HUSH Trublonde Yüksek Performanslı Toz Açıcı Mor 500 G

521 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
400 TL'ye 55 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
524,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
100 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599 TL590 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

HUSH Trublonde Yüksek Performanslı Toz Açıcı Mor 500 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy cosmetics Satıcı Ünvanı: DROV KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0313144963600001 Vergi Kimlik Numarası: 3131449636
    Bu ürün Happy cosmetics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hush Trublonde Yüksek Performanslı Toz Açıcı Mor 500 g>Saçları 9 tona kadar açma özelliğine sahiptir. >Tüm renk açma işlemleri için uygundur. Hush Trublonde Yüksek Performanslı Toz Açıcı Mor Hazırlanışı>İstenilen açma derecesine göre oksidan ve açıcıyı karıştırınız. >Açma oranı 1:2 oranında olmalıdır
  • örneğin 50 g toz açıcı için 100 g oksidan kullanılmalı. >Çok Hafif, 1-2 Ton Açma: 10 Volüm >Hafif, 2-3 Ton Açma: 20 Volüm >Orta, 4-5 Ton Açma: 30 Volüm >Kuvvetli, 6-9 Ton Açma: 40 Volüm Hush Trublonde Yüksek Performanslı Toz Açıcı Mor Uygulama>Krem haline gelen açıcıyı, kuru ve yıkanmamış saça uygulayın. >İstediğiniz etkiye göre ürünü saçınızda bekletin. >Saçınızı 5 dakikada bir kontrol ederek ideal açma seviyesine ulaştığınızda saçınızı yıkayın. >Karışımı saçınızda maksimum 50 dakika bekletin. >Uygulama sonrası saçınızı bol ılık su ve besleyici bir şampuanla yıkayın. Dikkat!>Ürün sadece profesyonel kullanım için tasarlanmıştır. >Ürün göz, solunum yolu ve cildi tahriş edebilir, ürünü dikkatli kullanın. >Ürünü hazırlama ve uygulama aşamasında uygun bir eldiven kullanın. >Hassas veya tahriş olmuş kafa derisine ürünü uygulamayın. >Permalı saçlarda ürünün kullanılması tavsiye edilmez. >Ürünü solumayın, ürünün gözle temasından kaçının, gözle temas durundan bol su ile gözü yıkayarak bir uzaman başvurun. >Ürünü kullanım sırasında varsa kontakt lenslerinizi çıkarın. >Ürünü solumayın, ürünün deri ile temasından kaçının, temas durumunda cildi bol su ile yıkayın. >Ürünü havalandırılabilen bir ortamda kullanın. >Ürünü kullanmadan önce mutlaka alerji testi yapın: Alerji testi, çok az miktardaki açıcı ve oksidan karışımı dirseğin iç kısmına, 1 cm’lik alana sürülerek yapılır. Deri döküntüsü, kızarıklık, kaşıntı veya yanma durumunda derhal durulayın ve ürünü kullanmayın. 1
Geri Bildirim Ver

HUSH Trublonde Yüksek Performanslı Mor Toz Açıcı Çeşitleri Trendyol'da!

Hush Trublonde 500 g mor toz açıcı profesyonel saç renklendirme işlemleri için geliştirilir. Küllü ve açık sarı tonların elde edilmesi için bu ürün kullanılabilir. Hush açıcının toz yapısı, ürünü doğru oranda kaba almayı mümkün kılar. Ürünün 500 g ölçülü silindir kutusu, kullanım sonrası muhafaza işlemini güvenli hâle getirir. Metal ürün kutusu, toz açıcıyı dış etkilerden de iyi şekilde korur. Şık görüntülü ambalajı ile bu ürünü güzellik salonu veya kuaför işletmenizde dekoratif olarak da sergileyebilirsiniz. Hush Trublonde 500 g mor toz açıcı, genel olarak şu özelliklere sahiptir.

