Hunter H1 Led Xenon Şimşek Etkili Zenon Far Ampulü Beyaz 6000k 4400l

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hunter H1 Led Xenon Şimşek Etkili Zenon Far Ampulü Beyaz 6000k 4400l

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • H1 Led Xenon Yeni Nesil Şimşek Etkili Beyaz Led Far NOT: Soket tipinizi öğrenmek için "Soru Sor" alanından bizlere yazabilirsiniz. Aracınıza uygun soket tipini kontrol ettirerek sipariş verebilirsiniz. Ürün Özellikleri Yüksek ışık gücüne sahip, uzun ömürlü son nesil LED XENON serisidir. Tüm araçların farlarına uyumludur. Soket tipinize göre sipariş verebilirsiniz. Işık gücü 2200 Lümen (bir adet led xenonun ışık değeri), toplamda 4400 Lümen ışık gücüne sahiptir. Işık rengi 6000K (SAF BEYAZ) ışıktır. Bu sayede görüş alanınız artar. Uzun farlarda selektör yaptığınızda şimşek etkisi gösterebilmektedir. Ayrıca arkasında bulunan dahili TURBO FAN ile ledlerde oluşan ısıyı atar. Serin ve sessiz çalışma ortamı sağlar. Isınmadan oluşan arızalanma problemleri minimum seviyeye indirilmiştir. Led ömrü diğer Led Xenonlara göre %45'e kadar arttırılmıştır. Aydınlatma açısından fazlasıyla tatmin edici bir üründür. 12 V 28 W değerlerine sahiptir. Sıvı sıçramalarına karşı dirençlidir.
  • TEKNİK ÖZELLİKLER Marka: Hunter Güç: 8-32V Işık gücü: 2200+2200 4400 lümen Işık rengi 6000K (SAF BEYAZ) Soket tipi: H1

Ürün Özellikleri

  • Araç Ampul Tipi H1
Geri Bildirim Ver