8
Ekran kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Huawei Mate 20 Lite Lcd Dokunmatik Ekran

799 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Huawei Mate 20 Lite Lcd Dokunmatik Ekran

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARABUL TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: SÜMEYYE KARAKAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5130762543
    Bu ürün ARABUL TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güçlü ve akıcı performansa sahip Mate 20 Lite ekran, Kirin 710 yonga seti ve 4 GB RAM ile güçlendirilmiştir, bu da cihazın çoklu görevlerde hızlı ve sorunsuz çalışmasını sağlar.
  • Geniş ve etkileyici 6.3 inç boyutunda FHD+ dokunmatik ekran yüksek renk doygunluğu ve keskinlik sunar. Böylece oyunlar ve videolar için muhteşem görüntü deneyimi sergiler.
  • Şık ve ince tasarımı ile Mate 20 Lite LCD, metal çerçeve ve cam arka paneli bir araya getirerek, estetik açıdan çekici ve rahat bir tutuş sağlar.
  • Geliştirilen ekran teknolojisi sayesinde cihazın teknik fonksiyonlarının tam anlamıyla çalışmasına destek olunur.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Tip LCD
Geri Bildirim Ver

Huawei Mate 10 Lite Ekran Dokunmatik LCD Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Cep telefonunun en önemli unsurlarından biri olan ekranlar, sahip olduğu işlevsel özellikler sayesinde insanlara pek çok avantaj sunar. Huawei Mate 20 Lite LCD ekran dokunmatik model sayesinde kaliteli görüntüler elde edip oyunlarınızı daha gerçekçi bir şekilde oynayabilirsiniz. Ürün; sahip olduğu farklı işlevsel özellikler ile rahatlıkla tercih edilebilir. Cihazınızın ekran kısmında herhangi bir sorun oluştuğu zaman bu parçanın değişmesi gerekir. Dolayısıyla bu sorunu çözmek için telefona uygun bir ürün ile ekran değişimi yapmanız gerekir. Huawei Mate 20 Lite LCD dokunmatik ekran modeli, uyumlu olduğu cihaz ile kusursuz bir şekilde çalışır. Kaliteli yapısı sayesinde uzun süre deforme olmadan kullanma şansınız vardır. Huawei Mate 20 Lite ön ekran fiyat ve performans açısından güven içinde tercih edebilirsiniz.

  • 6.3 inç ekran boyutu
  • IPS LCD teknolojisi
  • Dayanıklılık

Dayanıklı Huawei Mate 20 Lite LCD Dokunmatik Ekran

Dayanıklı Huawei Mate 20 Lite LCD Dokunmatik Ekran

Telefonlar; geniş boyutları, güçlü donanımları ve yazılım destekleri ile pek çok farklı işlevsel özelliği bir arada bulundurur. Huawei markalı bu ürün, telefonunuzu istediğiniz parlaklıkta ve görünümde kullanmanız için size yardımcı olur. Piksel özelliği ile çektiğiniz fotoğrafları canlı bir şekilde görebilirsiniz. Aynı zamanda yazıları da kolay bir şekilde okuyabilirsiniz. Model, oyun oynayanlar için de alternatif görünüm sağlar. Huawei Mate 20 Lite orijinal ekran; renk dağılımı, ışık şiddeti ve görüş açısından fonksiyonel özellikleri kaliteli bir biçimde sunar. Sevdiğiniz oyunları oyunun içindeymiş gibi oynamanız için de ürünün kaliteli olması önemlidir. Bu seçenek; oyun oynayan kişiler için de son derece avantajlı bir modeldir. Huawei Mate 20 Lite dokunmatik ekran fiyatı, ürün özellikleri kapsamında belirlenir. Beğeni kazanan bu ürünü aynı model cihazınız için satın alabilirsiniz.

Kaliteli Huawei Mate 20 Lite Ekran Orijinal

Kaliteli Huawei Mate 20 Lite Ekran Orijinal

Pek çok insan birbirinden farklı özellikte ve değişik amaçlarla cep telefonu kullanır. Telefonun en önemli parçalarından biri de bu şüphesiz ekranlardır. Gün içinde sürekli kullanılan bu aygıtların ekran kısımları dikkat edilmediği zaman darbe alabilir. Bu darbeler de kırık, çatlak veya çizik oluşturarak cihazın işlevsel özelliklerine zarar verir. Aynı zamanda cihazın çirkin görmesine de sebep olur. Böyle bir noktada cihaz değişimi yapmak yerine, hasar alan parçayı değiştirebilirsiniz. Bu amaç kapsamında üretilen farklı ürün seçenekleri vardır. Huawei Mate 20 Lite ekran orijinal olma özelliği ile telefonunuza tam olarak uyum sağlar. Ürünün kaliteli şekilde dizayn edilmiş olması, cihazınızın sorunsuz çalışması açısından büyük önem taşır. Huawei Mate 20 Lite dokunmatik ekran modelini hem canlı renkler hem de net görüntüler sunması açısından rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Huawei Mate 20 Lite Ekran Fiyatları ve Yorumları

Huawei Mate 20 Lite Ekran Fiyatları ve Yorumları

Her telefonun kendine ait özellikleri bulunur. Aynı durum ekranlar için de geçerlidir. Huawei Mate 20 Lite ekran fiyat aralıkları, ürünün sahip olduğu özellikler esas alınarak belirlenir. Satış rakamları ise farklı bütçelere hitap eder. Fiyat ve performans açısından cazip bir seçenek olarak beğeni kazanır. Kaliteli şekilde dizayn edilen bu ürün, canlı görüntü ve dayanıklılığın yanı sıra ekstra işlevler de sunar. Model, 6.3 inç boyut IPS LCD teknolojisine sahiptir. Ayrıca modelin LCD özelliğe sahip olması da büyük avantaj sağlar. Huawei Mate 20 Lite orijinal ekran fiyatları hakkında detaylı araştırma yapabilirsiniz. Aynı zamanda ürün yorumlarına da göz atarak merak ettiğiniz özellikler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Huawei Mate 20 Lite LCD dokunmatik ekran fiyatı ve diğer detaylara Trendyol aracılığıyla ulaşım sağlayabilirsiniz.