9
Akıllı Bileklik kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Huawei Band 6 Sakura Pembe

1.290 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Huawei Band 6 Sakura Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mobilnet Teknoloji Satıcı Ünvanı: MOBİLNET TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622221857700001 Vergi Kimlik Numarası: 6222218577
    Bu ürün Mobilnet Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • İşletim Tipi Android
  • Renk Pembe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Adımsayar Var
  • GPS Var
  • Elektriksel Kalp Sensörü Var
  • Kamera Yok
  • Suya/Toza Dayanıklılık Var
  • Sesli Görüşme Yok
  • Titreşim Var
  • Uyku Takibi Var
Geri Bildirim Ver

Huawei Band 6 - Sakura Pembesi Akıllı Bileklik (Huawei Türkiye Garantili)

Son zamanlarda sağladığı avantajlarla öne çıkan akıllı bileklikler, insanların sıklıkla kullandığı teknolojik eşyalar arasında yer alır. Birçok kolaylık sağlayan bu ürünler teknolojiden faydalanmayı koalylaştırır. Huawei Band 6 akıllı bileklik kalitesi, özel tasarımı ve kullanışlı yapısı ile öne çıkar. Ürünün 1.47 inç Amoled Full View ekranı, 194x368 çözünürlüğü ile kaliteli bir görüntü sunar. Tek şarj ile 14 gün boyunca kullanabileceğiniz bu özel ürünü sürekli şarja takmak zorunda kalmazsınız. Huawei Band 6 sakura pembesi rengi ile hoş bir görünüme sahiptir. İnce tasarımı ve hoş görünümü sayesinde beğeni toplayan bu akıllı bileklik, dayanıklı polimer malzemeden üretilir. Siz de özellikleri ve kaliteli yapısı ile öne çıkan bu üründen faydalanabilirsiniz.

  • Farklı ekran yüzleri
  • Uzun pil ömrü
  • Kişisel asistan

Etkileyici Özellikleriyle Huawei Bileklik Band 6

Etkileyici Özellikleriyle Huawei Bileklik Band 6

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte birçok farklı ürün hayatınızda yer almaya başlar. Akıllı bileklikler de bu ürünlerdendir. Bir saat veya bileklikten fazlası olan bu aletlerin özellikleri etkileyicidir. Huawei Band 6 akıllı bileklik (Huawei Türkiye garantili) telefonunuz ile bağlantı kurarak bildirimlerinize erişmenizi sağlar. Bu özellik sayesinde gelen aramalara ve mesaj bildirimlerine ulaşabilirsiniz. Huawei bileklik Band 6 ile hava durumunu görebilir, müzik kontrolünü sağlayabilirsiniz. Ayrıca efektif bir şekilde aktivite takibi yapabileceğiniz bu ürün sayesinde spor yapma sürecinizi keyifli hale getirebilirsiniz. Aktivite takibi özelliği, 96 farklı egzersiz modu ile sizi karşılar. Otomatik hareket algılaması bulunan model, özel bir analiz sistemine sahiptir. TrustPort algoritmasını kullanan ürün sayesinde bilimsel analizler ve rehberlikten yararlanabilirsiniz. Siz de bu ürün ile rahatlıkla bildirimlerinizi takip edebilir, aktif bir yaşam sürebilirsiniz.

Modern Tasarımlı Huawei Bileklik Band 6

Modern Tasarımlı Huawei Bileklik Band 6

Günlük hayatta kullanılan teknolojik aletler, sağladığı yararlar kadar tasarımlarıyla da dikkat çeker. Hoş tasarıma sahip olan ürünler görünümü ile beğeni toplar. Huawei Band 6, sakura pembesi akıllı bileklik, Huawei Türkiye garantili saat yüzü tasarımlarında seçenek sunması ile etkileyici bir üründür. Modunuza göre istediğiniz tasarımı kullanmanız mümkündür. Sadece basit bir kaydırma hareketiyle beğendiğiniz saat yüzünü seçebilirsiniz. Huawei Band 6 incelemesi ile ürünün sahip olduğu donanımları detaylı öğrenebilirsiniz. Ürünün öne çıkan özelliklerinden biri olan sağlık takibidir. Bu sayede kendinize dair birçok verinin takibini yapabilirsiniz. Akıllı nabız takibi, uyku takibi, nabız takibi, adet takibi, nefes egzersizi sağlık takibi modelin özellikleri arasında bulunur. Uyku takibi özelliği sayesinde farkındalığınızı artırarak düzenli bir uyku döngüsü oluşturabilirsiniz. Siz de bu kaliteli ürünün sunduğu avantajlar sayesinde kendinizi detaylı inceleyerek yaşam kalitenizi artırabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Huawei Bileklik Band 6 Akıllı Bileklik

Avantajlı Fiyatlarla Huawei Bileklik Band 6 Akıllı Bileklik

Huawei Band 6, sakura pembesi akıllı bileklik, Huawei Türkiye garantili yorumlarını inceleyerek ürünün özellikleri hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Huawei Band 6 yorumlar kısmında ürünü kullanan diğer müşterilerin deneyimleri ve fikirlerine yer verilir. Siz de bu değerlendirmeler sayesinde kafanızdaki soruları giderebilirsiniz. Ayrıca siz de deneyim ve fikirlerinizi yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz. Sağlıklı ve hareketli bir hayat yaşama konusunda size destek olacak bu özel bileklik, birçok farklı özelliği ve teknolojisi ile dikkat çeker. Telefonunuz ile sizin aranızda bilgi akışını sağlayan Huawei sakura pembesi akıllı bilekliğin fiyatları merak konusudur. Huawei Band 6, sakura pembesi akıllı bileklik, Huawei Türkiye garantili fiyatlarına uygun şekilde ulaşmak mümkündür. Bunun için Trendyol’un avantajlarını takip etmek size yarar sağlar. Böylelikle siz de indirimli ve keyifli bir alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.