2
Yılbaşı Seti kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Hyggefoods Hygge Sıcak Şarap Seti Premium Karışım - Limited Edition - Mulled Wine Set - Yılbaşı Seti

99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
143,61 TL

Ürün Bilgileri

Hyggefoods Hygge Sıcak Şarap Seti Premium Karışım - Limited Edition - Mulled Wine Set - Yılbaşı Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gifterria Satıcı Ünvanı: BULTARDA BİLİŞİM DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0189146856100001 Vergi Kimlik Numarası: 1891468561
    Bu ürün Gifterria tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hygge Sıcak Şarap Seti Premium Karışım - Limited Edition - Mulled Wine Set Ambalaj Bilgisi: Ürün 11x18,5 cm açılır kapanır alüminyum ambalaj içerisindedir. Net: 50 g - 1 paket 750 ml (1 şişe) şarap için ideal ölçüdedir. Sıcak şarap uzmanları tarafından özel reçeteyle hazırlanmıştır. Mutlu yaşam felsefesi Hygge eşliğinde soğuk kış günlerinizi sıcak şarap ile ısıtmaya ne dersiniz? Sınırlı sayıda özel üretilen premium karışım ile sıcak şaraplarınızı hazırlayabilirsiniz. Güneşte doğal yöntemle kurutulan yerli üretim meyve kuruları ve özel baharat karışımı ile eşsiz lezzeti keşfedin. Günlük yaşam stresine karşı rahatlatıcı, keyifli ve lezzetli Hygge anlar yaratın. Set İçeriği: Esmer Şeker Küpleri, Elma Dilimleri, Kiraz Taneleri, Portakal Dilimleri, Çubuk Tarçın, Limon Dilimi, Kuşburnu Taneleri, Karanfil, Nar Taneleri.
  • Tarif: Hygge sıcak şarap seti 1 şişe (750 ml) şarap ile beraber bir tencere içine alınır. Karışım 80 dereceyi geçmeyecek şekilde ısıtılır ve kaynamadan ocaktan alınır. 10-15 dk demlemeye bırakılır. Şarap süzülerek sıcak servis yapılır. Keyifle içilir.
  • Hygge Mulled ( Hot ) Wine Set - Premium Mix - New Year Eve - Christmas Special Limited Edition
  • Üretici Firma: Hyggefoods Gıda Bilişim Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yıldız Teknopark İOSB Mah. YTU Ikitelli Sok. No:1/1B23 34490 Başakşehir /İstanbul/ Türkiye. İşletme Kayıt No: TR-34-K-170118. Türkiye’de üretilmiştir.
Geri Bildirim Ver