Husqvarna 365 Motorlu Testere

22.999 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
23.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
24.153,61 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
24.150 TL

Ürün Bilgileri

Husqvarna 365 Motorlu Testere

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GüleçTarımZüccaciye Satıcı Ünvanı: GÜLEÇ ZİRAİ MÜCADELE TARIM ÜRÜNLERİ ZÜCCACİYE İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0416037255400001 Vergi Kimlik Numarası: 4160372554
    Bu ürün GüleçTarımZüccaciye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 365 4.6 hp benzinli ağaç kesim motoru 50 cm pala
Geri Bildirim Ver

Husqvarna 365 Motorlu Testere

Yaz kış şömine yakmaktan keyif alabilirsiniz. Gerekli olan odunu kendiniz kesebilir ve bu deneyimin tadını çıkarabilirsiniz. Tamamen bağımsız olarak marangozluk işlerinden hoşlanabilir ve hobiniz haline getirebilirsiniz. Bu gibi durumlarda motorlu testereye ihtiyaç duyarsınız. Husqvarna 365 motorlu testere müşterilerle yapılan işbirlikleri ile ortaya konulur. Araştırmalar ve iyileştirmelerle kusursuz deneyim sunar. Ergonomik olarak sizi yormamak adına tasarlanır. Böylece testereyi kullanırken sıkıntı yaşamadan işlemleri tamamlamanız hedeflenir. Ön tutma kolu sayesinde kolay bir kullanım sağlar ve motor çalışma esnasında sağlam bir duruş sergiler. Titreşim sönümleyiciler yardımıyla motorun ortaya çıkardığı titreşim azaltılır, böylece tutuşunuz kolaylaşır. İhtiyacınıza ve işinize göre gereceğiniz zincir ile 365 Husqvarna motorlu testere, ayarlanabilir seçenekler sunar. Darbeye, paslanmaya karşı dayanıklıdır. Uzun yıllar kullanıma uygun olarak üretilir.

  • Yağ pompası ayarı
  • Üç parça krank
  • Yana monte zincir gergisi

365 Husqvarna Motorlu Testere Avantajları

365 Husqvarna Motorlu Testere Avantajları

Motorlu testereler insan gücünü minimuma indirerek işinizi kolaylaştırır. Ağaç kesme sürenizi ve harcadığınız eforu en aza indirir. Bunun yanı sıra birçok güvenlik önemini de beraberinde getirir. HUS365 motorlu testere profesyonel müşterilerin yardımıyla geliştirildiği için güvenliğinizi ön plana koyar. Bunun dışında avantajlarının başında sağladığı güç gelir. Elektrikli testerelere nazaran oldukça güçlü olan bu modeller kalın ağaç gövdelerini kolaylıkla kesebilir. Ek olarak bu ürünleri kullanırken sağladığı hareket özgürlüğü de önemlidir. Elektrikli testereler bir güce bağlıyken çalıştığı için hareket alanı kısıtlıdır. Motorlu modeller ise yakıtı doldurduğunuz sürece istediğiniz yerde kullanıma uygundur. Bu özelliklerinden dolayı müşteriler tarafından tercih edilir. 365 Husqvarna kesim motoru fiyatı ile de oldukça avantajlıdır. Uzun vadeli kullanıma uygun olduğu ve dayanıklılığı yüksek olduğu için size kolaylık sağlar.

Kullanışlı Husqvarna 365 Özellikleri ve Kullanımı

Kullanışlı Husqvarna 365 Özellikleri ve Kullanımı

Husqvarna motorlu testerenin bir dizi özelliği bulunur. Santrifüj hava filtreleme sistemi sayesinde filtre temizliğini uzun aralıklar ile yapabilirsiniz. Kullanım esnasında çıkan toz toprağı da filtrelediği için havaya bağlı aşınmaları da azaltır. Husqvarna 365 özellikleri arasında yer alan üç parçalı krank sistemi, testereyi darbelere karşı dayanıklı bir hale getirir. En kalın ağaç gövdelerini dahi kesebilecek güce ve dayanıklılığa sahiptir. Kullanacağınız alana ve amaca göre ayarlayabileceğiniz yağ pompası ile makinenizin ihtiyacına göre yağ ayarını yapabilirsiniz. Diğer yandan yana monte olarak tasarlanmış zincir gergisi de yapacağınız işe göre zinciri germenize olanak verir. Böylece zincirinizi kırma riskiniz ortadan kalkar. Her türlü ayarı ve seçeneği bulunan motorlu testereniz ile yaptığınız işten maksimum verim alabilirsiniz.

Husqvarna Motorlu Testere Fiyatları ve Kullanıcı Yorumları

Husqvarna Motorlu Testere Fiyatları ve Kullanıcı Yorumları

Uzun yıllar kullanıma uygun bir motorlu testere tercih etmek verim açısından önemlidir. 365 Husqvarna fiyatı kadar özellikleri ile de bir numaranız haline gelir. Dilerseniz detaylı özelliklerine ve ağırlık bilgilerine ulaşmak için ürünün açıklamasına göz atabilirsiniz. Husqvarna 365 motorlu testere fiyatlarını takip etmek adına ürünü favori listenize ekleyebilirsiniz. Bu sayede kendinize göre ayarlayabileceğiniz ve ergonomik yapısıyla verimli bu testereyi edinebilirsiniz. Hijyenik ve temizlenmesi kolay olan motorlu testereniz ile istediğiniz yerde faaliyet gösterebilirsiniz. Ergonomik formu ile kolaylık sağlayan bu ürünler tamamen kullanım uygunluğu düşünülerek tasarlanır. Müşteri tecrübeleri dikkate alınarak tasarlanan model, özellikleri ve tasarımıyla yüksek performans gösterir. Husqvarna 365 kesim motoru fiyatlarını Trendyol üzerinden takip edebilir, yıllarca keyifle işlerinizi yapacağınız maksimum verim sağlayan bu motorlu testereyi alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Husqvarna 365 motorlu testere yorumlarından yararlanarak aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.