HyperX Cloud Core 7.1 Oyuncu Kulaklığı HX-HSCC-2-BK/WW

2.499 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HyperX Cloud Core 7.1 Oyuncu Kulaklığı HX-HSCC-2-BK/WW

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Babyce Satıcı Ünvanı: YUNUS EMRE AYTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1250293264
    Bu ürün Babyce tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HyperX Cloud, muhteşem bir ses kalitesi sunan son derece konforlu bir oyun kulaklığı olarak tasarlandı. Uzun oyun oturumları için rahat bir kulaklık sunmak üzere HyperX’in özel hafızalı köpüğüne premium suni deri, kavrama kuvveti ve ağırlık dağılımı gibi üzerinde ince düşünülmüş bazı detaylar ekledik. Bu nedenle, milyonlarca oyuncunun tercih ettiği oyun kulaklığı olması hiç şaşırtıcı değil. Rekabete odaklanmak veya en sevdiğiniz oyunlarla rahatlamak istiyorsanız, sizin için mükemmel bir Cloud bulabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • RGB Aydınlatma Yok
  • Kablo Ucu USB
Geri Bildirim Ver

HyperX Cloud Core 7.1 Wireless Kulaklık Oyuncu Kulaklığı HX-HSCC-2-BK/WW Fiyatı - Trendyol

Oyuncu kulaklıkları oyunseverlerin göz ardı edemediği temel gerekçelerden biridir. Oyun esnasında küçük ayrıntıları atlamamak için her frekanstaki sesin duyulabilmesi önemlidir. Dikkatinizin dağılmaması, konforu hissetmeniz ve kaliteli deneyimler edinmeniz adına tasarlanan HyperX Cloud Core 7.1 Surround gaming kulaklık size oyun için gerekli olan tüm imkanları sunar. HyperX Cloud Core 7.1 oyuncu kulaklığı yorumları sayesinde ürünün kalitesi ve konforu kolaylıkla anlaşılabilir. Bir oyun kulaklığının sahip olması gereken ince detayları kendinde birleştiren HyperX Cloud Core ürünü 7.1 teknolojisi sayesinde seslerin farkedilir derecede efektif ayrımını sağlar. Ayarlanabilir mikrofon, takım oyunlarında yardımınıza yetişir, böylece dilediğiniz ayarda ses kontrolünü idare edebilirsiniz.

  • Ayarlanabilir başlık ve akıllı sünger teknolojisi
  • Katlanan ve takılıp çıkarılan mikrofon
  • Tüm sesleri ayırabilen 7.1 ses sistemi

HyperX Cloud Core 7.1 Oyuncu Kulaklığı Özellikleri

HyperX Cloud Core 7.1 Oyuncu Kulaklığı Özellikleri

HyperX Cloud Core 7.1 oyuncu kulaklığı kullananlar ister ses kalitesi ister sağladığı konfor hissinin yoğunluğundan dolayı üründen memnun kalır. HyperX Cloud Core 7.1 oyuncu kulaklığı fiyatları ile birlikte ürünün orijinal kutusundan çıkan parçalar sıkça merak edilen konulardandır. HyperX Cloud Core 7.1 oyun kulaklığı orijinal kutusundan 3 parça halinde çıkar. İlk ve en önemli parça olan başlıktan ve süngerlerden oluşan kulaklık örme kablosu ile birlikte tasarlanır. Takılıp çıkarılabilir mikrofon elastikliği sayesinde istenilen yöne eğilmeye uygundur. 7.1 ses teknolojisine sahip olan USB çıkışlı kablonun yanı sıra ek olarak kutudan 2 adet kadife kaplamalı sünger de çıkar. Tüm bunların alt kısmında dilediğiniz zaman kulaklığınızı rahat ve zarar görmeyecek şekilde taşıyabilmeniz için ince sünger içlikli kulaklık torbası yerleştirilir.

HyperX Cloud Core + 7.1 Kulaklığın Sağladığı Konfor

HyperX Cloud Core + 7.1 Kulaklığın Sağladığı Konfor

HX-HSCC-2-BK/WW model kulaklık oyuncunun konforu adına tasarlanan özel üründür. Ayarlanabilir başlığının iç kısmı kafanıza uygulanan basıncı def eden yumuşak sünger ile kaplanır. Hyperx 7.1 oyuncu kulaklığın dış kısmının malzeme kalitesi ile birlikte, siyah üzerine zevkli şekilde uygulanan kırmızı şık bir görüntü sağlar. Deri kaplamalı akıllı sünger teknolojisi sayesinde kullanım anında sünger kulağınızın şeklini alır ve kulaklara basınç uygulamasının karşısı alınır. HyperX Cloud Core 7.1 oyuncu kulaklığı HX-HSCC-2-BK/WW model sağladığı imkanlarla beraber, 309 gr ağırlığı ile uzun süreli kullanımlara uygun tasarlanır. Mikrofon giriş kısmından bağlantı sağlayarak eğilebilir elastik kısa kablosu sayesinde mikrofonunuzu sizin için uygun olan konuma getirebilirsiniz. 1 metre örme kablolu 3,5 mm çıkışlı konnektörü 2 metre USB destekli audio adaptöre takılarak bilgisayar ve oyun araçlarına erişim sağlanır.

HyperX Cloud Core 7.1 Oyuncu Kulaklığın Eşsiz Ses Efekti

HyperX Cloud Core 7.1 Oyuncu Kulaklığın Eşsiz Ses Efekti

HyperX Cloud Core 7.1 oyuncu kulaklığı 5.3 cm sürücü ünitesine, 15-25000 Hz frekans aralığına sahiptir. HyperX Cloud Core + 7.1 teknolojisi kısık sesli konuşmaları, uzaktaki patlamaları, yaklaşan adımları hassasiyetle algılar. Tüm sesleri kafanızın çevresinde ses bulutu haline getirir. HyperX Cloud Core 7.1 Surround oyuncu kulaklığın mikrofon bağlantısı da 3,5 mm olup 100-12000 Hz frekanslı sesleri iletebilme özelliğine sahiptir. Audio adaptör üzerindeki düğmeler ile 7.1 efektini uygulayabilir veya devre dışı bırakabilir, kulaklıktan ve mikrofondan gelen sesleri ayarlayabilirsiniz. Adaptörün yan kısmındaki tekerlek ile mikrofon kapatılabilir. USB desteği ile PC, PS4, Xbox One, Will platformlarına; 3,5 mm çıkışlı konnektörü sayesinde telefon, tablet gibi aygıtlara sorunsuz şekilde bağlanabilen HX-HSCC-2-BK/WW kodlu ürüne Trendyol üzerinden göz atabilirsiniz.