Huawei FREEBUDS 3 BLUETOOTH KULAKLIK BEYAZ HUAWEI FREEBUDS3

1.239 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Huawei FREEBUDS 3 BLUETOOTH KULAKLIK BEYAZ HUAWEI FREEBUDS3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: incehesap Satıcı Ünvanı: İNCEHESAP SANAL MAĞAZACILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0477020547500001 Vergi Kimlik Numarası: 4770205475
    Bu ürün incehesap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FREEBUDS 3 BLUETOOTH KULAKLIK BEYAZ

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.1
  • Dokunmatik Kontrol Yok
  • Dokunmatik Ekran Yok
  • Müzik Dinleyebilme Var
Geri Bildirim Ver

Huawei FreeBuds 3 Bluetooth Kulaklık Kablosuz Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Huawei FreeBuds 3 Bluetooth kulaklık beyaz Huawei FreeBuds3 giyilebilir teknoloji alanında performansıyla öne çıkan bir üründür. Yeni nesil teknolojiye sahip kulaklık, tasarımı ve ses kalitesiyle memnuniyet kazanır. Kısa sürede şarj olarak uzun süren kullanım ömrü sunar. Dikkat çeken pil ömrü, kullanım sıklığına bağlı olarak kesintisiz bir keyif sağlar. Cihazın saklama kutusu, üniteleri muhafaza ederken kabloya gerek kalmadan şarj eder. Cihazın saklama kutusu ise ortalama 48 gram ağırlığına sahiptir. Huawei FreeBuds 3 Bluetooth kulaklık beyaz rengi ile şık ve sade bir görüntüye hakimdir. İdeal taşıma boyutlarının yanı sıra aktif gürültü engelleme modu net bir ses performansı sağlar. 4,5 gram ağırlığındaki hafifliği sayesinde üniteleri kulağınızda hissetmeden müzik ve video dinleyebilirsiniz.

  • Yüksek teknoloji
  • Sade ve şık tasarım
  • Hızlı şarj

Sade ve Şık Tasarımlı Beyaz Huawei FreeBuds 3 Özellikleri

Sade ve Şık Tasarımlı Beyaz Huawei FreeBuds 3 Özellikleri

Huawei FreeBuds 3 kablosuz kulaklık modunuzu yükselten müzikleri, videoları ve podcast dinletilerini kesintisiz, konforlu bir şekilde duymanız üzerine tasarlanır. Huawei Bluetooth kulaklık FreeBuds sahip olduğu 5.1 BT teknolojisi sayesinde kablo ve giriş uyumu problemi yaşamadan telefonunuza kolaylıkla bağlanır. Böylece cihazınıza gelen aramaları kulaklığınız aracılığıyla kabul edebilir veya reddedebilirsiniz. Kulak yapısı için ideal bir şekilde tasarlanan Huawei FreeBuds 3 Bluetooth kulaklık, beyaz rengi, uzun saplı kısmı ve kulağa oturan topuz bölümü ile sizlere giyilebilir teknolojinin şık halini sunar. Saklama kutusunun kapak bölümünde bulunan manyetik sayesinde pratik bir şekilde açıp kapatabilirsiniz. Cihazın içerisinde bulunan LED lamba, şarj durumunu gösterir. Saklama kutusunu şarja taktığınızda boş ya da dolu olduğunu renkli LED lambalardan anlayabilirsiniz. Aynı zamanda bağlandığınız cihaz aracılığıyla şarj takibini kolaylıkla yapabilirsiniz.

Dayanıklı Şarj Süresi ile Huawei FreeBuds 3 Fiyatı

Dayanıklı Şarj Süresi ile Huawei FreeBuds 3 Fiyatı

Huawei Bluetooth kulaklık FreeBuds 3, yüksek tempolu zamanlarınızda sizleri yavaşlatmadan gündemi takip etmenize, görüşmelerinizi yapmanıza ve müzikler dinlemenize olanak sağlar. Gün içerisinde yoğun iş temposunda telefon çağrılarını yanıtlamak için Huawei FreeBuds 3 Bluetooth beyaz kulaklık sayesinde oturmayı beklemeden görüşmelerinizi yapabilirsiniz. Yüksek senkronizasyon teknolojisine sahip olan cihaz, ses ve görüntünün eş zamanlı ilerlemesine yardımcı olur. Marka, sunduğu yüksek kaliteli ürüne makul fiyatlarla sahip olmanızı hedefler. Ürün, kendinize kısa bir mola vermek istediğinizde dış gürültüden arınmış şekilde ana odaklanabileceğiniz bir ses sistemine sahiptir. Huawei FreeBuds 3 Bluetooth kulaklık beyaz fiyatları sahip olduğu azami teknolojinin ve performansın aksine asgari bir fiyata sahiptir. Gittiğiniz her yere taşıyabileceğiniz cihaz sayesinde, konforlu zaman geçirebilirsiniz. Uygun fiyatlarla sahip olacağınız ürünü telefonunuza Huawei Al uygulamasını yükleyerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yüksek Verimli Huawei Bluetooth Kulaklık Kullananlar

Yüksek Verimli Huawei Bluetooth Kulaklık Kullananlar

Teknolojik cihazlar alma aşamasında çeşitli detaylar üzerine araştırmalar yaparak tercihlerinizi iyileştirmek isteyebilirsiniz. Bu sayede avantajlı fiyatlarla karşılaşabilir, yüksek kaliteye sahip ürünlere bütçenizi koruyarak ulaşabilirsiniz. Huawei FreeBuds 3 Bluetooth kulaklık beyaz yorumları da sizlere ürün hakkında detaylı bilgi edinebilmenize fırsat verebilir. Öncesinde ürünü kullanan müşterilerin deneyim ve tecrübelerinden yararlanarak çeşitli fırsatlardan faydalanma imkanı bulabilirsiniz. Huawei FreeBuds 3 Bluetooth kulaklık beyaz kullananlar ürünü kullanım sırasında yaşadığı tecrübeleri paylaştığında bu yorumları baz alarak kararlarınızı şekillendirebilirsiniz. Aynı zamanda ürün hakkında bilgilerinizi genişleterek alışverişlerinizi bilinçli hale getirmeniz de mümkündür. Olası arızalara karşı tedbirler alabilir, cihazın kullanım ömrünü artırabilirsiniz. Marka, sunduğu üründe dönemsel kampanyalarla indirim fırsatları sunar. Bu fırsatlardan yararlanarak, alışverişlerinizi avantajlı bir hale dönüştürebilirsiniz. Yenilikçi giyilebilir teknolojiye fırsatlardan yararlanarak sahip olmak için alışverişinizi Trendyol’dan yapabilirsiniz.