Huncalife Xx Kadın Deodorant 150 Ml (1 Adet)

85 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
109,80 TL91,50 TL
Kurumsal Fatura
109,80 TL
9.9
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
119,99 TL
Kurumsal Fatura
119,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Huncalife Xx Kadın Deodorant 150 Ml (1 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKLIM SENDE Satıcı Ünvanı: HURŞİT ALTIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0610250977
    Bu ürün AKLIM SENDE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gül, sandal ağacı ve bergamotun eşsiz birlikteliği ile gün boyu ferahlık sağlar. Temiz ve kuru koltuk altlarına ihtiyaç duydukça uygulayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Çeşit Pudralı
  • Hacim 100 - 249 ml
  • SPF Korumasız
Geri Bildirim Ver

Hunca XX Kadın Deodorant 150 ml - 8690973701503

Hunca Xx Kadın Deodorant, anti-alerjik olarak tasarlanmış bir üründür. Hacmi 150 ml olan bu ürün pudrasızdır. Bu sayede terden ve nemden gün boyu korurken aynı zamanda kıyafetlerinize leke bulaştırma riski de azalır. SPF (Güneş Koruma Faktörü) koruma içermemektedir. Bu sebeple kullanırken ekstra güneş koruyucu kullanmanız önerilmektedir.

 
  • 150 ml
  • Anti alerjik
  • Pudrasız

Hunca Xx Kadın Deodorant Özellikleri

Hunca Xx Kadın Deodorant Özellikleri

Hunca Xx kadınlar için deodorant, uzun süreli ferahlık sağlayan gül, sandal ağacı ve bergamot kokularının kombinasyonunda oluşur. Her türlü alerji veya cilt problemini önlemek için benzersiz bir bileşime sahiptir. Anti alerjik olduğu belirtilen Hunca Xx Kadın Deodorant 150 ml içeriği ile dikkat çeken bir yapıya sahiptir. Uzun süreli bir kullanım vadeder. HUNCA Xx deodorant, kadınların tüm gün kendilerini güvende ve ferah hissetmelerine yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmış bir deodorant formülüdür. Gül, sandal ağacı ve bergamotun eşsiz birleşiminden oluşan bu antiperspirant 12 saat boyunca koku kontrolü sağlar. SPF korumasız olduğu belirtilen bu deodorantı kullanırken ekstra bir güneş kremi kullanmanız önerilmektedir. Bu sayede güneşin zararlı etkilerinden korunurken aynı zamanda taze çiçeklerin kokusuyla gün boyu rahatlarsınız. Deodorant, ter bezlerinin çalışmasını engellemez ancak terlemenin oluşmasına neden olan bakterilerin çoğalmasını önler. Koltuk altınızdaki pH değerlerini değiştirerek terlemenin kokusunu azaltır.

 

Hunca Xx Kadın Deodorant Kullanımı

Hunca Xx Kadın Deodorant Kullanımı

Hunca Xx Kadın Deodorant 150 ml özellikleri incelendiğinde deodorantın anti alerjik olması dikkat çekmektedir. Bu yapısı ile tüm ciltlerin kullanımına uygundur. Hassas ciltlerde de zararlı bir etki göstermediği belirtilmektedir. Bu deodorantın ağız kısmının spreyli olması kullanımını da oldukça kolaylaştırmaktadır. Deodorant kullanımında en önemli şey temiz ve kuru bir cildin üzerine uygulanmasıdır. Bunun dışında gün içinde istenilen her zaman uygulanabilir. Özellikle ter veya nem ortamlarında kötü kokular ve hijyenik olmayan durumların önüne geçmek için sık sık uygulanmalıdır. Giysilerle temas ettikten sonra uygulanmalıdır. Bu deodorant pudrasız olduğu için kıyafetinizle temasında herhangi bir iz bırakmasından korkmanıza gerek yoktur. Deodorant, güneş ışığına maruz kalmamalıdır ve oda sıcaklığında saklanmalıdır. Ayrıca, her kişinin cildi farklı olduğu için bazı kişilerde deodorant kullanımına ilişkin daha spesifik talimatlar olabilir. Örneğin, cildiniz hassas ise, doktorunuz veya eczacınız size uygun bir deodorant önerisi yapabilir.

 

Hunca Xx Kadın Deodorant Fiyatı ve Yorumları

Hunca Xx Kadın Deodorant Fiyatı ve Yorumları

Hunca Xx Kadın Deodorant 150 ml yorumları incelendiğinde genel anlamda olumlu olduğu görülmektedir. Kullanıcılar uzun süreli etkisi, anti alerjik yapısı ve pudrasız içeriği ile bu deodoranttan ne derece memnun kaldıklarını belirtmişlerdir. Ayrıca kokusuyla da ön plana çıkan bu deodorant oldukça avantajlı bir üründür. Bu deodorant özellikle ısı, nem veya stres gibi faktörler nedeniyle artan terleme için yararlıdır. Ayrıca, deodorant gül, bergamot ve sandal ağacının eşsiz kokularını içerdiği için kokuyu maskeler. Hunca Xx Kadın Deodorant 150 ml fiyatı incelendiğinde oldukça makul bir seviyede olduğu görülmektedir. Ayrıca kullanıcılar 150 ml içeriği ile de fiyat performans ürünü olduğunu belirtmektedir. Siz de ürünün yorumlarını okuyarak kullanıcı deneyimi hakkında daha fazla fikir edinebilirsiniz. Dilerseniz ürünü hemen Trendyol’dan tek tıkla sipariş edebilirsiniz.