Huawei Watch Gt2 Kordon Esnek Suya Dayanıklı Silikon Krd-23

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Huawei Watch Gt2 Kordon Esnek Suya Dayanıklı Silikon Krd-23

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün saat değildir.-Huawei Watch Gt2 Kordon Esnek Suya Dayanıklı Silikon Krd-23-Sağlam , esnek silikon malzeme Bükülmelere ve kırılmalara dayanıklı Suya karşı dayanıklı 15 kademeli, kolaylıkla her ölçüye uygun ayarlanabilir kordon ayarlama dizaynı Farklı renk seçenekleriyle Huawei Watch saatinize yeni bir görünüm kazandırınx-xHuawei Watch Gt2 Kordon Esnek Suya Dayanıklı Silikon Krd-23Akıllı Saat KordonDolia

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Materyal Silikon
Geri Bildirim Ver

Huawei Watch Gt2 Kordon Esnek Suya Dayanıklı Silikon

Esnek silikon kordon, Huawei marka saatlerde kullanım için uygundur. Huawei Watch GT2 kordon esnek suya dayanıklı silikon avantajlı özellikleri ile müşteriye sunulur. Kordon, istenilen bilek ölçüsüne göre ayarlanır. Spor tasarımı ile müşterilerin beğenisini kazanır. Modelin kaliteli malzemesi bulunur. Desenleri ve esnek yapısı rahat kullanım imkanı sunar. Hoş renk tonuyla dilediğiniz kıyafetle ürünü kombinleyebilirsiniz. Ürünün, 15 kademeli ayarlanabilir özelliği bulunur. Saatte kaliteli bir tasarım sunar. Huawei marka saate uygun olarak tasarlanır. Huawei GT2 saat kordonu saat gövdesine rahat bir şekilde monte edilir. Hayal ettiğiniz şık görünüme bu modelle kavuşabilirsiniz. Bu kaliteli tasarım büyük beğeni toplar. Ergonomik yapısı ile kullanım kolaylığı sağlar. Suya ve kire karşı dayanıklı bir malzemeden üretilir. Bu modeli Huawei marka saatleriniz için tercih edebilirsiniz.

  • 15 kademeli ayar imkanı
  • Esnek kordon
  • Suya karşı dayanıklı

Huawei Watch GT2 Saat Kordonu Özellikleri

Huawei Watch GT2 Saat Kordonu Özellikleri

Huawei marka kordon pürüzsüz ve spor bir tasarıma sahiptir. İstenilen bilek ölçüsüne göre ayarlanan 15 kademesi bulunur. Bu özelliği ile kordonda yer alan 15 adet delikten birine metal parçayı geçirip kullanabilirsiniz. Bileğinize uygun olarak kordonu ayarlayabilirsiniz. GT2 saat kordonu iç yüzeyinde bulunan desenler sayesinde bilekte kayma yapmaz. Suya karşı dayanıklı bir üründür. Modelin yapısı, olası bükülmelere karşı dayanıklıdır. Ürün, kırılmaların ve çizilmelerin de önüne geçer. Rahatlıkla saat gövdesine takabileceğiniz ürünü kaliteli malzemesiyle bileğinizde herhangi bir rahatsızlık hissetmeden kullanabilirsiniz. Uzun ömürlü kullanım imkanı sunan Huawei Watch GT2 kordon esnek suya dayanıklı yeşil silikon malzemeden üretilir. Ürün, Huawei marka GT 2 model saat ile uyumludur. Kaliteli tasarım beğeni toplar. Bileğinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz ürünü saatinizde yeni ve şık bir görünüm yaratmak için bu tercih edebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Huawei Watch GT2 Kordon Fiyatı

Bütçenize Uygun Huawei Watch GT2 Kordon Fiyatı

Huawei Watch GT2 kordon esnek suya dayanıklı yeşil silikon fiyatı, ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Sağlam silikon malzemeden üretilen kayış avantaj sağlar. Esnek malzemesi sayesinde rahatsızlık hissi yaşamadan ürünü kullanabilirsiniz. Müşteriye sunduğu avantajlar ile büyük beğeni toplar. Ürün, avantajlı fiyat performansı gösterir. Ergonomik bir tasarıma sahiptir. İç yüzeyinde yer alan desenler sayesinde bilekte terleme yapmaz. Kullanımı oldukça basit olan kayışı kolayca Huawei marka saatinize monte edebilirsiniz. Huawei GT2 silikon kordon istenilen bilek ölçüsüne göre ayarlanır. Ürün, yüksek kaliteli materyali ile hasarları minimuma indirir. Hafif yapısı kolaylıkla taşıma imkanı verir. Modelin ten üzerinde kaydırmaz bir dokusu bulunur. Bileğinizde ağırlık hissi oluşturmayan ürün, uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Rahatlıkla sökülüp takılabilir. Kolay bir şekilde ayarlama yapılır. Huawei Watch GT2 silikon kordon uygun fiyat avantajlarıyla müşteriye sunulur.

Şık Huawei Watch GT2 Kordon Kullanıcı Yorumları

Şık Huawei Watch GT2 Kordon Kullanıcı Yorumları

Ürün, esnek ve pürüzsüz yapısıyla şık bir tasarım sunar. Huawei marka saat modelleri için kullanılır. Her güne ve ortama özel olarak tercih edilebilir. Model, bilek ölçüsü için yeterli uzunluğa sahiptir. Huawei Watch GT2 kordon esnek suya dayanıklı silikon yorumları sayesinde ürün hakkında genel bir bilgiye ulaşılabilir. Silikon kordon, rahatlıkla Huawei marka saatlere uyumlu olarak çalışır. Ürün, kopmayan sağlam malzemeden üretilir. 15 kademeli delik avantajı ile istenilen bilek ölçüsüne göre ayarlanır. Suya ve kire karşı dayanıklı bir malzemeye sahiptir. Huawei marka saatinizle kusursuz bir çalışma sağlar. Rahatlıkla saat gövdesinden çıkarılıp takılabilir. Huawei Watch GT2 kordon esnek suya dayanıklı silikon kullananlar ürünün sunduğu bütün avantajlardan faydalanırlar. Kaliteli ve şık malzeme özelliklerine sahip olan bu modeli Trendyol avantajlarıyla satın alabilirsiniz.