  • 9 tona kadar açma
  • 500 g ölçülü silindir kutu
  • Profesyonel kullanıma uygun

Hush Trublonde Mor Toz Açıcının Özellikleri Nelerdir?

Hush Trublonde Mor Toz Açıcının Özellikleri Nelerdir?

Hush Trublonde 500 g mor toz açıcı, saç rengini hızlı ve kalıcı şekilde açmaya yarayan bir üründür. Hush Trublonde mor toz yapılı ürün, kimyasal içeriklere sahip olduğu için uygulama esnasında eldiven takılması ve doğrudan solunum yapılmaması gerekir. Bu ürün, özellikle profesyonellerin kullanımına uygundur. Hush toz açıcı ile saç renginin dokuz tona kadar açılması sağlanabilir. Ürün, saç tellerinde yer alan dore pigmentlerini sararak nötr hâle getirir. Böylelikle açık renkli uygulamalara uygun bir zemin hazırlanmasını sağlar. Doğru sürelerde bekletildikten sonra durulanan toz karışımı, istenen kaliteli sonucu verir. Hush Trublonde yüksek performanslı 500 g mor toz açıcı, normal boyalı saçlara ve sağlıklı kafa derisinde uygulanır. Alerjik reaksiyonlar için de gerekli tedbirler alındıktan sonra gönül rahatlığıyla ürünü kullanabilirsiniz.

Hush Trublonde Mor Toz Açıcı Ne Amaçla Kullanılır?

Hush Trublonde Mor Toz Açıcı Ne Amaçla Kullanılır?

Hush Trublonde 500 g mor toz açıcı, saç renklendirme işlemlerinden önce kullanılır. Ürün özellikle koyu renkli saça sahip olan kişilerin sarı tonlar elde etmesi için idealdir. Özellikle 7 ve 8 numara saç boyalarını kullanan kişiler, bu açıcıdan destek alabilir. Mor, turuncu, mavi gibi renkler için de önce Hush toz açıcı ile saça uygulama yapmak gerekir. Bu ürün, aynı zamanda dip boyası uygulamalarında tercih edilir. Koyu açık renk saçlara sahip kişiler, üründen faydalanabilir. Daha önce saçına hiç kimyasal işlem uygulamamış olanlar da Hush marka açıcıyı kullanabilir. Saç tonunu kullanıcı isteğine göre belli oranda açarak sonraki işlemler için hazırlayan bir üründür. Boya işleminden önce tercih edilen açıcı, sonraki süreçlerin daha başarılı olmasını sağlar. Bu özellikleriyle birçok kişinin ilgisini çeker.

Hush Trublonde Mor Toz Açıcı Nasıl Uygulanır?

Hush Trublonde 500 g mor toz açıcı, kolay uygulanabilen bir üründür. Bu kozmetik ürünü ile açma işlemi yapmadan önce yeterli teknik bilgiye sahip olmak gerekir. Hush marka açıcı, saça uygulanmadan önce bir boya kabı içerisine uygun miktarda alınır. Toz hâlindeki açıcının miktarı, uygulama yapılacak saçın yoğunluğuna ve uzunluğuna göre belirlenir. İkinci aşamada ise karıştırma kabına oksidan eklenir. Burada da eklenen tozun gramına bakılması önemlidir. Ne kadar açıcı varsa onun iki katı kadar da oksidan eklenmesi gerekir. Oksidan ile birleştirilen toz açıcı, iyi bir şekilde karıştırılır. Boya fırçası ile ele alınan tutamlara açısı uygulaması yapılabilir. Uygulamanın daha hızlı ve etkili sonuç vermesi ile termal bant, alüminyum folyo gibi materyaller ile saç tutamlarını sarabilirsiniz. Dilerseniz Hush Trublonde yüksek performanslı 500 g mor toz açıcı yorumlarını inceleyerek kullanıcıların ürün performansı hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol güvencesiyle kolaylıkla satın alabilirsiniz.