Huawei AM116 Honor Kablolu Kulaklık Mikrofonlu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Huawei AM116 Honor Kablolu Kulaklık Mikrofonlu

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Honor am116 kablolu kulaklık mikrofonlu - Gold

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Bağlantı Kablolu
  • Hoparlör / Kulaklık /Çıkış Fişi 2
  • Ses Özelliği Stereo
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Mikrofon Var
  • Dokunmatik Kontrol Yok
  • Dokunmatik Ekran Yok
Geri Bildirim Ver

Huawei AM116 Honor Kablolu Kulaklık Mikrofonlu

Huawei markasına ait kulaklık jak kısmı 3,5 mm olan tüm cihazlarla uyum sağlar. Mikro destek sistemi bulunur. Mikro destek ile eller kullanılmadan serbest olarak konuşma imkânı sağlanır. Huawei am116 honor kablolu kulaklık mikrofonlu ürünle müzik dinleme zevki, sınırsız olarak yaşama olanağı sağlanır. Müzik duraklatmak, çalmak ve ilerletmek, gelen telefon çağrılarını cevaplamak veya kabul etmemek için sistem üzerinde kolay kullanım sağlanan on-cord özelliğine sahiptir. Kulaklık kulak ile uyumlu ve ergonomik olarak tasarlanmış lastik tutucularla üretilmiştir. Kolay ve pratik kullanım özelliklerine sahiptir. 120 cm uzunluğundaki kablosu rahat erişim ve kullanım rahatlığı sağlar. Metal doku tasarımı şık ve estetik görünüme sahiptir. Huawei am116 honor kablolu kulaklık mikrofonlu indirim fiyatlarından yararlanmak için kampanyaları araştırıp takip etmeniz gerekir.

  • Üretim Materyali: ABS
  • Jak Fiş Uyumu: 3,5 mm
  • Ürün ağırlığı: 0.0120 kg

Huawei Am116 Mikrofonlu Kablolu Kulaklık Özellikleri

Huawei Am116 Mikrofonlu Kablolu Kulaklık Özellikleri

Kulaklık fonksiyonları açısından geniş kullanım alanı sağlar. Tüm ses kontrolü kulaklık üzerinden pratik olarak yapılır. ABS malzemeden üretilen ürün sağlam, dayanıklı ve uzun kullanım ömrüne sahiptir. Huawei am116 honor kablolu kulaklık mikrofonlu özellikleri içinde yer alan fonksiyonlar bilgisayar ile uyumludur. Frekans tepki aralığı 20-20000Hz’dir. Kablolu bağlantı sağlar. Kablo uzunluğu 120 cm uzunluğundadır. 100 desibel duyarlılığa sahiptir. Hoparlör ve kulaklık çıkış fişi 2 tanedir. Stereo ses kalitesine sahip kulaklık sesin gürültüsüz, dış sesten etkilenmeden, titreşimsiz ve kaliteli olarak net bir şekilde iletilmesini sağlar. Kulaklık ayarı yapılarak ses frekansı istenilen seviyede kullanılabilir. Hafif ve ergonomik özellikleriyle konforlu kullanımı destekler. Huawei am116 honor kablolu kulaklık mikrofonlu fiyat avantajından yararlanmak için indirim fırsatlarından satın almanız önerilir. Kulaklık üretiminde kullanılan ABS, kırılmaya karşı dirençlidir.

Huawei Am116 Mikrofonlu Kablolu Kulaklık Yorumlar

Huawei Am116 Mikrofonlu Kablolu Kulaklık Yorumlar

Şık tasarıma sahip kulaklık pratik ve ergonomik özellikleriyle kolay kullanım sağlar. Stereo ses sistemi kaliteli ve dayanıklıdır. Tiz ve bas ayarları pratik olarak yapılır. Huawei am116 honor kablolu kulaklık mikrofonlu yorum ve açıklamalarda kullanıcılar ses kalitesinden ve kulak içi kullanımından son derece memnun olduklarını belirtiyor. Renk ve tasarımını beğenen birçok kullanıcı spor ve modern tarzını estetik buluyor. Kulaklık üzerinden telefon cevaplama, reddetme, müziği kolay yönlendirme yapabildiklerini belirten kullanıcılar herkese tavsiye ediyor. Uzun kablosu ile çok rahat hareket sağlandığını belirten kullanıcılar on-cord özelliğinin sağladığı özgürlüğü sevdiklerini ifade ediyor. Huawei am116 honor kablolu kulaklık mikrofonlu satın al işlemi hızlı bir şekilde yapılabiliyor. Beğendiğiniz kulaklığı seçerek sepete eklemeniz ve sipariş yönlendirmelerini takip ederek işlemi tamamlamanız gerekiyor.

Huawei Am116 Mikrofonlu Kablolu Kulaklık Kampanya

Huawei Am116 Mikrofonlu Kablolu Kulaklık Kampanya

Ürünü ekonomik ve avantajlı olarak satın almak için Huawei am116 honor kablolu kulaklık mikrofonlu kampanya şartlarından yararlanmanız gerekir. Kampanyalarda ürünler piyasa değerlerine göre daha uygun ve ekonomik fiyatlarla satılır. Cazip kargo gönderim seçenekleri, uygun ödeme yöntemleri, indirimli ve hediyeli ürün avantajları kampanyalarda yer alır. Huawei am116 mikrofonlu kablolu kulaklık kaliteli, işlevsel fonksiyonlu, uygun ve avantajlı fiyatlara sahiptir. Ses kalitesi mükemmel olan kulaklık üzerinden tiz ve bas ayarı yapılarak mükemmel ses seviyesine getirilerek kullanım sağlanır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.