Hunter Node 100 Bluetooth 1 Istasyonlu Pilli Kontrol Ünitesi 9v Bobinli

3.499 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.498,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.350 TL

Ürün Bilgileri

Hunter Node 100 Bluetooth 1 Istasyonlu Pilli Kontrol Ünitesi 9v Bobinli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mgf Peyzaj Bahçe Sulama Sistemleri-İzmir Satıcı Ünvanı: FİMAK KALIPÇILIK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388002199800019 Vergi Kimlik Numarası: 3880021998
    Bu ürün Mgf Peyzaj Bahçe Sulama Sistemleri-İzmir tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pille çalışan node-Bt kontrol ünitesi ile vana kutusundan uzak durabilirisniz. Node-Bt, bir akıllı telefondan kolayca yönetilebilen güçlü kablosuz bluetooth® teknolojisine sahiptir. Bahçeler, parklar, refüjler, kavşaklar, seralar veya elektrik kablosunun kullanılamadığı diğer dış mekân uygulamaları için su geçirmez node-Bt kontrol ünitesini kullanın. Node-Bt, çok dilli bir akıllı telefon uygulaması ile kontrol edilir. Uygulama, kontrol ünitelerini konuma göre eşler ve pil değiştirme anımsatmaları gönderir. Kontrol üniteleri çevrimdışı da yapılandırılabilir. Bu, daha ileriki bir zamanda arazi ayarlamalarının daha hızlı ve kolay yapılmasını sağlar. Çalışma süresi esnekliği, tohum filizlendirme veya diğer tarımsal uygulamalar için mükemmeldir. En iyisi de, node-Bt, pil destekli sulamayı uygun ve rahat hale getirir. Kurulum sırasında çeşitlilik için kontrol ünitesi beş benzersiz şekilde monte edilebilir. Uygulama kontrolü sayesinde, kirli vana kutularını açma ve sulama programlarını karanlık bir ekranda ayarlama ortadan kalkar. Ayrıca profesyoneller, sulamayı etkinleştirip pil durumunu doğrudan kontrol ünitesinin üzerinde tek bir düğmeye dokunarak kontrol edebilir, bu da bakımı yüksek oranda hızlandırır. Bluetooth® kelime işareti ve logoları, bluetooth sıg ınc.’ye ait tescilli ticari markalardır ve bu markaların tüm kullanımları hunter ındustries lisansına tabidir. Istasyon sayısı :1, 2 veya 4. 15 m uzaklığa kadar (görüş hattı) bluetooth kontrolü 1 akıllı telefon, sınırsız sayıda kontrol ünitesini yöneti. Su geçirmez gövde contası su girişine karşı korur. Etkin istasyon led'leri ve pil değişimi için pil ömrü led göstergesi. Her biri 8 başlangıç zamanına ve 1 saniye ila 12 saat arasında çalışma süresine sahip 3 program. Ölü sezon boyunca sulamayı 99 güne kadar askıya alma. Akıllı telefon olmadan hızlı çalıştırma için manuel çalıştırma. Yavaş kapanan vanalar veya pompanın yeniden dolması için istasyonlar arasında gecikme. Leed projeleri ve tarımsal uygulamalarla uyumluluk için toprak nem sensörü ekleme. Döngü ve ıslatma, yüksekliğin değiştiği veya killi topraklı alanlarda su israfını ve yüzey akışı önler. Çalışma sürelerini değiştirmeden daha hızlı program ayarlamaları için aylık ve genel mevsimsel ayarı. Güvenli şifre koruması, yetkisiz program değişikliklerini önler. Hunter solenoidlerine, borulara, düz yüzeylere veya vana kutusunun içine monte edilir. Özellikler yarıçapı : 8,9 cm. Yükseklik : 7,6 cm. Yarıçapı : 8,9 cm. Yükseklik : 7,6 cm.
Geri Bildirim Ver