Genel Markalar Stop Bac El Temizleme Dezenfektan Jeli 500 ml

81,90 TL
(163,80 TL / lt)
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
289 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
101,90 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Stop Bac El Temizleme Dezenfektan Jeli 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Funnyshop Satıcı Ünvanı: YÜKSEL DAYANÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1493202612000000 Vergi Kimlik Numarası: 2710045901
    Bu ürün Funnyshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün içeriği ile suya ve sabuna dokunmadan temizlik sağlar. İçeriğindeki Gliserin ile cildinizi nemlendirir. %70 alkol içeren stop bac El Temizleme Sıvısı ihtiyaç duyduğunuz her an her yerde güvenle kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Hunca Stop Bac 500 ml El Temizleme Dezenfektan Jeli

Hunca Stop Bac 500 ml el temizleme dezenfektan jeli, gittiğiniz her yerde yanınızda olarak sizi dışarıdan gelebilecek mikroplara ve virüslere karşı korur. Ürün, suya ve sabuna temas edemeyeceğiniz durumlarda kolay kullanımı ile temizlik sağlar. Avucunuza sıkacağınız bir miktar dezenfektanı iki elinizle iyice ovalayarak uygulamak, dışarıdan gelebilecek tehlikelerden korunmanızı sağlar. Hunca Stop Bac 500 ml el temizleme dezenfektan jelini her yerde kullanabilirsiniz. Evinizin bir köşesinde bulunduracağınız dezenfektan, yaşam alanınıza yapılan ziyaretleri daha güvenli bir hâle getirir. İş yerinize götüreceğiniz bir kutu dezenfektan ise düşüncelerinizi mikroplardan ve virüslerden uzak tutarak işinize odaklanmanız konusunda size yardımcı olur.

  • Hunca Care dezenfektan, %70 oranında alkol içerir.
  • Ürün, biyosidal sertifikasına sahiptir.
  • Güneş ışığından ve ısıdan uzakta muhafaza edilmelidir.

Hunca 500 ml El Temizleme Dezenfektan Jelinin Özellikleri

Hunca 500 ml El Temizleme Dezenfektan Jelinin Özellikleri

Hunca Stop Bac 500 ml el temizleme dezenfektan jeli, sizi dışarıdan gelebilecek biyolojik tehditlere karşı korumak için üretilmiştir. Ürün, bünyesinde %70 oranında izopropil alkol barındırır. Halk arasında ispirto olarak da bilinen bu madde; sıvı sabun, deterjan ve parfüm üretiminde de kullanılır. Alkol, zararlı mikroskobik canlıların ortadan kaldırılmasında rol oynayan ana etkendir. Aynı zamanda gliserin de içeren Hunca Stop Bac 500 ml el temizleme dezenfektan jeli, bu sayede cildi nemlendirerek kurumasını önler. Harici kullanım amacıyla geliştirilen ürün, ele uygulanır. Avuca bir miktar dezenfektan jel döküldükten sonra eller iyice ovalanarak jelin tüm yüzeye yayılması sağlanır. Böylece elinizi tamamen dezenfekte edebilir ve sağlıklı bir yaşam sürebilirsiniz.

Hunca El Temizleme Dezenfektan Jel Yeterli Hijyen Sağlar mı?

Kullanıcıları mikroskobik tehditlerden korumak amacıyla üretilen Hunca el temizleme jeli sayesinde daha sağlıklı bir hayat mümkündür. İçeriğindeki bileşenler sayesinde temas ettiği mikropları def eden ürün, kullanıcıların sağlığı ön planda tutularak geliştirilmiştir. Su ve sabuna ihtiyaç duymadan uygulanan ürün, pratik kullanım imkânı sunar. Hunca Stop Bac 500 ml el temizleme dezenfektan jeli, biyosidal sertifikasına sahip bir üründür. Kullandığınız her alanda size daha sağlıklı bir yaşam sunar. Evinizi, işyerinizi veya bulunduğunuz herhangi bir ortamı sizin için daha steril hâle getirir. Yüksek kalite standartları gözetilerek geliştirilen ürün, tavsiye edilen biçimde kullanıldığında cilt sağlığını olumsuz etkilemez. Kullanıcıların beğenisine sunulmadan önce birçok testten geçen dezenfektanı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Hunca 500 ml El Temizleme Dezenfektan Jelinin Kokusu Var mı?

Hunca Stop Bac 500 ml el temizleme dezenfektan jeli, birden fazla bileşen kullanılarak oluşturulmuştur. Virüs ve mikroplara karşı yüksek oranda koruma hedeflenerek üretilmiş olan ürün, çevrenizdekilerin de sağlıklı olması için önem arz eder. Ürünün içerisinde bulunan yüksek miktarda alkol ve gliserin, koruyuculuk sağlarken bir miktar koku üretir. Bu durumun önüne geçmek ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için dezenfektanların üretimi sırasında güzel kokulu parfümler kullanılır. Böylece mikroplardan ve virüslerden korunurken kötü ve rahatsız edici kokular ile mücadele etmek zorunda kalmazsınız. Ürün kullanıldığında az da olsa izopropil alkol kokusu duyulabilir. Hijyen ve sağlık adına ürünün ne kadar önemli bir rol oynadığı göz önünde bulundurulduğunda bu kokunun kabul edilebilir bir seviyede olduğu söylenebilir. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Hunca Stop Bac 500 ml el temizleme dezenfektan jeli yorumlarını inceleyerek daha sağlıklı günler geçirmenizi sağlayacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.