Hünnap Keçiboynuzu Özü Pekmezi 640 gr

68,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hünnap Keçiboynuzu Özü Pekmezi 640 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MESA MAĞAZACILIK Satıcı Ünvanı: SAMET AYDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1180227979
    Bu ürün MESA MAĞAZACILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BAĞIŞIKLIK KUVVETLENDİRİCİ VE TAKVİYE EDİCİ KEÇİ BOYNUZU ÖZÜ PEKMEZİ
Geri Bildirim Ver

Hünnap Keçiboynuzu Özü Pekmezi ile Kendine İyi Bak

Keçiboynuzu doğada kendiliğinden yetişen bir maki ağacının şifalı meyveleridir. Şifası insan vücuduna pek çok farklı yönden etki eden oldukça değerli bileşenlerdedir. En çok tercih edilen ürünlerden biri keçiboynuzu pekmezi olmaktadır. Keçiboynuzu özü pekmezi ya da keçiboynuzu pekmezi olarak piyasada farklı alternatifleri bulunan bu pekmezler özellikle tempolu bir günlük hayata sahip müşteriler tarafından tercih edilmektedir. Hızlı yaşam temposu vitamin ve minerallerin eksilmemesi ve sürekli desteklenmesi durumunu gerektirmektedir. Hünnap keçiboynuzu özü pekmezi saf, doğal ve geleneksel yöntemler ile keçiboynuzu özlerini satışa sunmaktadır. Sertifikalı ve ödüllü ürünleri ile müşterilerine ulaşmayı hedeflemektedir. Besin değerlerini koruyarak uygun koşullar altında ürettiği keçiboynuzu özleri oldukça sağlıklıdır. Keçiboynuzu özü bağışıklık kuvvetlendirici etkiye sahiptir. Akciğer sağlığını korumaya yardımcı balgam söktürücü özelliği bulunmaktadır. Karaciğer, mide ve bağırsak rahatsızlıklarına iyi gelmektedir.

  • Doğal içerikli
  • Geleneksel lezzet
  • Sağlıklı ve destekleyici

Hünnap Keçiboynuzu Özü Pekmezi

Hünnap Keçiboynuzu Özü Pekmezi

Yüksek bir enerji kaynağı olan keçiboynuzu pekmezi cildin yaşlanma etkilerini azaltıcı, erkeklerde sperm ve kadınlarda yumurta sayısını artırıcı özellikleri ile hücreleri desteklemektedir. Bebeklerin ve 0-10 yaş grubu çocukların kullanımından önce, kronik hastalığı olanlar ve alerji teşhisi olanlar için keçiboynuzu tüketmeden önce mutlaka doktora danışılmalıdır. Hünnap keçiboynuzu özü kullanımı yetişkinler ve çocuklar için farklı ölçülerde tavsiye edilmektedir. Tavsiye edilen tüketim miktarı 4 yaş ve üzeri çocuklar için günde iki kez bir tatlı kaşığı olacak şekilde 11 yaş üzeri çocuklar ve yetişkinler için günde üç kez bir tatlı kaşığı olacak şekilde önerilmektedir. Hünnap keçiboynuzu özü pekmezi yılın en iyi ilaç dışı ürünü ödülü alarak kalitesini belgelendirmektedir. Hünnap keçiboynuzu özü pekmezi nasıl kullanılır sorusu zaman zaman dile getirilir. Hünnap keçiboynuzu özü pekmezi günlük kullanım için uygun olan bir takviye edici gıda olarak etiketlenmektedir.

Hünnap Keçiboynuzu Özü Pekmezi İçeriği

Hünnap Keçiboynuzu Özü Pekmezi İçeriği

Geleneksel pekmez tadı ve zengin içeriği korunarak steril üretim koşullarında üretilmektedir. İçeriğinde A ve B grubu vitaminleri ile C, D, E ve K vitaminlerinin tamamını içermektedir. Sodyum, potasyum, demir, magnezyum, manganez, çinko, bakır, fosfor ve selenyum minerallerini içeren Hünnap keçiboynuzu özü pekmezi doğal şeker içermektedir. İlave şeker, tuz, yağ ve doymuş yağ ile glütenle bileşenleri içermemektedir. Karbonhidrat, protein, lif ve doğal şeker içeriği besleyici özelliklerini oluşturmaktadır. Hünnap keçiboynuzu özü pekmezi kullananlar doğal içeriği ve lezzetiyle ürünü severek tükettiklerini belirtmektedir. Hünnap keçiboynuzu özü pekmezi 640 gr yorumları düzenli kullanımda etkisini gösterdiği şeklinde yapılmaktadır. Hünnap keçiboynuzu özü pekmezi 640 gr olarak belirtilen cam ambalajında satışa sunulmaktadır. Cam ambalaj ürünün besleyici içeriklerini tavsiye edilen tüketim tarihine kadar koruyarak sağlıklı bir tüketim imkanı sunmaktadır.

Hünnap Keçiboynuzu Özü Faydaları

Hünnap Keçiboynuzu Özü Faydaları

İçeriğinde bulunan yüksek lif değerleri kötü kolesterol seviyesini düşürücü etkiye sahiptir. Tansiyon, damar tıkanıklığı, kalp krizi gibi dolaşım yolu hastalıklarının oluşma riskini azalmaktadır. Vücutta biriken serbest radikallerle savaşarak dışarı atılmasını kolaylaştırmaktadır ve böylece kanser gibi tehlikeli hücrelerin vücutta oluşmasını engellemektedir. Oldukça zengin bir antioksidan kaynağıdır. Bağışıklık sistemini güçlendirerek virüs ya da zararlı bakterilerin üremesini önlemektedir. Özellikle sindirim ve boşaltım sisteminde gelişebilecek enfeksiyon riskini azaltmaktadır. Teşhis edilmiş enfeksiyonların iyileşme sürecini hızlandırarak vücudu desteklemektedir. Özellikle astım, farenjit, bronşit, soğuk algınlığı ya da grip gibi rahatsızlıkların tedavisinde etkili olmaktadır. İçeriğindeki yüksek kalsiyum oranı ile kemik beslenmesini kolaylaştırarak eklem rahatsızlıklarının etkisini hafifletmektedir. Hünnap keçiboynuzu özü pekmezi fiyatı farklılık gösterebilmektedir. Trendyol'da yer alan Hünnap keçiboynuzu özü pekmezi 640 gr satın almadan önce indirim ve stok durumlarını kontrol ederek avantajlı bir alışveriş yapabilirsiniz.