Huawei Watch Gt2 Kordon Suya Ve Kırılmalara Dayanıklı 8 Kademeli 46mm(22mm) Krd-11

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Huawei Watch Gt2 Kordon Suya Ve Kırılmalara Dayanıklı 8 Kademeli 46mm(22mm) Krd-11

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Sağlam , esnek silikon malzeme Bükülmelere ve kırılmalara dayanıklı Suya karşı dayanıklı 8 kademeli, kolaylıkla her ölçüye uygun ayarlanabilir kordon ayarlama dizaynı Farklı renk seçenekleriyle saatinize yeni bir görünüm kazandırın

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Huawei Watch Gt2 Kordon Suya ve Kırılmalara Dayanıklı 8 Kademeli 46mm (22mm)

Huawei’nin GT2 saat modeli için üretilen kordon, şık tasarımı ve dayanıklı yapısıyla öne çıkar. Huawei Watch GT2 gri kordon suya ve kırılmalara dayanıklı 8 kademeli 46mm (22mm) büyük beğeni toplar. Ürün, suya karşı dayanıklı bir malzemeye sahiptir. Huawei marka saatinize kolay bir şekilde kordonu takabilirsiniz. İstenilen bilek ölçüsüne göre ayarlama yapılır. 8 kademeli ayarlanabilir özelliği bulunan ürün, saatlere şık bir görünüm kazandırır. Bileğinize rahatsızlık vermeyen bir materyale sahiptir. Kordonun 46 mm uzunluğu, rahat kullanım avantajı sunar. Silikon malzemesi şık bir görünüm elde etmenizi sağlar. Dayanıklı bir yapıya sahip olan model, saatin yan tarafındaki bölmeden çıkarılıp takılır. Ürün, bilekte terleme yapmaz. Yüksek performansı ile müşteriye sunulur. Rahat kullanım avantajı sunan ürünü, Huawei marka saatiniz için tercih edebilirsiniz.

  • 8 kademeli ayar imkanı
  • Kaliteli malzeme
  • 46 mm uzunluk

Huawei Watch GT2 Gri Kordon Özellikleri

Huawei Watch GT2 Gri Kordon Özellikleri

Huawei marka kordon, pürüzsüz ve esnek bir yapıya sahiptir. Yumuşak yapısıyla bilekte rahatsızlık hissi oluşturmaz. Huawei GT2 saat kordonu bükülmelerin ve kırılmaların önüne geçen bir malzemeye sahiptir. Ürünün, bilek ölçüsüne göre ayarlanmasını sağlayan 8 kademe özelliği bulur. Bu özelliği sayesinde kordondaki 8 adet delikten birine metal parçayı geçirip kullanabilirsiniz. Uygun kordon boyunu kolaylıkla ayarlayabilirsiniz. Uzun ömürlü bir ürün olduğu için kısa sürede deforme olmaz. Huawei Watch GT2 gri kordon spor kıyafetlerinizle kullanabileceğiniz renk tonuna sahiptir. Ürün, GT 2 46 mm saatle uyumludur. Kordonu rahatlıkla saat gövdesinden ayırıp takabilirsiniz. Kaliteli malzemesiyle bileğinizi rahatsız etmeden kullanabilirsiniz. Huawei marka ürün, her türlü bileğe uygun olarak tasarlanır. Şık ve sağlam materyali ile büyük beğeni toplar. Spor kıyafetlerinizle ürünü kullanabilirsiniz. Bu ürünle saatinize yeni bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Şık Huawei Watch GT2 Kordon

Şık Huawei Watch GT2 Kordon

Huawei marka ürün ile şık kombinler elde edebilirsiniz. Model, şık tasarımı ile müşteriye sunulur. Suya karşı dayanıklı olan yapısı ile uzun süre kullanılır. Yıpranma gibi durumların önüne geçer. Kırılmayan bir malzemeye sahiptir. Huawei Watch GT2 gri kordon suya ve kırılmalara dayanıklı 8 kademeli 46 mm yorum bilgisi sayesinde ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşılır. Model, yeterli uzunluğa sahiptir. Esnek ve pürüzsüz yapısıyla büyük beğeni toplar. GT 2 model saatle uyumlu çalışır. Yüksek performans gösteren ürün, saate farklı ve şık bir görünüm katar. Hafif yapısıyla bilekte ağırlık hissi oluşturmaz. Huawei Watch GT2 gri kordon suya ve kırılmalara dayanıklı 8 kademeli 46 mm kullananlar ürünün özelliklerinden faydalanırlar. Model, kolayca her ölçüye uygun bir biçimde ayarlanır. Huawei marka bu kordonu saatlerinizde göz alıcı bir tasarım oluşturmak için satın alabilirsiniz.

Huawei Watch GT2 Kordon 8 Kademeli 46 mm (22 mm) Fiyatı

Huawei Watch GT2 Kordon 8 Kademeli 46 Mm (22 Mm) Fiyatı

Huawei Watch GT2 gri kordon suya ve kırılmalara dayanıklı 8 kademeli 46 mm fiyatı modelin tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün, pürüzsüz yapısıyla sağlam ve şık bir tasarım sunar. Huawei marka saatler için dizayn edilir. Sağlam ve esnek silikon malzemesi bulunur. Ürün, hafif yapısı sayesinde rahatlıkla taşınabilir. Gri renk tonu ile istenilen kıyafetle kombinlenebilir. Göz alıcı tasarımı, kaliteli malzemeden üretilir. Bileğinizde konforlu bir deneyim sunar. İstenilen bilek ölçüsüne göre ayarlanır. Yüksek teknolojik tasarımı ile kaliteli bir saat deneyimi sunar. Ürünü bileğinizi rahatsız etmeden kullanabilirsiniz. Model, spor aktivitelerinde ve özel günlerde rahatlıkla kullanılabilir. Yumuşak malzemeye sahip olan model, bilekte terleme yapmaz. Huawei Watch GT 2 model saatlere uyum sağlar. Kaliteli malzeme özelliklerine sahip olan bu ürünü Trendyol avantajlarıyla satın alabilirsiniz.