Hyper Immun 44 Immun 44 Likit 150 ml

226 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
243 TL238 TL
10.000 TL'ye 200 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hyper Immun 44 Immun 44 Likit 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vitaminsan Satıcı Ünvanı: VİTAMİNSAN İLAÇ VE GIDA TAKVİYELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925097145600001 Vergi Kimlik Numarası: 9250971456
    Bu ürün Vitaminsan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hyper Immun 44 Likit 150 ml

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromalı
  • Form Sıvı
  • Paket İçeriği 1 - 4
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Hyper Immun44 Şurup 150 ml

Hyper Immun44 şurup 150 ml, bağışık sistemini güçlendiren ve sağlıklı yaşam vadeden bir üründür. Dışarıdan alınan zararlı gıdaların vücuda bıraktığı tahribatları rahatlıkla ortadan kaldırır. Koruyucu formülü sayesinde iç organları koruduğu gibi cildinize de koruma sağlar. Zengin minerallerle desteklenen Hyper Immun 44 liquid, sıvı formu sayesinde kullanım anında zorluk çıkarmaz. Hapları yutma konusunda güçlük çeken müşteriler, bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Yumuşak içimi sayesinde boğaz yakması veya tahrişe neden olmaz. Ürün ilaç değildir ve ilaç olarak tüketilmemelidir. Sadece takviye amaçlı tüketilebilir. Ürün, her ne kadar aromasız olarak formüle edilmiş olsa da içerisindeki zengin meyve karışımları sayesinde portakal aromasına yakın lezzet elde edebilirsiniz. Hoş bir kokuya sahip olan şurubu güvenle içebilirsiniz.

  • Vegan içerik
  • %100 doğal üretim
  • Zengin vitamin ve mineraller

Hyper Immun44 Şurup 150 ml Özellikleri

Hyper Immun44 Şurup 150 ml Özellikleri

Hyper Immun44 şurup 150 ml kullananlar, sağlığını güvenli bir şekilde koruma altına alır. İçeriği özenle hazırlanan 13 vitamin, 6 mineral sayesinde zengin bir kullanım sunar. Bu sayede birçok takviye gıda kullanarak alabileceğiniz vitamin ve mineralleri, bu ürünle tek başına tüketebilirsiniz. İçerisinde özellikle baskın olarak bulunan A vitamini sayesinde kemik sağlığınızı korur. Bununla birlikte diş ve göz gibi önemli bölgeleri güçlendirir. B vitaminiyle birlikte günlük yorgunluğunuzu atmaya fayda sağlayarak enerji verir. Bağışıklık sistemindeki dengesizlikleri düzenlemeye yardımcı olur. Hyper Immun 44 şurup 150 ml, çinko desteğiyle birlikte metabolizmanızı dengelemeye katkıda bulunur. Düzensiz beslenmeden kaynaklanan sağlık sorunları, iştah dengelemesi sayesinde önleyici bir koruma sağlayabilirsiniz. İçerisine hiçbir katkı maddesi ve hayvansal gıda eklenmeden üretilen şurup, vejeteryan müşterilerin kullanımına uygundur. Ürün; doğal yollardan, doğal besinlerle birlikte üretilir.

Hyper Immun44 Şurup 150 ml Kullananlar

Hyper Immun44 Şurup 150 ml Kullananlar

Hyper Immun44 şurup 150 ml fiyatı her bütçeden müşterilerin kolaylıkla satın alabilmesi için uygundur. Şuruplar, Avusturya’dan özel olarak getirilen acerola meyvesi ile üretilir. Meyvenin özü, özenli bir şekilde şuruplara aktarılır. Ürün içeriğinde laktoz olmadığı için zayıflama programlarınıza kolaylıkla ekleyebilirsiniz. Zengin mineral ve vitaminlerle birleşerek vücudunuza yoğun bir koruma sağlar. Ürün içerisinde bulunan çok sayıda vitamin ve mineralleri rahat bir şekilde sindirebilirsiniz. Bu sayede kana kolaylıkla karışarak koruyuculuğunu sağlar. Şurubu içtikten sonra böbrekleriniz veya karaciğeriniz yorulmadan tüketimini gerçekleştirebilirsiniz. İç organ yorgunluğunun aksine bu organları da koruyan ürün, çok kapsamlı bir destekleyicidir. Ürünün sahip olduğu yoğun vitaminler ve mineraller doğrultusunda şurup haricinde ek vitamin almamanız önerilir. Gluten içermeden üretilen şurup sayesinde son derece bitkisel ve doğal bir tüketim kolaylığı elde edebilirsiniz.

Hyper Immun44 Şurup 150 ml Kalitesi

Hyper Immun44 Şurup 150 ml Kalitesi

Hyper Immun44 şurup 150 ml satın alan her yaştan müşteri ürünü rahatlıkla kullanabilir. 0-3 yaş arası kullanıma uygun olmadığı gibi, hamile ve emziren kadınların kullanımı da risk teşkil edebilir. Dozlar, küçük yaştaki çocuklara özel olarak ayarlanmalıdır. 4-10 yaş aralığındaki çocuklar, 10 ml tüketmeleriyle sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık kazanmalarına yeterli olur. 11 yaş ve üzeri herkes günde iki kez, 20 ml olacak şekilde doz ayarlaması yapabilir. Ürün içerisindeki ölçekle doz ayarlaması yapabilirsiniz. Her iki yaş grubu da ürünü yemekten sonra rahatlıkla kullanabilir. Bu sayede yenilen yemeklerin sindirimini kolaylaştırır ve faydalı besinlerin ayrışmasında rol oynar. Ürün hakkında fikir edinmeniz için Hyper Immun44 şurup 150 ml yorumlarını inceleyebilirsiniz. Trendyol’dan okunan yorumlar doğrultusunda ürünü önceden satın alan müşterilerin değerlendirmeleriyle birlikte kolayca satın alabilirsiniz.