Huawei Mate P20 Lite Pro Quick Hızlı Şarj Aleti Cihazı Kablo Type C

80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Huawei Mate P20 Lite Pro Quick Hızlı Şarj Aleti Cihazı Kablo Type C

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖRNEK İLETİŞİM Satıcı Ünvanı: OKAN ÖRNEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 6600517686
    Bu ürün ÖRNEK İLETİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Huawei Mate P20 Lite Pro Quick Hızlı Şarj Aleti Cihazı Kablo Type c
Geri Bildirim Ver

Huawei Mate P20 Lite Pro Quick Hızlı Şarj Aleti Kablo Type C

Günümüzde insanlar, tüm işlerini akıllı telefonlar üzerinden hallediyor. Ofis ve çalışma ortamlarını bile cep telefonları üzerinden tamamlayan insanların en büyük sorunu ise telefon bataryalarının bu çalışma ve akıllı telefon kullanım süresine yetişememesidir. Bu soruna ek olarak bazen de telefon şarj kabloları devamlı kullanmaktan ötürü aşınır ve istenilen performansı vermeyebilir. Bir dünya devi olan Huawei markası da Huawei p20 lite şarj kablosu üretimini ayrı olarak yaparak bozulan şarj kablonuzu size değiştirme imkânı sunmaktadır. Üretilen bu şarj kablosunun tümü, Huawei markası tarafından belirlenen telefon modeli için piyasaya sunulur. Huawei-AKS005 ürün kodu ile satışa sunulan bu şarj kablosu sayesinde artık telefonunuz için imitasyon şarj kabloları kullanmak zorunda kalmayacak ve orijinal telefonunuzun batarya yapısını bozmayacaksınız.

  • Marka garantisi ve uygun fiyat
  • Orijinal ürün
  • Hızlı şarj özelliği ve uzun süre kullanım

Huawei Mate p20 Lite Pro Quick Hızlı Şarf Aleti Uygun Fiyat Yüksek Performans

Huawei Mate p20 Lite Pro Quick Hızlı Şarf Aleti Uygun Fiyat Yüksek Performans

Huawei mate p20 lite pro quick hızlı şarj aleti sayesinde artık akıllı cep telefonlarınızı şarj etmek için saatlerce beklemenize de gerek kalmayacak. Huawei markası tarafından, seri üretime geçirilen bu şarj aleti sayesinde en fazla 30 dakika içerisinde telefonunuzda % 100 şarj dolumuna ulaşabilirsiniz. Bu şarj aletinin kablosu aynı zamanda USB özelliği de taşımaktadır. Bu özellik sayesinde artık bilgisayar üzerinden kolaylıkla veri aktarımı yapabilecek ve ulaşmak istediğiniz tüm belgelere saniyeler içerisinde kavuşabileceksiniz. Huawei mate p20 lite pro quick hızlı şarj aleti yorumlarına göz atabilirsiniz.

Huawei Mate p20 Lite Pro Quick Hızlı Şarf Aleti Fiyat

Huawei Mate p20 Lite Pro Quick Hızlı Şarf Aleti Fiyat

Belirtilen ürünün aynı zamanda süper hızlı şarj etme özelliği de bulunmaktadır. Şarj aletini telefonunuza taktıktan sonra 10 saniye bekledikten sonra telefonun hızlı şarj özelliği bu alet sayesinde devreye girer. Siz de hem zamandan tasarruf ederken hem de telefon üzerinden yapacağınız işlemleri geciktirmemiş olursunuz. Aynı zamanda Huawei mate p20 lite pro quick hızlı şarj aleti fiyat – performans açısından oldukça başarılı sonuçlar vermektedir. Çok uygun fiyatlar üzerinden satışa sunulan bu ürün sayesinde telefonunuzu orijinal şarj aleti ve kablosu ile buluşturabilecek böylece telefonunuzun ihtiyaç duyduğu enerji miktarına kaliteli bir şekilde ulaşabileceksiniz. Üretilen şarj aleti yalnızca belirlenen model için üretilmiştir.

Huawei Mate p20 Lite Pro Quick Hızlı Şarf Aleti Performans

Huawei Mate p20 Lite Pro Quick Hızlı Şarf Aleti Performans

Yüksek performans ile adını duyuran ve kendinden sıkça söz ettiren Huawei mate p20 lite pro quick hızlı şarj aleti indirim zamanlarını takip etmek ve ürünü uygun fiyatlar üzerinden almak için günlerce fiyatlarını takip etmenize artık gerek kalmadı. Çünkü Huawei mate p20 lite pro quick hızlı şarj aleti kampanya zamanları uygun fiyat ve kullanıcı dostu ürünleri ile Trendyol üzerinden satılmaktadır. Üretilen bu şarj aleti tamamen Huawei marka güvencesi ile belirttiğiniz adrese kadar ücretsiz bir şekilde gönderilir. Huawei mate p20 lite pro quick hızlı şarj aleti satın al linkine tıklayarak sizler de Huawei güvencesi ile tanışıp ihtiyacınız olan bu ürüne en geç 3 iş günü içerisinde sahip olabilirsiniz.