3
Grafik Tablet kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Huion Huıon 420 Grafik Tablet Türkçe Kullanım Kılavuzu Ile Birlikte

879 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Huion Huıon 420 Grafik Tablet Türkçe Kullanım Kılavuzu Ile Birlikte

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: APSTORE TİCARET Satıcı Ünvanı: AHMET ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1415352623200001 Vergi Kimlik Numarası: 6750327254
    Bu ürün APSTORE TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DETAYLAR TEKNİK ÖZELLİKLER Ürün KoduHU420Ürün TipiGrafik TabletBağlantı ArayüzüUSB 2.0, USB 3.0Aktif Alan4" x 2.23"Aktif Alan Boyutu (GxY)106 × 64.6mmÇözünürlük4000 lpiBasınç Hassasiyeti2048 kademeKısayol SayısıHayırRaporlama Hızı200 rpsKalem Özellikleri1xAAA Kalem PilKalem Eğim AlgılamaHayırKalem Algılama Yüksekliği10mmİşletim Sistemi DesteğiWindows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Mac OS 10.8+Ağırlık167grTablet Boyutu176 x 111 x 7.5mmGaranti Süresi2 Yıl

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • HDMI Yok
  • Yükseklik Ayarı Yok
Geri Bildirim Ver

Huion 420 Grafik Tablet ile Pratik Çizimler

Gelişen teknoloji ile elektronik ürünlerde birçok yeni özellik görmek mümkündür. Her sezon farklı modelde üretilen cihazlara çeşitli özellikler eklenir. Huion 420 grafik tablet sunduğu birçok avantaj ile farklı alanlarda kullanıma sunulur. Dijital alanda çalışmalarıyla tanınan ve Çin merkezli bir şirket olan Huion, 2011 yılından beri özellikle grafik tablet tasarımı alanında oldukça popülerdir. Genellikle tasarım, oyun, dijital çizim gibi alanlarda kullanılan Huion grafik tabletler oldukça konforlu bir kullanıma sahiptir. Sahip olduğu geniş çizim alanı sayesinde deftere yazıyormuş gibi rahat kullanım sunar. Hassas kalemi ve pürüzsüz yüzeyi sayesinde çalışma, çizim yapma, tasarlama gibi alanlarda sıklıkla kullanılır. Özellikle çizime yeni başlayan kullanıcıların ve profesyonel tasarımlarla çalışan kişilerin tercihleri arasındadır.

  • Geniş ve Pürüzsüz Yüzey
  • Her Alanda Kullanılabilen
  • Ergonomik Tasarım ile Konforlu Kullanım

Huion 420 Grafik Tablet ile Uyumu Yakalayın

Huion 420 Grafik Tablet ile Uyumu Yakalayın

Huion 420 grafik tablet kurulumu bilgisayarlara kablolu kurulumla yapılır. USB Mini-B bağlantısı sayesinde zahmetsiz bir şekilde grafik tabletin bilgisayarla iletişimi gerçekleştirilebilir. 4.9 inç kullanım yüzeyi ve 106 x 65 mm alanıyla rahat bir çalışma alanı sunar. Tasarım olarak genellikle siyah renk tercih edilmektedir. Yalnızca 167 g ağırlığa sahip olan Huion Huoion 420 grafik tablet modelleri hafif bir kullanım sağlarken bu yapısı sayesinde her ortamda taşınabilir hale gelir. Fiziksel özellikleri bakımından genişliği 176 mm, yüksekliği 111 mm ve derinliği 8 mm şeklindedir. Tüm fiziksel özellikleri kullanıcıların konforlu ve pratik bir deneyim yaşamasını amaçlar. Geniş ve rahat çalışma alanı sayesinde kullanıcılar gerçek kağıt ve kalem kullanımı hissini yaşayabilirler.

Şık, Ergonomik Tasarımlarla Huion 420 Grafik Tablet

Şık, Ergonomik Tasarımlarla Huion 420 Grafik Tablet

Huion 420 grafik tablet Türkçe kullanım kılavuzu ile birlikte satışa sunulur. Bu sayede zaman kaybetmeden ürünü inceleyebilir, kurulumunu tamamlayabilir ve cihazı kullanmaya başlayabilirsiniz. Grafik tablet MacOS ve Windows işletim sistemlerinin her ikisiyle de uyumludur ve sorunsuz bir kullanım sağlar. Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Mac OS 10.8 gibi işletim sistemi versiyonlarıyla da uyum sağlayabilir, bu işletim sistemleri ile çalışan cihazlarda kullanılabilir. Huion 420 grafik tablet Türkçe kullanım kılavuzu ile birlikte özellikleri arasında güç kaynağının AC/DC olması gösterilebilir. Aktif Alan Boyutu (GxY)106 × 64.6mm, Çözünürlüğü 4000, Basınç Hassasiyeti ise 2048 şeklindedir. Raporlama Hızı200 rpsdir ve Kalem Algılama Yüksekliği10mm değerindedir. Huion 420 grafik tablet Türkçe kullanım kılavuzu ile birlikte kullanımı garanti süresi ise 2 yıldır.

Huion Grafik Tablet Hassaslığı ile Profesyonel Çizimler

Huion Grafik Tablet Hassaslığı ile Profesyonel Çizimler

Huion 420 grafik tablet inceleme alanlarında da olumlu yorumlar alır. İşlevsellik, ergonomik ve fonksiyonel tasarım, dayanıklı yapı ve çizilmez tasarımdaki malzemelerden üretilmesi gibi alanlarda kullanıcıların ilgisini çeker. Huion 420 grafik tablet Türkçe kullanım kılavuzu ile birlikte fiyatları ise bütçeye uygun rakamlardadır. Sunduğu avantajlar ve uygun fiyatlara sahip olması açısından birçok grafik tablet ihtiyacı olan kullanıcıların ilk tercihleri arasında yer alır. Satın alınan grafik tablet kutusunun içerisinde tablet, kalem, kalem ucu, USB kablosu ve uçları çıkarma aparatı ile yedek uç gibi parçalar bulunur. Grafik tablet kullanımının daha uzun ömürlü olması için ihtiyaç duyulacak tüm ürünleri bulmak mümkündür. Huion 420 grafik tablet yorumları da bu gibi avantajlar sayesinde kullanıcılar tarafından oldukça olumlu sonuç verir.