Huawei Huaweı Freebuds 4i (SİYAH)

1.300 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Huawei Huaweı Freebuds 4i (SİYAH)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MediaMarkt Satıcı Ünvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613063688400256 Vergi Kimlik Numarası: 6130636884
    Bu ürün MediaMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Freebuds 4i Siyah

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 3.0
  • Dokunmatik Kontrol Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Huawei Freebuds 4I Siyah

Huawei FreeBuds 4I siyah, küçük ve modern görünümü ile konforlu bir şekilde müzik dinlemenizi sağlar. Sensörleri sayesinde sadece müziğin sesine odaklanabilir ve her cihaza bağlanabilirsiniz. Tüm gün kulaklıkları çıkarmadan kesintisiz bir şekilde müzik dinleyebilirsiniz. Ürün; dokunuşlarını hızlı bir şekilde algılar, iki kez dokunma ile müzik durdurma ve oynatma aynı zamanda gelen çağrıyı kabul veya iptal edebilme olanağı sağlar. Huawei FreeBuds 4I siyah kullananlar, ürünün tamamen şarj olması halinde 10 saate kadar kesintisiz müzik dinleyebilir. Alışkanlıklar; ses kaynağı, çevre, ses seviyesine göre değişebilir. Ortam sesini duymak ve başkalarıyla konuşmak için kulaklıklarınızı çıkarmanız gerekmez. Farkındalık moduna geçmek için sadece kulaklığa basmanız ve basılı tutmanız yeterlidir. Ürün, tam şarjla 10 saat kesintisiz müzik keyfi sunar.

  • Kesintisiz 10 saat kullanım
  • Aktif gürültü önleyici
  • Süper hafif kulaklıklar

Kullanışlı Huawei Freebuds 4I Siyah Özellikleri

Kullanışlı Huawei Freebuds 4I Siyah Özellikleri

Huawei FreeBuds 4I Bluetooth kulaklık siyah, Bluetooth 5.2 ile bağlanma özelliğine sahiptir. Konuşma süresi 14 saattir ve 1.5 saat şarj süresi vardır. Huawei Freebuds 4I sahip olduğu sensörleri sayesinde ortamdaki gürültüyü kolaylıkla algılar ve azaltır. Çift mikrofon sistemi, dışarıdaki rüzgar gürültüsünü etkili bir biçimde azaltmak için özel bir şekilde tasarlanır. Gürültü azaltma teknolojisi ile kalabalık ortamlarda sesinizi doğru bir şekilde algılayabilir. Her aramayı yüksek ve net bir ses ile duyabilirsiniz. Ürünü tam şarj ettiğinizde 10 saat kesintisiz müzik dinleyebilir ve 10 dakikalık bir şarjla 4 saate kadar kullanabilirsiniz. Ürün, sahip olduğu 10 mm bobin ve polimer diyafram sayesinde size zengin ve ince dengelenmiş bir ses kalitesi sunar. Siz de ürünü tercih edebilir, ürünün özelliklerinden faydalanabilirsiniz.

Şık Tasarımlı Huawei FreeBuds 4I Siyah Avantajları

Şık Tasarımlı Huawei FreeBuds 4I Siyah Avantajları

Huawei FreeBuds 4I ile bir kez eşleştirme yapmanız yeterlidir ve sonrasında otomatik bir şekilde telefonunuza veya tabletinize bağlanır. Her iki kulaklıkta da dokunmatik olarak kontrol edilebilir durumdadır ve gelişmiş bir altyapı ile desteklenir. Huawei FreeBuds 4i siyah yorumları, sayesinde ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Hafif kulaklıklar sayesinde baskı azaldığından uzun saatler müzik dinleme olanağınız artar. Ürün, tüm gün boyunca rahat bir kullanım deneyimi sunar. Modern ve küçük şarj kutusu sayesinde kompakt ve canlandırıcı orijinal bir tasarıma sahiptir. Kulaklık başlıklarının kıvrımları ve yüksek cilalı kaplaması modern ve çarpıcı bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Hem küçük olması hem de elegant görüntüsüyle sizlere iki taraftan da avantaj sağlar, aynı zamanda hafif olması sayesinde kulağınızda ağrı oluşturmaz, size konforlu bir deneyim sunar.

Bütçenize Uygun Huawei FreeBuds 4I Siyah Fiyatı

Bütçenize Uygun Huawei FreeBuds 4I Siyah Fiyatı

Huawei FreeBuds 4I siyah 55034192, kullanışlı tasarımı ile müşteriler tarafından beğeni toplar. Modern ve küçük görüntüsüyle 7/24 rahatlık sunar. Sensörler sayesinde ortamdaki gürültüleri önler ve sadece müziğe odaklanmanızı sağlar. Ortam sesinini duymak için kulaklıkları çıkartmanıza gerek kalmaz. Farkındalık moduna geçmek için sadece kulaklığa basmanız ve basılı tutmanız yeterlidir. Tam şarj ile 10 saat, 10 dakikalık şarj ile 40 dakika müzik dinleyebilirsiniz. Kulaklığı sadece bir defa eşleştirmeniz yeterlidir ve sonrasında cihazlarınıza otomatik bir şekilde bağlanır. FreeBuds 4I siyah dikkat çeken estetik görünümü ve yüksek performansıyla öne çıkar. Günlük işlerinizde de kullanıma imkan verir ve size eşsiz bir deneyim yaşatır. Huawei FreeBuds 4I siyah fiyatları ürünün özelliklerine göre belirlenir. Siz de bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.