Hugo Boss Femme Edp 75 ml Kadın Parfüm 737052041353

380 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hugo Boss Femme Edp 75 ml Kadın Parfüm 737052041353

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Asrın Kozmetik ve Aksesuar Satıcı Ünvanı: BANU YAZICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 9430428308
    Bu ürün Asrın Kozmetik ve Aksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mandalina, stephanotis çiçeği, hint ağacı, misk notaları. Aura, orijinallik, kadınsılık. Sizi zamana meydan okuyan bir kadınsılıkla sarmalayan parlak, yumuşak ve hafif bir koku. Bırakın içsel ateşiniz parlasın. Görünen her şeyin altında, siz bir kadınsınız. Femme by Boss yumuşak kremsi bir imzaya sahip parlak bir çiçek buketini çağrıştıran yeni bir koku deneyimi sunuyor. Bu koku sizi kadınsı bir evrene ulaştıran adeta ipeksi bir iz gibi. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Ürün %100 orijinaldir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 75 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Hugo Boss Femme Edp 75 ml Kadın Parfüm

Günlük hayatın vazgeçilmez ürünü olarak kullanılan parfüm birçok çeşidiyle bir ihtiyaç olarak karşımıza çıkmaktadır. Femme Edp 75 ml kadın parfüm kalıcı ve tatlı özlerle hazırlanmış kokusuyla sizler için üretildi. Hugo Boss uzun yıllardır sağladığı koku ve kullanım güvenini devam ettirmektedir. 75 ml’lik parfüm şişesi etkili yapısı sayesinde uzun ömürlü bir kullanımı hedefler. Kokunuz gün boyu sizinle kalacak. Hugo boss femme 75ml aradığınız uzun ömürlü kokuyu sizlere sağlar. Parfümünüzden beklediğiniz en etkili performansı, güçlü esansı sayesinde sizler için sağlamaktadır. Hugo Boss Femme parfüm titizlikle seçilen ve üretilen kokusuyla sizlerle buluşmayı bekliyor. Günlük hayatta mutlaka ihtiyaç duyacağınız parfümünüzü Femme Edp 75 ml olarak tercih edebilirsiniz.

  • Her Cilt Tipine Uygun
  • Kalıcı Koku
  • Kullanışlı Cam Şişe

Huge Boss Femme Edp 75 ml ile Kalıcı Koku

Hugo Boss Femme Edp 75 ml ile Kalıcı Koku

Hugo Boss Femme Edp 75ml portatif şişe yapısı sayesinde günlük hayatta kolaylıkla yanınızda bulundurabileceğiniz bir tasarıma sahiptir. Hugo Boss parfümlerinin doğal esansları vazgeçilmeziniz olacak. Parfümler kötü kokuları uzaklaştırmak için kullanılmazlar. Parfümler iyi kokuların uzun süreli olarak kalması ve iyi hissetmek için kullanılırlar. Başka bir deyişle, güzellik algınıza hizmet ederler. Ancak günlük hayat rutinleri kötü kokuları beraberinde getirmektedir. Karışan kokular ortaya kötü karışımlar çıkarabilir. Bu açıdan Hugo Boss parfümleri kendi baskın kokularını sürdüren parfümler olarak karşımıza çıktığı için güvenle edinilebilir. Öte yandan çeşitli alerjiler veya astım rahatsızlığına sahip olan insanlara zarar vermeyecek türden bir hafiflik içeren parfümler özellikle incelenerek üretildiğinden gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Hayranlık Uyandıracak Etkisiyle Kokunuz Hafızalara Kazınsın

Çevrenize Hayranlık Uyandıracak Etkisiyle Kokunuz Hafızalara Kazınsın

Hugo Boss Femme Eau De Parfum 75ml özgün bir koku ile üretilmiştir. Aynı zamanda Hugo Boss Femme Edp 75 ml kadın parfüm boyutuyla aranılan uzun kullanımı sağlamaktadır. Femme edp 75 ml kadın parfüm fiyatı müşteri ihtiyaçları düşünüldüğü için bütçe dostudur. Kokusu ve esansları söz konusu olduğu Femme Edp 75 ml kadın parfüm içeriği kendine özgü bir yapı ile oluşturulmuştur. Femme Edp 75 ml kadın parfüm kullananlar bu anlamda oldukça memnun kalmışlardır. Femme Edp 75 ml kadın parfüm yorumları memnuniyet içermektedir. Hugo Boss markasının güvenilirliği ile buluşan Femme Edp 75 ml kadın parfüm önerileri ve çeşitleriyle sizlere sunulmuştur.

Kendinize Has Kokusu ile Femme Fiyatları ve Yorumları

Kendinize Has Kokusu ile Femme Fiyatları ve Yorumları

Hugo Boss Femme kadın parfüm eşi benzeri bulunmayan kokusu ve yapısıyla sıklıkla tercih edilmektedir. Alerjik bünyeler düşünülerek titizlikle üretilen ürün, uzun yıllardır güvenle tercih edilen Hugo Boss markasının kadın serisinin en gözde ürünlerinden biridir. Aynı zamanda Femme Edp 75 ml kadın parfüm kullanımı açısından kullanışlı olduğu için memnuniyetle seçilen bir ürün olarak karşınıza çıkmaktadır. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Huge Boss femme edp 75 kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.