2
Kalimba kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Huanyin 17 Tuşlu Kalimba Om17t Pro.-türkçe Kullanım Kılavuzu

982 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Huanyin 17 Tuşlu Kalimba Om17t Pro.-türkçe Kullanım Kılavuzu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mix Müzik Satıcı Ünvanı: MİX DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622237236700001 Vergi Kimlik Numarası: 6222372367
    Bu ürün Mix Müzik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAKET İÇERİĞİ 1x17 Tuşlu Kalimba 1 x Akort Çekiçi 1 x Saklama çantası 1 x Temizlik Bezi 1 x Türkçe Kullanım Kılavuzu (Kitapçık)
Geri Bildirim Ver

Huanyin 17 Tuşlu Kalimba Om17t Pro

Güney Afrika'da doğan müzik aleti kalimba, kademeli biçimde metal parçaların yerleştirildiği tahtadan zemine sahiptir. Hoş bir sese sahip müzik aletinin çalması kolay ve zevklidir. Eğlenceli bir hobi imkanı sunan Huanyin 17 tuşlu kalimba OM17T Pro.-Türkçe kalimba gençler ve yetişkinler için güzel bir tercihtir. Huanyin 17 tuşlu kalimba OM17T Pro.-Türkçe kullanım kılavuzu set halinde satışa sunulur. Hediye olarak sevdiklerinize alabileceğiniz gibi kendiniz de bu hoş sesli müzik aletini çalmayı öğrenebilirsiniz. Hoş tınısı ve kolay kullanımı ile birbirinden farklı müzikleri çalabilirsiniz. Son zamanların gözde müzik aleti olan kalimba, yeni başlayacak olanlar için de kullanıma uygundur. Şık ve etkileyici bir tasarıma sahip ürünün diğer özellikleri ise şöyledir:

  • Kolay kullanım
  • Dayanıklı tasarım
  • Kaliteli malzeme

Huanyin 17 Tuşlu Kalimba OM17T Pro.-Türkçe Kullanım Kılavuzu Nedir

Huanyin 17 Tuşlu Kalimba OM17T Pro.-Türkçe Kullanım Kılavuzu Nedir

Kalimba profesyonel ve amatörlerin kullanımı için uygun eşsiz bir sese sahip müzik aletidir. Bu müzik aletinin mantığını anladığınızda kısa sürede öğrenmeniz ve çalmaya başlamanız mümkündür. Kalimba öğrenmesi ve çalması basit müzik aletlerinden biridir. Notalarının öğrenmek oldukça kolay ve kullanımı pratiktir. Parmaklarla çalınan alet, yardım alarak ya da tek başına öğrenilebilir. Eğer hiç bilmiyorsanız ilk olarak notaları öğrenerek başlayabilirsiniz. Daha sonra videolar izleyerek nasıl çalındığı hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bu müzik aleti uygun fiyatı ve kolay öğrenilebilir oluşuyla hediye olarak da düşünülebilir. Satın alabileceğiniz Huanyin 17 tuşlu kalimba OM17T Pro sevdiklerinize şık ve anlamlı bir hediye seçeneği olabilir. Ürünü aldığınızda ne yapacağınız hakkında fikriniz yoksa parmaklarınızla denemeler yaparak 17 tuşlu kalimba kullanmaya başlayabilirsiniz. Profesyonel olarak kullanan birinden de yardım alarak çalma konusunda uzmanlaşabilirsiniz.

Huanyin 17 Tuşlu Kalimba OM17T Pro.-Türkçe Kullanım Kılavuzu Nasıl Çalışır?

Huanyin 17 Tuşlu Kalimba OM17T Pro.-Türkçe Kullanım Kılavuzu Nasıl Çalışır?

Kalimbanın her tuşuna denk gelen bir nota bulunur. Öğrenmeye başlamadan önce notalara göz atabilirsiniz. Çıkardığı sesle dinleyenleri kendine hayran bırakan Huanyin 17 tuşlu kalimba ile yeni bir yeteneğe sahip olabilirsiniz. İlerleyen aşamalarda tuşlar üzerinde denemeler yaptığınızda kendinize özgü bir çalma stili geliştirebilirsiniz. Ürünü akort etme hakkında araştırma yaparak kısa sürede çalışma sistemini çözebilirsiniz. Yeni başlayanlar için bir tutku haline dönüşecek kalimba notaları diğer müzik aletlerinden biraz farklıdır. Çok hafif ve oldukça küçük ebatta olması nedeniyle çantaya sığar kolaylıkta taşınır. İki elle tutarak baş parmak yardımıyla çalınabilir. Dinlendirici ve hoş bir tınıya sahip olması ile hayranlık uyandırır. Son zamanların ilgi odağı haline gelen müzik aleti aslen geleneksel eski bir müzik aletidir. Sizin de ilgi alanınız kalimba ise satın alıp hemen deneyebilirsiniz.

Huanyin 17 Tuşlu Kalimba OM17T Pro.-Türkçe Kullanım Kılavuzu Fiyatları

Huanyin 17 Tuşlu Kalimba OM17T Pro.-Türkçe Kullanım Kılavuzu Fiyatları

Müzik aletiyle birlikte gelen Huanyin 17 tuşlu kalimba Türkçe kullanım kılavuzu kafanızda oluşan sorulara cevap verebilir. Alıştırmalar ve çalma metodları ile ilgili araştırma yaparak geniş bilgiye ulaşabilirsiniz. Çeşitli videolar da izleyerek nasıl çalındığı konusunda fikir edinebilirsiniz. Kullanıcılarının büyük keyif aldığı bu müzik aleti en kolay müzik aletlerinden biri olarak öne çıkar. Bilmeyenler kısa sürede yardımsız da öğrenebilirler. Müzik aleti çalmak diğer müzik aletleri söz konusu olduğunda uzun uğraşlar gerektirebilir. Kalimba ise birkaç denemede çalınabilir. Genellikle ahşap ve metal malzemelerin birleşimi ile tasarlanır. Gövdesi ahşap parmaklarla dokunulan kısımlar ise metaldir. Çıkardığı sesle ilgiyi ve beğeniyi üzerine toplayacak bu eğlenceli ve özgün müzik aleti; kalimbayı Trendyol’da bulabilir, hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.