Hud Collagen Plus Powder 300 G - Toz Kolajen (30 Günlük Porsiyon)

700 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hud Collagen Plus Powder 300 G - Toz Kolajen (30 Günlük Porsiyon)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farma&Vitamin Satıcı Ünvanı: RİXXE YATIRIM TURİZM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735135161500001 Vergi Kimlik Numarası: 7351351615
    Bu ürün Farma&Vitamin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hud Collagen Plus Nedir? Hud Collagen Plus, Tip I, II, III hidrolize kolajen peptit ve C vitamini içeren toz formunda bir takviye edici gıdadır. Koruyucu, renklendirici ve tatlandırıcı içermez. İçeriğindeki Kolajenin Kaynağı Nedir? Hud Collagen Plus, sığır kaynaklı kolajen içermektedir. Hud Collagen Plus Nasıl Kullanılır? Günlük bir ölçek (10 gr) Hud Collagen Plus’ı, suya, meyve suyuna, yoğurda veya smoothielere katarak tüketebilirsiniz. Hud Collagen Plus Ne Kadar Süre Kullanılmalıdır? Kolajen içeren takviye edici gıdaların 2-3 ay düzenli olarak kullanılması önerilir. Daha sonra 1 ay ara verilip yeniden kullanılabilir. Bunlar genel bilgilerdir. En doğru ve güvenilir bilgi için bir sağlık uzmanına danışmanız tavsiye edilir. Bir Kavanoz Hud Collagen Plus Kaç Günlük Kullanım Sağlar? Bir kavanoz Hud Collagen Plus tam 30 günlük kullanım içindir. Hamileler/Emziren Kişiler Kullanabilir mi? Hamilelerin ve emziren kişilerin kullanmadan önce bir doktora danışmaları önerilir. Hud Collagen Plus Kilo Aldırır mı? Hud Collagen Plus, yağ, karbonhidrat, kolesterol içermez ve kilo aldırmaz. Hud Collagen Plus’ın Molekül Ağırlığı Nedir? Hud Collagen Plus içerisindeki hidrolize kolajen peptitin molekül ağırlığı 2000 daltondur. Helal Sertifikası Var mı? Hud Collagen Plus’ın Helal sertifikası vardır ve Helal sertifikalı tesislerde üretilmektedir. Satın Alınan Hud Collagen Plus’ın Orijinal Olup Olmadığını Nasıl Anlaşılır? Orijinal ürünlerin üzerinde “Hud Collagen Plus” yazılı hologram etiket bulunmaktadır. Kontrol için hologram üzerindeki numarayı e-posta adresine iletebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
  • İçerik Kolajen
  • Set İçerik Adeti 3
Geri Bildirim Ver