Huncalife Skın Perfect Pirinç Özlü Aydınlatıcı Yüz Kremi 75 ml - Yüz Kremi 25022

49,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Huncalife Skın Perfect Pirinç Özlü Aydınlatıcı Yüz Kremi 75 ml - Yüz Kremi 25022

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Safariy Kozmetik Satıcı Ünvanı: SAFTER KÖÇER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 2060254751200001 Vergi Kimlik Numarası: 5820560521
    Bu ürün Safariy Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Hakkında: ODAWHITE içerikli formülü ile cildinizin aydınlık görünümüne yardımcı olur. İçeriğindeki pirinç özü ile cildinizin nemini korurken cildinizin parlak ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. SPF10 güneş koruma faktörüyle cildinizi güneşin zararlı etkilerine karşı korumayı hedefler. Ürün Kullanımı Hakkında: Sabah ve akşam temiz ve kuru cilde parmak uçlarınızla nazikçe uygulayın. Ürün Stok Kodu: 25022 Bu ürün 75 ML'dir. Üretim Tarihi: 2020 Her türlü konu hakkında lütfen bizlere soru sormaktan çekinmeyiniz. "Satıcıya Soru Sor" bölümüne tıklayarak, sorularınızı bizlere iletebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
Geri Bildirim Ver

Hunca ENAE25022 Skin Perfect Pirinç Özlü Aydınlatıcı 75 ml Yüz Kremi

Cilt bakımı için özel olarak imal edilen pek çok farklı kozmetik ürün mevcuttur. Hunca Skin Perfect 75 ml pirinç özlü aydınlatıcı yüz kremi de bunlardan biridir. Bahsi geçen losyon, renk düzensizlikleri üzerinde etkilidir. Cilt yüzeyindeki istenmeyen bölgeleri düzeltmeye yardımcı olur. Hunca Skin Perfect kremin formülü renk eşitsizlikleri ön planda tutularak, özel bir şekilde hazırlanmıştır. Ayrıca ürün kırışıklıklar üzerinde de olumlu bir etkiye sahiptir. Bunda Hunca Skin Perfect 75 ml pirinç özlü aydınlatıcı yüz kremin nemlendirici olma özelliği önemli bir rol oynar. Söz edilen losyonun genel özelliklerinden bazıları şu şekildedir:

  • Miktar: 75 ml
  • Güneşten koruma etkisi de mevcut.
  • Tüm cilt tipleri için uygun.

Hunca Skin Perfect Pirinç Özlü Aydınlatıcı Yüz Kreminin İçeriği Nedir?

Hunca Skin Perfect Pirinç Özlü Aydınlatıcı Yüz Kreminin İçeriği Nedir?

Hunca Skin Perfect 75 ml pirinç özlü aydınlatıcı yüz kremi zengin bir içeriğe sahiptir. Söz edilen losyonun formülü titiz bir mühendislikle tasarlanmıştır. Hunca Skin Perfect 75 ml pirinç özlü aydınlatıcı yüz kremi yapısında kanserojenler gibi insan sağlığına zararlı olabilecek maddeler içermez. Bu sayede losyonu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Hunca Skin Perfect kremde pirinç özü mevcuttur. Ürün bu sayede cildin neminin korunmasına da yardımcı olur. Kremin içerisinde bulunan kimyasallar birbirleriyle uyum içindedir. Böylelikle losyon dengeli bir yapıya sahip olur. Ürün cilt üzerinde tahriş, kızarıklık, kaşınma veya döküntü gibi negatif durumlara neden olmaz. Pirinç özlü kremin içerisindeki malzemeler birinci sınıf kalite standartlarına uygun laboratuvarlarda bir araya getirilmiştir. Hunca Skin Perfect pirinç özlü aydınlatıcı yüz kremi 75 ml fiyatı sayesinde geniş bütçelere uygun.

Hunca Skin Perfect Pirinç Özlü Aydınlatıcı Yüz Kremi Ne İşe Yarar?

Hunca Skin Perfect pirinç özlü aydınlatıcı yüz kremi son derece faydalıdır. Bahsedilen ürünün birden fazla yararlı etkisi mevcuttur. Hunca Skin Perfect 75 ml pirinç özlü aydınlatıcı yüz kremi, cilt üzerindeki renk eşitsizliklerini gidermeye yardımcı olur. Böylelikle losyon, deri üzerindeki istenmeyen görüntüyü düzeltir. Ürünün etkileri düzenli kullanım ile daha belirgin olur. Hunca Skin Perfect 75 ml pirinç özlü aydınlatıcı yüz kremi, güneş lekeleri üzerinde de faydalıdır. Losyonu cilde uygulamadan önce su ile temizlik yapabilirsiniz. Sonrasında yüzünüzü kurulayıp, kremi sürebilirsiniz. Ürün doğrudan deri üzerine uygulanabilir. Hunca Skin Perfect 75 ml pirinç özlü aydınlatıcı yüz kremi renk eşitsizliklerine ek olarak nemlendirme için de faydalıdır. Birden fazla yararlı etki sunan losyon pek çok kişi tarafından beğenilir.

Hunca Skin Perfect Pirinç Özlü Aydınlatıcı Yüz Kremi Nasıl Kullanılır?

Hunca Skin Perfect 75 ml pirinç özlü yüz kremi son derece pratik bir kullanıma sahiptir. Söz edilen losyon gün içerisinde uygulanabilir niteliktedir. Hunca Skin Perfect 75 ml pirinç özlü aydınlatıcı yüz kremini sabah veya akşam sürebilirsiniz. Bahsedilen losyon aynı zamanda güneş koruma etkilidir. Ürünün SPF değeri 10’dur. Kremin bu özelliğinden verimli bir şekilde yararlanmak için losyonu gündüzleri uygulamayı tercih edebilirsiniz. Ürünü su veya yoğun terleme sonrasında yeniden sürebilirsiniz. Böylece kremin etkileri tazelenmiş olur. Pirinç özlü losyon alerjik reaksiyonlara neden olmaz. Kremi göz çevresine uygularken dikkatli olmanız tavsiye edilir. Ürün cilt tarafından verimli bir şekilde emişim sağlar. Dilerseniz Hunca Skin Perfect 75 ml pirinç özlü aydınlatıcı yüz kremi yorum ve puanlarına göz atabilirsiniz. Bu sayede losyonu daha önce denemiş olan kişilerin tecrübelerinden faydalanmanız mümkün olur. Siz de pirinç özlü kremi Trendyol üzerinden son derece hızlı ve pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.