HyperX Cloud Iı Wireless Surround Gaming Kulaklık

6.499 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.827,99 TL

Ürün Bilgileri

HyperX Cloud Iı Wireless Surround Gaming Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SARIHAN AVM Satıcı Ünvanı: ALİHAN SARI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4588077607200001 Vergi Kimlik Numarası: 7450527689
    Bu ürün SARIHAN AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Bağlantı Türü Kablosuz
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • RGB Aydınlatma Yok
  • Kablo Ucu USB
Geri Bildirim Ver

HyperX HHSC2X-BA-RD/G Cloud II Wireless 7.1 Surround Gaming Kulaklık

Hyperx Cloud II 7.1 surround kırmızı wireless gaming kulaklık, güçlü ses kalitesi ve konforlu tasarımı ile beğenilen bir oyun aksesuarıdır. Oyun esnasında çevrenizdeki kişiler sesten dolayı rahatsız olabilir ya da siz dışarıdan gelen gürültüden dolayı odaklanma sorunu yaşayabilir. Ayrıca çevrim içi oyunlarda, karşı taraf ile sürekli iletişim hâlinde olmanız gerekir. Bu durumlara karşı oyuncuların ihtiyaçları göz önüne alınarak geliştirilen Hyperx Cloud II wireless 7.1 gaming kulaklık, takım arkadaşınız ile iletişimde kalmak ve oyunu rahatça takip edebilmek için son derece doğru bir tercihtir. Kulaklık oyun esnasında size harika bir deneyim yaşatır. Ayrıca ürünün şık ve ergonomik tasarımı kullanıcıların beğenisini kazanır.

  • Mikrofon İdare Tipi: Çift yönlü mikrofon
  • Pil Ömrü: 30 Saat
  • Malzeme: Suni deri, hafızalı köpük

HyperX Cloud II Wireless Gaming Kulaklığın Ses Kalitesi

HyperX Cloud II Wireless Gaming Kulaklığın Ses Kalitesi

Hyperx Cloud II 7.1 kulaklık, ses kalitesi açısından birçok teste tabi tutulur. TeamSpeak tarafından test edilen ürünün ses kalitesinin mükemmel ve net olduğu onaylanır. Kulaklık üzerinde yapılan testlerde işitilebilir yankı, ses bozulmaları ya da arka plan gürültüsü tespit edilmemiştir. Hyperx Cloud II gaming kulaklık, gürültü önleyen tasarımı sayesinde her açıdan başarılı bir kullanım vadeder. Çıkarılabilir mikrofonu, ihtiyacınıza göre modifiye ayarlar yapmayı sağlar. Güçlü ses teknolojisi sayesinde 3 boyutlu dinleme performansı yaşatır. Oyundaki zengin ve etkileyici sesleri net bir şekilde yakalamanız mümkündür. Kulaklığın bir diğer özelliği ise yerleşik mikrofonudur. Kendi sesinizi takip etme imkânı veren bu özellik, oyun esnasında daha iyi ayarlarlar yapmayı sağlar. Bu sayede Hyperx Cloud II 7.1 wireless ile oyuna giden sese müdahale edebilirsiniz.

HyperX Cloud II Wireless 7.1 Surround Kulaklık Ergonomik midir?

HyperX Cloud II Wireless 7.1 Surround Kulaklık Ergonomik midir?

Hyperx Cloud II 7.1 surround kırmızı wireless gaming kulaklık, oyun esnasında rahat etmeniz için son derece ergonomik bir tasarıma sahiptir. Özel HyperX teknolojisi ile üretilen kaliteli suni deri, ağırlık dağılımı, hafızalı köpük ve kavrama kuvveti gibi birçok özellik taşıyan model, her açıdan kullanıcıların konforunu yükseltir. Kulaklık oyun esnasında kulakları rahatsız etmez. Hyperx Cloud II 7.1 surround kırmızı wireless kulaklık, 2.4 GHz hızında kablosuz bağlantı ile çalışır. Bu özelliği ile gecikme yaşamadan ses iletimi yapar. Kulaklık uzun pil ömrüne sahiptir. Kablo sıkıntısı yaşamadan saatlerce bağlantı sağlayabilir. Alüminyum kasası farklı kafa ölçülerine göre şekillenir. Cihaz gün boyunca kullanıma elverişlidir. Hem baş kısmını hem de kulakları rahatsız etmeden takılabilir.

HyperX Cloud II Wireless Kırmızı Kulaklık Kimler içindir?

HyperX Cloud II Wireless Kırmızı Kulaklık Kimler içindir?

Hyperx Cloud II 7.1 surround kırmızı wireless gaming kulaklık, oyun esnasında kaliteli ses deneyimi arayanların tercihidir. Donanımı ile binlerce kullanıcının ihtiyaçlarına cevap vererek beğeni kazanan model, rekabete odaklanmak ve üstün ses kalitesi ile kesintisiz oyun oynamak için iyi bir seçim olur. Hyperx Cloud II 7.1 Surround kırmızı wireless gaming kulaklık yorumları ürünün oyun dışında tercih edildiğini de gösterir. Evden çalışanlar veya müzik dinlemeyi sevenler tarafından kullanılır. Ayrıca kulaklık, uzaktan eğitim alan öğrencilerin de seçimdir. Hyperx Cloud kulaklık; Zoom görüşmelerinde, Discord sohbetlerinde ve online sınıflarda tüm sesi rahatça duymanızı sağlar. Kulaklık sayesinde öğretmenlerle, iş ve oyun arkadaşlarınız kaliteli iletişim kurabilirsiniz. Son derece donanımlı olan Hyperx Cloud II 7.1 surround kırmızı wireless gaming kulaklık modelini Trendyol'dan sipariş verebilirsiniz.