HUSH Silver Gümüş The Passion Smart Saç Boyası 60 Ml +100 Ml Oksidan Bir Çift Eldiven

345 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HUSH Silver Gümüş The Passion Smart Saç Boyası 60 Ml +100 Ml Oksidan Bir Çift Eldiven

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ModaPer10 Satıcı Ünvanı: BSA BUSINESS TEKNOLOJİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0187164830000001 Vergi Kimlik Numarası: 1871648300
    Bu ürün ModaPer10 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orjinal-Adınıza Faturalı-Ücretsiz Kargo->KAIZEN SHOP Güvencesi ile Hush The Passion Smart Saç Boyası 60 ML - SMARTART teknolojisi ile yenilklerle hush'tan yeni nesil saç boyası - Son Teknlojijisi ile mikro pigment özelliği ile saç pul tabakakasında daha uzun kalma özelliği. - Amonyaksız yeni teknoloji ile daha sorunsuz beyaz kapatma - Amonyaksız olma özelliği ile içerisinde Ppd içermez - İçerisindeki özel karışımlı özel makademia yağı,havyar,bal,shea yağı,nar,hindistan cevizi yağı,aleo vera,pantenol,tatlı badem yağı, - Üzüm çekirdeği yağı sayesinde parlak ve bakım yapma özelliği. - Boyama esnasında saç derisinde yanma yapmaz. - Doğal çok boyutlu renk kokusu. - Tahriş ve alerjik reaksiyonlara sebeb vermez. - Güvenli molekül oluşturularak saçlarda daha uzun ve sağlıklı boya ömrü sağlamasına yardımcı olur. Uygulama - Saç boyama işlemlerinde Oksidan boya ile karıştırılarak karışımın aktive edilerek çalışmasını sağlayan en önemli yardımcıdır. - Oksidasyon seçiminde 10 volüm oksidan saça boya işlemlerinde cila ve koyutlama işlemlerinde. 20 volüm oksidan saçta Beyaz kapama işlemlerinde tercih edilmeli 30 volüm oksidan açma işlemlerinde tercih edilmelidir. Karışım - 60 ml boya ile 1.1 oranında oksidan krem ile karışım sağlanmalı. - Karışım mutlaka metal olmayan bir kap ve metal olmayan bir plastik fırça ile kullanılmalı. - Karışım pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar karıştırınız. - Saçlarda beyaz oranı %50 inin üzerinde ise mutlaka moda renge ana renkten karışım uygulayın. - Örnek moda renk 5.77 60 ml ana renk 5 numra 30 ml oksidasyon krem karışımı toplamda 90 ml. Uygulama - Saç Boyası mutlaka temiz ve kuru saça uygulanmalı. - Hazırlanan kremsi kıvamdaki ürün saça eşit miktarda sürüldükten sonra - 35- 40 dk bekletip daha sonra bol su ile 3-5 dk durulayınız. - Durulama sonrası mutlaka professionel saç bakım maskesi ve krem uygulayınız. Dikkat edilecek püf noktalar - Saçta boyama esnasında erken veya geç süre beklemeleri farklı sonuçlar elde edilmesine sonuç verebilir. - Hassas saç derisi ve yaralı saç derilerinde hassasiyet durumlarında saç derisine uygulama yapmayın. - Kullanılan saç boyalarında bazen alerjik reaksiyonlara sebeb verebilir. - Alerjik reaksiyon için ürünü kulak arkası ve dirsek içine uygulayıp 2 gün 48 saat sonra herhangi bir alerjik reaksiyon gözlenirse ürünü kullanmayın. - Ürünler professionel kullanım için hazırlanmıştır.Kullanma kılavuzu talimatlarına mutlaka uyunuz.

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Gümüş
  • Kalıcılık Kalıcı
Geri Bildirim Ver