Hueber Yayınları Schritte International Neu A1.1 A1.2(KURS UND ARBEİTSBUCH CD) Ar Teknolojisi Ile Kolay Öğrenme

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hueber Yayınları Schritte International Neu A1.1 A1.2(KURS UND ARBEİTSBUCH CD) Ar Teknolojisi Ile Kolay Öğrenme

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Schritte International 1 Neu Kurs Und Arbeitsbuch kitabını birlikte içerir. + CD-ROM içerir. Schritte International 2 Neu Kurs Und Arbeitsbuch kitabını birlikte içerir. + CD-ROM içerir Schritte international Neu uygulamasını App Store ve Play Store dan indirip sayfaları okutarak AR teknolojisini kullanabilirsiniz. AR Teknolojisi artırılmış gerçekliktir. Kitabınızdaki sesli pasajları telefon ile dinlemenize yardımcı olur. Schritte International 1 Neu ISBN-13 : 978-3193010827
  • Schritte International 2 Neu ISBN-13 : 978-3196010824

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Almanca
  • Yazar Jack London
  • Dil Seviyesi Temel
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Hueber Yayınları Schritte12 Schritte International Neu A1.1 + A1.2 Kurs Und Arbeitsbuch + CD+ AR Teknolojisi ile Kolay Öğrenme Seti

Hueber Yayınları Schritte International Neu A1.1 + A1.2 kitabı, yabancı dil olarak Almancayı seçenler için ideal bir üründür. Yabancı dil öğrenimi genel olarak zor olsa da bu süreci kolaylaştırmanın pek çok yöntemi vardır. Bu yöntemlerden biri, Hueber Yayınları tarafından çıkarılan yardımcı kitapları edinmektir. Schritte International Neu kitaplarında farklı bir yöntem mevcuttur. Bu yöntem sayesinde verimli bir eğitim alabilmek mümkündür. Dil gelişimine önemli katkısı olan bu kitaplar, video eğitimleriyle de fark yaratır. Ürünün iki kitaplık bir set olmas, devamlılık sağlar. Ayrıca ürün, set hâlinde satılması nedeniyle ekonomik açıdan da son derece iyi bir alternatiftir.

  • İki kitap (A1.1 + A1.2) ve iki CD'den oluşan set
  • %100 kanıtlanmış "Steps International" konsepti
  • Çevrim içi ve karma eğitim sistemine uygun etkileşimli dijital baskı

Schritte International Neu A1.1+A1.2 Kitap İçeriği Nasıldır?

Schritte International Neu A1.1+A1.2 Kitap İçeriği Nasıldır?

Hueber Yayınları Schritte International Neu A1.1 + A1.2 kitabı ile kapsamlı bir şekilde Almanca çalışabilmek mümkündür. Zengin içeriği ve özenle hazırlanmış konuları, temel bir Almanca için fazlasıyla yeterlidir. Set hâlinde satışa sunulan bu ürünün içeriğinde kendilerine ait CD'leri bulunan iki farklı kitap yer alır. Hueber Yayınları Schritte International Neu A1.1 kitabı, başlangıç için son derece faydalıdır. Hemen her eğitimde olduğu gibi dil öğreniminde de temel, çok önemlidir. Bu nedenle A1.1 kitabından alınan bilgiler, devam kitabı ile desteklenmelidir. Setin bir diğer üyesi olan Hueber Yayınları Schritte International Neu A1.2 kitabı, bu aşamada fayda sağlayabilecek bir kitaptır. Kitap içerikleri, CD ile dijital ortama da aktarılabilir. Böylece sesli ve görsel bir dil eğitimi de mümkün hâle gelir.

Schritte International Neu A1.1+A1.2 Kitabı Kimler Alır?

Schritte International Neu A1.1+A1.2 Kitabı Kimler Alır?

Hueber Yayınları Schritte International Neu A1.1 + A1.2 kitabı, Almanca öğrenmek isteyenler tarafından satın alınabilir. Buna ek olarak ürün, zengin bir içeriğe sahip olduğu için eğitim kurumlarında da kullanılabilir. Almanca öğretmenleri de bu kitaplardan faydalanabilir. Schritte International Neu A1.1 + A1.2, AR teknolojisi ile kolay öğrenme imkânı sunar. Bu detaydan dolayı kitaplar, klasik yollarla dil öğrenemeyen kişilere de hitap eder. Etkileşimli dijital baskı ile üretilmiş olan bu kitaplar, klasik eğitimi video ve ses ile birleştirir. “Steps International” adı verilen bu konsept, denenmiş ve başarılı sonuçlar alınmıştır. Bu nedenle %100 kanıtlanmış konsept olarak nitelendirilmektedir. Yeni nesil bir konsept ile günlük yaşamda konuşulabilecek akıcı bir Almanca öğrenmek isteyenler için bu ürün oldukça idealdir.

Schritte International Neu A1.1+A1.2 Kitap Yorumları Nasıl?

Schritte International Neu A1.1+A1.2 Kitap Yorumları Nasıl?

Hueber Yayınları Schritte International Neu A1.1 + A1.2 kitabı, son derece verimli bir settir. Karma ve çevrim içi eğitimi birleştiren bu konsept, esnek bir öğrenim sürecini mümkün kılar. Video klipler doğrultusunda fotoğraf ve ses hikâyeleri ile öğrenilen bilgilerin pratiği yapılır. Ürün; ev ortamı, özel ders ya da toplu sınıflarda rahatlıkla kullanılabilir. Bu kitaplar ile öğrenilen Almanca, günlük hayatta akıcı bir şekilde konuşabilmeye yardımcı olur. Dilerseniz

Hueber Yayınları Schritte International Neu A1.1 + A1.2 kitabı yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.