Huawei Huaweı Freebuds 4i (BEYAZ)

1.300 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Huawei Huaweı Freebuds 4i (BEYAZ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MODERN ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: BİLAL ÇAKMAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2230208716
    Bu ürün MODERN ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Huaweı Freebuds 4i (BEYAZ)

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 3.0
  • Dokunmatik Kontrol Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Huawei 6941487212279 Freebuds 4i Beyaz Kulaklık

Huawei Freebuds 4i beyaz bluetooth kulaklık, ses kalitesi ve şık tasarımıyla beklentilerinizi fazlasını karşılar. Ürün kaliteli malzemeleri ve sade tasarımı ile kullanışlı çözümler sunar. Bluetooth teknolojisine sahip cihaz, kablo kirliliğini ortadan kaldırır. Cihazı cebinizden çıkardığınız anda kullanabilir ve pratik tasarımın keyfini çıkarabilirsiniz. Huawei Buds 4i bluetooth kulaklık, mini boyutlara ve modern tarza sahiptir. Ürünün sağ ve sol kulaklığın taşınmasını sağlayan kutusu da mevcuttur. Özel olarak geliştirilen kutu, kulaklıkları taşımanıza ve şarj etmenize olanak sağlar. Kesintisiz kullanımın keyfini çıkarmak için Huawei Freebuds 4i beyaz bluetooth kulaklıktan yararlanabilirsiniz.

  • Bluetooth versiyonu: 5.2
  • Renk: Beyaz
  • Kulaklık türü: Kulak içi

Huawei Freebuds 4i Bluetooth Kulaklık Ses Kalitesi Nasıl?

Huawei Freebuds 4i Bluetooth Kulaklık Ses Kalitesi Nasıl?

Huawei Freebuds 4i beyaz kulaklık, yüksek ses kalitesiyle öne çıkar. Cihazda 10 mm’lik bobin sürücüsü ve hassas polimer kompozit diyafram bulunur. Bunlar dinlediğiniz sesleri kolayca filtreleyerek daha net ve berrak sonuçlar verir. Böylece müzikteki her enstrümanı ayrı ayrı işiterek keyifli bir ses deneyimine ortak olabilirsiniz. Huawei Buds 4i bluetooth kulaklık, düşük gecikme süresine sahiptir. Bu özellik, ses ve görüntü senkronizasyonu sağlar. Böylece tüm oyun çeşitlerinde yüksek performans elde ederek cihazın farkını kolayca hissedebilirsiniz. Huawei Buds 4i bluetooth kulaklık, kullanıcı memnuniyetini artıran özelliklere sahiptir. Şarj kutusunu ilk kez açtığınızda kulaklıkları uygun cihazlar ile eşleştirebilirsiniz. Bu işlemi yalnızca bir kez yapmanız yeterli olacaktır. Sonraki kullanımlarda Huawei Freebuds 4i beyaz bluetooth kulaklık, tablete, akıllı saate ya da telefona otomatik olarak bağlanır.

Huawei Freebuds Bluetooth Kulaklık Beyaz Şarj Süresi Nasıl?

Huawei Freebuds Bluetooth Kulaklık Beyaz Şarj Süresi Nasıl?

Huawei Freebuds 4i beyaz bluetooth kulaklık, kesintisiz bağlantı imkânıyla dikkat çeker. Cihazı tam dolu bir şarj ile 10 saate kadar kullanabilirsiniz. Şarj kutusuyla birlikte ise 22 saate kadar dinleme süresi elde edersiniz. Huawei Freebuds 4i beyaz bluetooth kulaklık, hızlı şarj teknolojisiyle öne çıkar. Yalnızca 10 dakikalık şarj ile 4 saate kadar müzik keyfi sunar. Ürün sayesinde müzik dinleyebilir ya da sevdiklerinizle iletişim kurabilirsiniz. Aktif gürültü önleme özelliği bulunan Huawei Freebuds, ortam gürültüsünü algılayan sensörlere sahiptir. Bu özellik dış dünya ile iletişimi keserek her sesi yüksek kalitede dinlemenizi sağlar. Çift mikrofonlu sistem, rüzgar sesini azaltmak için tasarlanır. Gürültü azaltma teknolojisi, kalabalık ortamlarda bile sesinizi filtreleyerek karşı tarafa daha net ve yüksek bir biçimde iletilmesini sağlar.

Huawei Freebuds 4i Bluetooth Kulaklık Beyaz Ergonomik mi?

Huawei Freebuds 4i Bluetooth Kulaklık Beyaz Ergonomik mi?

Huawei Freebuds 4i beyaz bluetooth kulaklık, ergonomik yapısı ile dikkat çeker. Süper hafif tasarıma sahip ürün, kulağı büyük ölçüde rahat ettirir. Kulaklığın özel yapısı uzun süreli kullanımlarda bile ağrı ve sızının oluşmasını engeller. Freebuds ile tüm gün rahatlığın keyfini çıkararak cihazı en yüksek performansta kullanabilirsiniz. Oval şekle sahip şarj kutusu, yumuşak dokusu sayesinde kullanım kolaylığı sunar. Ayrıca tutuş kuvvetini artırarak cihazın düşmesine engel olur. Sade ve modern dokunuşlarla süslenen kulaklık, çarpıcı bir görünüme sahiptir. Ürün beyaz rengi ile birçok farklı cihaza ve aksesuara uyum sağlar. Kulaklığın tasarımı sayesinde iyi ses deneyimine modern çizgilerle sahip olursunuz. Huawei Freebuds 4i beyaz bluetooth kulaklık oldukça portatiftir. Bu sayede kulaklığı çantanızda ya da cebinizde kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Huawei Freebuds 4i beyaz bluetooth kulaklık yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşmak mümkündür. Bu ürünü çevrimiçi alışveriş platformunun ayrıcalıklı fırsatlarından yararlanarak satın alabilirsiniz.