Humana Kimyonlu Rezene Bitki Çayı 200 gr

219 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Humana Kimyonlu Rezene Bitki Çayı 200 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eeczaneden Satıcı Ünvanı: MUSTAFA UZUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzincan Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1624400016400019 Vergi Kimlik Numarası: 9020049325
    Bu ürün eeczaneden tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gaz ve Kolik Sancılarda Bebekler ve Emziren Anneler özeldir!
  • 2. haftasını doldurmuş bebeklerde gaz ve kolik sancıların giderilmesinde kullanılır.
  • İçerisinde bulunan kimyon ve rezene bebeklerde ve çocuklarda gaza bağlı olarak mide ve bağırsak sistemindeki krampların gaz sancılarının giderilmesine yardımcı olur.
  • Emziren annelerde ise anne sütüne geçtiğinden dolayı bebeğin iştahını açar sindirimi kolaylaştırır, mide ve bağırsaklarda gazı söktürür, %100 doğal, suni aroma, boya ve kimyasal madde içermez.
  • Granül şeklinde olduğundan dolayı hazırlanışı çok kolaydır.
  • Hazırlanışı: Bebeklerde: 100 ml kaynamış ılımış suya tepeleme 1 tatlı kaşığı HUMANA kimyonlu rezene ilave edilerek hazırlanır. 100 ml hazırlanmış çayı günde birkaç defaya bölünerek bebeklere verilmesi tavsiye edilir.
  • Yetişkinlerde: 200 ml (bir su bardağı) suya 2 tatlı kaşığı ilave edilerek isteğe bağlı olarak soğuk, sıcak veya ılık içilebilir. Günde 3veya 4 defa içilmesi tavsiye edilir.
Geri Bildirim Ver

Humana Kimyonlu Rezene Çayı 200 gr

İnsanlar bitki çaylarını tıbbi veya keyif amaçlı kullanabilir. Bitkisel çaylar farklı ot, bitki ve bazı baharatların sıcak suda infüzyonu veya kaynatılması ile yapılan kafeinsiz içeceklerdir. Bu içeceklerden bazıları bebek ve anne için önemli bir dönem olan laktasyon döneminde de kullanılabilir. Kimyonlu rezene çayı Humana rezene ve frenk kimyonu ile oluşturulan bitkisel bir içeriğe sahiptir. Doğallığı ve bilimi uzmanlık ile birleştiren Humana markası, Türkiye'nin ilk ve tek prebiyotik özelliğe sahip olan rezene çayını üreterek kullanıma hazır hale getirir. Çayın probiyotik içeriği sindirim sistemini düzenleyerek rahat fiziksel koşullar sağlar. Laktasyon döneminde tüketebileceğiniz bu ürünle rahatlayabilirsiniz. Bu dönemde kendinizi desteklemek için faydalı ürünler kullanmanız size yarar sağlar. Siz de bu özel bitki çayını kullanarak emzirme sürecinizi daha rahat geçirebilirsiniz.

  • Rahatlatıcı etki
  • Kolay hazırlama
  • Temiz içerik

Rahatlatıcı Humana Kimyonlu Rezene Çayı Kullanımı

Rahatlatıcı Humana Kimyonlu Rezene Çayı Kullanımı

Laktasyon döneminde annelerin tükettiği besinler sütünü etkiler. Bu etkiler bebekte de görülür. Annelerin bu açıdan gaz yapıcı ve acı besinleri tüketmesi önerilmez. Çok fazla kokulu ve aromalı besinler sütün tadını değiştirebilir. Emzirme döneminde en çok yaşanan sorunlardan biri bebekte oluşan gaz sancılarıdır. Bu sorun hem bebeği hem de aileyi fazlasıyla zorlar. Humana kimyonlu rezene çayı kullanımı, annelerin emzirme döneminde oldukça sağlıklı bir sindirim sistemine sahip olmasına yardımcı olur. Emziren anneler bu ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilir. Annelerin sütü bu çaydan olumlu etkilendiğinden bebeğin iştahı açılır ve sindiriminde rahatlama olur. Ürün mide ve bağırsaklardaki gazı söktürür. Ürünü isteğinize bağlı olarak sıcak, soğuk veya ılık şekilde tüketmeniz mümkündür. Siz de bu çayın rahatlatıcı etkisinden faydalanarak güzel bir laktasyon süreci yaşayabilirsiniz.

Güvenilir İçeriğiyle Humana Kimyonlu Rezene

Güvenilir İçeriğiyle Humana Kimyonlu Rezene

Beslenmede kullanılan ürünlerin güvenilir içeriğe sahip olması oldukça önemlidir. Özellikle bazı dönemlerde tüketilen gıda, besin veya içeceklere daha çok dikkat edilmelidir. Emzirme dönemi beslenmeye dikkat edilmesi gereken bu önemli süreçler arasında yer alır. Humana kimyonlu rezene formülünde hiçbir zararlı içerik bulunmaz. Ayrıca kimyasal madde içermeyen bu doğal içerik, laktasyon döneminde rahatlıkla kullanılabilir. Ürünün içerisinde laktoz (süt şekeri), maltodekstrin, inülin, %1 bitki özü (%0,9 rezene, %0,3 kimyon) ve %0,1 rezene yağı bulunur. Humana kimyonlu rezene çayı 200 gr, içinde bulunan laktoz dolayısıyla laktoz intoleransı olan bireylerin kullanımına uygun değildir. Ürün açıldıktan sonra 2 ay içerisinde tüketilmelidir. Saklama koşulları açısından ürünün soğuk ve kuru bir ortamda bulundurulması gerekir. Siz de güvenilir ve emzirme dönemi ile uyumlu olan bu ürünü rahatlıkla tüketebilirsiniz.

Uygun Fiyat Seçenekleriyle Humana Kimyonlu Rezene

Uygun Fiyat Seçenekleriyle Humana Kimyonlu Rezene

Anneler laktasyon döneminde birçok farklı sorun ile karşı karşıya kalabilir. Bu sorunları çözerken bitkisel içeriklerden ve ek desteklerden yararlanmak kolaylık sağlar. Gaz ve sancı problemi laktasyon dönemi sorunlarındandır. Anne ve bebeğin rahatlaması için Humana kimyonlu rezene çayı kullanılabilir. Granül yapısında olan bu ürün kolay hazırlanır. Bu açıdan kişilere avantaj sağlar. Ürün hazırlanırken 100 ml suya 3,75 g (tepeleme 1 tatlı kaşığı) Humana kimyonlu rezene çayı ilave edilerek karıştırılır. Temiz bir bardağa konulmuş kaynamış suyun üzerine ürünü ekleyerek kolaylıkla hazırlanan bu çayın hafif sıcak (yaklaşık 37 derece) olarak tüketilmesi önerilir. Ürünü taze olarak tüketmek daha iyi olur. Humana kimyonlu rezene çayı 200 gr fiyatları sabit olmayabilir. Trendyol fırsatları ile Humana kimyonlu rezene çayı fiyatına avantajlı olarak kolayca ulaşmanız mümkündür. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Humana kimyonlu rezene çayı 200 gr kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.