Huawei Watch Gt/gt2/gt2 Pro/gt3 Pro Uyumlu Klasik Paslanmaz Çelik Metal Kordon 46mm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Huawei Watch Gt/gt2/gt2 Pro/gt3 Pro Uyumlu Klasik Paslanmaz Çelik Metal Kordon 46mm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Metal katlamalı, yandan klips açılımlı sağlam tasarım Bükülmelere ve kırılmalara dayanıklı 3 kademeli, kolaylıkla her ölçüye uygun ayarlanabilir kordon ayarlama dizaynı Farklı renk seçenekleriyle Galaxy Watch saatinize yeni bir görünüm kazandırın Huawei Watch Gt/gt2/gt2 Pro Klasik Paslanmaz Çelik Metal Kordon 46mm Aranan Kategori Tablet Kılıfı-Huawei Watch Gt/gt2/gt2 Pro Klasik Paslanmaz Çelik Metal Kordon 46mm-Dolia-Huawei Watch Gt/gt2/gt2 Pro Klasik Paslanmaz Çelik Metal Kordon 46mm

Ürün Özellikleri

  • Renk Gümüş
  • Garanti Süresi 6 Ay
  • Materyal Çelik
Geri Bildirim Ver

Huawei Watch Gt, Gt2, Gt2 Pro Uyumlu Klasik Paslanmaz Çelik Metal Kordon 46mm

Her üründe olduğu gibi sadece zamanı gösteren saatler de teknolojik gelişmeler sonucunda değişime uğrayarak akıllı versiyonları ile bileklerde yerini alır. Huawei Watch GT/GT2/GT2 Pro model saatlerin gelişmiş tüm özelliklerinden faydalanırken zengin aksesuar seçenekleriyle de tarzınızı yansıtabilirsiniz.Tasarımıyla öne çıkan ve ürünün ayrıcalıklı olmasını sağlayan özellikleri arasında Huawei Watch GT saat kordonu dikkat çeker. Akıllı saatlerin kordon çeşitleri cihaz görüntüsünde değişiklik yapmanıza yardımcı olur. Huawei Watch GT/GT2/GT2 Pro uyumlu klasik paslanmaz çelik metal kordon 46 mm boyutu sayesinde cihazlarla birebir uyum sağlar. Ürün, metal renk seçeneği ile müşterilere sunulur. Dayanıklı çelik malzemeyle üretilen model, uzun ömürlüdür. Saatinizle değişik bir tarz yakalamak istiyorsanız, bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • Dayanıklı çelik malzeme
  • Kullanışlı tasarım
  • 46 mm boyut

Tarzınızı Yansıtan Huawei Watch GT Saat Kordonu

Tarzınızı Yansıtan Huawei Watch GT Saat Kordonu

Huawei Watch GT/GT2/GT2 Pro çelik metal kordon, saatinizi kullanırken kendi tarzınıza uygun seçenekleri tercih edebilmeniz için tasarlanır. Huawei Watch GT2 Pro kayış metal renk seçeneği ile saatinize yeni bir görünüm kazandırır. Klasik tarz giyim tercihi olanlar ve akıllı saati spor görünüşü dışında iş dünyası içinde de kullanmak isteyenler bu ürünü tercih edebilir. Ürünün şık tasarımı ile istedikleri klasik görünüm içinde farklılığı yakalayabilir. Ürün, sahip olduğu canlı ve parlak metalik renkleri sayesinde müşterilerin istediği aksesuarı karşılar. Huawei çelik metal kordonları gri metal rengi ile klasik bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Bu renk, saatin lacivert kadranı ile uyumlu bir görünüm oluşturur. Siz de zevkinize uygun olan ürünü seçebilir ve saatinizle buluşturabilirsiniz. Saatiniz için uygun kordonu seçerken ürünün yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Huawei Watch GT/GT2/GT2 PRO Uyumlu Çelik Kordon Özellikleri

Huawei Watch GT/GT2/GT2 PRO Uyumlu Çelik Kordon Özellikleri

Huawei Watch GT/GT2/GT2 Pro uyumlu metal kordon, dayanıklı çelik malzeme ile üretilir. Sağlığa zararlı materyal içermeyen Huawei GT2 Pro çelik kordon, ürüne uyumlu yapısı sayesinde akıllı saate takıldığında görünüm açısından rahatsızlık vermez. Kordonun parçaları çıkarılıp uzunluğu ayarlanabilir. Huawei Watch GT/GT2/GT2 Pro uyumlu klasik paslanmaz çelik metal kordon kullananlar 3 kademeli ayar seçeneği ile uzunluğu kolaylıkla kişiselleştirebilirler. Huawei Watch saat kordonu metal kaplamalı, yandan klipsli sağlam tasarımı ile bükülme ve kırılmaya karşı dayanıklıdır. Düşme durumunda hasarın minimum düzeyde kalmasını sağlar. Bu özelliği sayesinde uzun yıllar kullanılabilir. Tasarım, saatin korunması için de çok önemlidir. Akıllı saatin her modeline uyum sağlayan ürün, klasik metalik rengi ile öne çıkar. Kıyafetinize göre bu renk kordon ile stilinize ayrı bir dokunuşta bulunabilirsiniz.

Huawei Watch Klasik Paslanmaz Çelik Metal Kordon Fiyatları

Huawei Watch Klasik Paslanmaz Çelik Metal Kordon Fiyatları

Huawei Watch GT/GT2/GT2 Pro uyumlu klasik paslanmaz çelik metal kordon 46 mm fiyat aralığı, ürünün müşteriye sunduğu materyal ve rengin dikkate alınmasıyla belirlenir. Metalik renk seçeneği ve sağlam çelik materyali ile dikkat çeken kordonlar, saatin tüm modellerinde fark yaratır. Saatinizi değişik çeşitlilikte kullanabilmek için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Kullanırken her yönü ile tarzınıza katkısını hissedeceğiniz bu modelin gümüş tonları içeren metalik gri rengi ile şık bir görünüm yaratabilirsiniz. Özellikle klasik takım elbiselerle saat oldukça uyumludur. Şık ve sağlam görünümü ile ürünün tarzınızda yarattığı ışıltı size ayrı bir motivasyon kaynağı olabilir. Huawei Watch GT/GT2/GT2 Pro uyumlu klasik paslanmaz çelik metal kordon yorum ve önerileri için Trendyol’da incelemeler yapabilir, güvenli bir şekilde uygun fiyat avantajlarıyla ürünü satın alabilirsiniz.