Huggy Swing Me Otomatik Sallanabilir Kumandalı Katlanabilir Anne Yanı Elektrikli Beşik

15.000 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Huggy Swing Me Otomatik Sallanabilir Kumandalı Katlanabilir Anne Yanı Elektrikli Beşik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ticaret Merkezi Satıcı Ünvanı: KURT GRUP DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0595090300800010 Vergi Kimlik Numarası: 5950903008
    Bu ürün Ticaret Merkezi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Model Katlanabilir
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Swing Me Otomatik Sallanabilir Kumandalı Anne Yanı Beşik

Bebeklerin sağlıklı biçimde büyümesinin en önemli destekçilerinden birisi şüphesiz uykudur. Uykusunu almış olan bebekler mutlu ve huzurlu vakit geçirirler. Uyku yetişkinler için de oldukça önemlidir. Gece saat 22.00 ve 02.00 arasını uykuya ayırdığınızda günlük uyku ihtiyacınız karşılanmış olur. Bebekler uykusuz kaldıklarında dolayısıyla ebeveynleri de uykusuz kalmaktadır. Beşikler, uzun yıllardır bebeklerin uyku düzenini ve verimliliğini düzenleyen en önemli araçlardandır. Eski dönem beşikleri günümüzde otantik diyebileceğimiz işlevde kullanışlı olmasına rağmen bazı eksikleri bulunmaktaydı. Günümüz teknolojisiyle beşiklere kazandırılan önemli özellikler sayesinde anne ve babalar artık çok daha rahat ve huzurlular. Artık birçok ürün akıllı özellik kazanmış ve dijitalleşmiştir. Beşikler de bu süreçte farklı yeniliklere uğramıştır. Huggy Swing Me akıllı beşik ile otomatik sallanma özelliğini kullanabilirsiniz. Kumanda ile hız ayarını yapıp istediğiniz süre kadar bebeğinizi sallayabilirsiniz.

  • Konforlu
  • Uzaktan Kumandalı
  • Masal Modunda Müzik

Huggy Swing Me Akıllı Beşik Özellikleri

Huggy Swing Me Akıllı Beşik Özellikleri

Huggy Swing Me otomatik sallanabilir kumandalı anne yanı elektrikli beşik ile bebeklerinizi rahat bir şekilde büyütebilirsiniz. Portatif beşik katlanabilir özelliği sayesinde istenilen yere taşınıp kurulabilir. Son sistemle donatılmış beşiğin tüm fonksiyonlarını kumanda ile uzaktan kontrol edebilirsiniz. Bebeğiniz beşikte huzurla sallanırken siz de biriken işlerinizi yapabilir ve sorun anında uzaktan ön müdahaleyi kumanda ile yapıp sorunu çözebilirsiniz. Günümüzde akıllı sistemler hayatımızın her yerinde kendisine yer edinmiş durumdadır. Beşikler de birçok evin ihtiyacı olduğu için akıllı ve işlevsel ürün özelliklere sahip olacak şekilde geliştirilmektedir. Uzaktan kumandası üzerinde yer alan açma kapama düğmesi ile ürünü aktif hale getirebilirsiniz. Swing Me otomatik sallanabilir beşik hız ayarı düğmesi sayesinde otomatik sallanma moduna aldığınız beşiğin 5 farklı hız seçeneğinden birisini seçip çalıştırabilirsiniz. Bunun yanı sıra zaman ayarı da yapılabilmektedir. 15-30 veya 60 dk seçenekleri arasında seçim yapıp istediğiniz süre zarfında ürünün sallanmasını sağlayabilirsiniz. Swing Me otomatik sallanabilir kumandalı katlanabilir anne yanı elektrikli beşik modelleri de popüler seçeneklerdir.

Huggy Swing Me Akıllı Beşik Kullanımı

Huggy Swing Me Akıllı Beşik Kullanımı

Swing me otomatik sallanabilir kumandalı katlanabilir anne yanı elektrikli beşik kullanımı oldukça rahattır. Huggy Swing Me beşiğinizi anne yanı beşik olarak da kullanabilirsiniz. Beşiğinizin yan tarafındaki fermuarı açtığınızda uyuduğunuz yatağa birleştirip yükseklik ayarı ile kendinize göre ayarlayıp bebeğinizi gözünüzün önünden ayırmamış olursunuz. Beşiğin yan tarafında file pencereye yer verilmiştir. Bu pencere hem bebeğiniz etrafı daha rahat görür hem de siz onu her an yanına gitmeden izleyebilirsiniz. Huggy Swing Me beşiğin kumaşı %100 pamuklu malzemeden yapılmıştır. Nefes alabilen özel kumaşı beşikten tamamen ayrılabilmektedir. Bu sayede makinede yıkanıp tekrar güzel kokular eşliğinde kullanılabilir. Swing Me otomatik sallanabilir kumandalı katlanabilir anne yanı elektrikli beşik içeriği gelişmiş özelliklere sahiptir. Swing Me otomatik sallanabilir kumandalı katlanabilir anne yanı elektrikli beşik özellikleri ile dikkat çeker. Bebeklerin düzenli yaşadığı kusma nöbetlerinin en önemli sebebi reflü kapakçıklarının tam gelişmemesidir. Akıllı beşik bu sorun üzerine de geliştirilmiş özelliklere sahiptir. Ayarlanabilir beşik özellikleri ile beşiğinizi reflü yatış pozisyonuna getirdiğinizde mide asidinin yemek borusuna kaçması engellenir ve bu sayede kusmaların önüne geçilir.

Huggy Swing Me Akıllı Beşik Fiyatı

Huggy Swing Me Akıllı Beşik Fiyatı

Müziğin insan ruhuna iyi geldiği herkesçe kabul edilen bir görüştür. Bebeklikte başlayan müziğe ve hareketli nesnelere odaklanma özelliği çoğu bebek için geçerlidir. Beşiğiniz sizin için bu kolaylığı da sağlamaktadır. Kumanda ile kontrol edilebilen müzik özelliği sayesinde 12 farklı melodi ve 5 farklı doğa sesi ile bebeğinizin uykuya geçmesi de daha kolay olacak. Ninni dinler gibi bebeğinizi dinlendirip uykuya hazırlayacaktır. Otomatik sallanmaya alıp hız ve süre ayarını yaptıktan sonra modunuza göre bir müzik eşliğinde bebeğiniz masallar diyarında uykunun tadını çıkaracak. Alüminyum malzemeden yaptırılmış gövde bölümü oldukça sağlam ve işlevseldir. Ayak bölümünün olduğu kısımdaki güvenlik kilitlerini takarak sabitleyebilir ve beşiğin katlanmasının önüne geçebilirsiniz. Swing me otomatik sallanabilir kumandalı katlanabilir anne yanı elektrikli beşik fiyatları değişkenlik gösterebilir. Adaptör ile doğrudan prize bağlanan beşiğinizle sınırsız güç alarak 24 saat boyunca bile kullanılabilirsiniz. Huggy Swing Me akıllı beşik, sessiz çalışma özelliği ile arka planda çalışıp istediğiniz tüm özellikleri ayaklarınıza seren özel bir üründür. Swing me otomatik sallanabilir kumandalı katlanabilir anne yanı elektrikli beşik yorumları ile birlikte Trendyol’da yer almaktadır.