düzeyde sağlanır. Alet ve takım gerektirmeden kolayca açılabilen tırnaklı hava filtre kapağı, hava filtresi bakımını basit ve pratik şekilde yapmanızı mümkün kılar. Tutma kolunda kullanım esnasında elin kaymasını önlemek için özel kauçuk yerleştirilmiştir. Kendi sınıfında her şeyde bir numara olan Hyundai Techno 700 motorlu testere kolay kullanımının yanı sıra tüm Türkiye’ye yayılmış olan yetkili servis ağı ile de satış sonrası desteği en iyi şekilde sağlanmaktadır.

Hyundai Techno Kaliteli ve Ekonomik Deneyim

Hyundai Techno Kaliteli ve Ekonomik Deneyim

Hyundai Techno 7000 özellikleri bakımından eşsiz olduğunu Hyundai Techno 700 benzinli testere 2,8 hp ağaç kesme motoru yorumları da kanıtlar niteliktedir. Hyundai Techno 700 yorumlarında ürünün gücü, dayanıklılığı ve kalitesinden duyulan memnuniyetin yanında Hyundai Techno 700 fiyatı ile de kullanıcıların yüzlerini güldürdüğü açıkça görülmektedir. Yüksek performansı ve çalışma gücüyle ön plana çıkan ürün aynı zamanda ekonomik oluşuyla da kullanıcılarını memnun etmekte. Kalın ve sert ağaçların kesiminde, budama ve odun kesiminde, her türlü ev, bahçe ve bağ uygulamalarında çok amaçlı olarak kullanılabilen Hyundai benzinli testere kullanıcılara güvenli, rahat ve ekonomik bir deneyim sunmakta. Ergonomik tasarımıyla kullanım konforunu da önemseyen Hyundai Techno 700 benzinli testere kullanıcılar tarafından da tavsiye edilir. Ürünün özelliklerini internet üzerinden araştırabilirsiniz.