Genel Markalar U Play Pil Batarya Ve Tamir Seti B2pzm100 Orjinal Uyumlu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar U Play Pil Batarya Ve Tamir Seti B2pzm100 Orjinal Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Epy Satıcı Ünvanı: EVİN KAHRAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4870083354
    Bu ürün Epy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kargo Hakkında -Hafta içi Saat 16:00’a kadar verilen siparişler Aynı gün kargoya teslim edilmektedir. -Telefon ekranını teslim alırken üründe herhangi bir deformasyon veya eksik içerik olmadığına kesinlikle emin olun, aksi takdirde kargonuzu teslim almayıp, kargoya tutanak tutturunuz. ÜRÜN BİLGİSİ -İlan başlığındaki ürün ile %100 uyumlu olup ithal üründür. -Sipariş sonrası ilan başlığındaki uyumlu ürün gönderilecektir. -Herhangi bir konu hakkında bilgi almak isterseniz satış öncesi veya satış sonrası Mağazaya Sor kısmından yazabilirsiniz. ÜRÜN MONTAJ 1-) Telefonunuz bataryasını söküp cihazdaki gücü kesin 2-) Ekranı ürünü soket kısmından takınız ve bataryayı tekrar soket kısmından takınız. 3-) Cihazı açınız ve tüm testlerini jelatinlerini kaldırmadan gerçekleştiriniz. İADE VE DEĞİŞİM ! -Almış olduğunuz ürünleri teslim aldığınızda kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz. - Tutanak tutulmayan ürünlerde mağazamız tarafından tazmin yapılmayacaktır . - Jelatini kalkmış flexi zarar görmüş veya kopmuş çatlak kırık deforme olmuş , montaj yapılmış Ürünlerin kesinlikle İADESİ VE DEĞİŞİMİ OLMAYACAKTIR. -İade ve Değişim ürünlerini kesinlikle ARAS Kargo ile gönderiniz, başka firmalardan gönderdiğiniz iadeler alınmayacaktır. -İade ve Değişim ürünlerini mutlaka aynı şekilde korunaklı kargo ile gönderiniz. -Yanlış alımlarda ürüne ihtiyaç duyulmadığı durumlarda test amaçlı ürün alımlarında mağazadan kaynaklı olmayan iade veya değişim kargo ücretleri müşteriye aittir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Htc U Play B2pzm100 Orjinal Batarya Pil+ Tamir Seti

HTC U Play akıllı telefonla birebir uyumlu olan orijinal batarya lityum iyon teknolojisiyle üretilmiştir. Yüksek iletkenliğe sahip Htc u play b2pzm100 orijinal batarya pil+ tamir seti ile satılmaktadır. İçerisinde bulunan polimer jeller hızlı iletken gücüyle çabuk şarj edilmesini sağlar. Yüksek performanslı batarya 2500 mAh gücünde ve kapasitededir. Uzun süre telefonda konuşma ve bekleme süresi sağlar. Akıllı telefonun arka planda çalışan tüm uygulamaları şarj durumunu minimum seviyede etkiler. Tam dolu şarj olan batarya gün boyu kullanıcıların ihtiyacını karşılamaya yönelik üretilmiştir. PRA-1073408-20816 batarya HTC U Play akıllı telefon için üretilen ve içinde yer alan batarya ile aynı özelliklerde tasarlanarak üretilmiştir. Yüksek verim ve kapasiteye sahiptir. Aşırı ısınma ve yükleme, kısa devreye karşı özel koruma önlemleriyle donatılmıştır.

  • Kapasitesi: 2500 mAh
  • Türü: A++
  • Uyumlu Telefon: HTC U Play

Htc U Play Batarya Kullanımı

Htc U Play Batarya Kullanımı

Batarya üzerinde bulunan parçalar ve kablolar son derece özellikli ve hassas yapıya sahiptir. Hata yapmadan ve parçalara zarar vermeden dikkatli montaj yapılması gerekir. Htc u play batarya montaj işlemlerinde mümkün olduğundan daha fazla titiz ve özenli davranmanız bataryanın düzgün çalışması için önemlidir. Tamir seti içerisinde bulunan uygun ekipman seçilerek yapılması gerekir. Konu hakkında yeterli bilgi ve tecrübeniz yoksa montaj işlemini profesyonel yetkili servislere yaptırmanız uygun olur. İlk alınan bataryanın kullanımdan önce en az 12 saat tam şarj edilerek kullanılması gerekir. Bu işlemi deşarj olukça en az 4-5 kere tekrarlamanız bataryanın performansını artırarak uzun süre dayanmasına destek olur. Htc u play b2pzm100 orijinal batarya pil+ tamir seti indirim fiyatlarıyla satın almak için ürün hakkında yapılan kampanyaları, özel indirim fırsatlarını araştırmanız gerekir.

Htc U Play Batarya Yorumlar

Htc U Play Batarya Yorumlar

Orijinal ve HTC U Play telefonla birebir uyumlu bataryanın şarj işlemlerini kendi şarj aletiyle yapmanız bataryanın düzgün çalışması açısından önemlidir. Pc üzerinden şart etmek veya orijinal olmayan şarj aletleri kullanmak batarya içinde bulunan pil hücrelerinin zarar görmesine, düzgün çalışmamasına ve şarj etmemesine sebep olabilir. Htc u play b2pzm100 orijinal batarya pil+ tamir seti yorum ve açıklamalarda kullanıcılar ürünü yeterli ve başarılı bulduklarını ifade ediyor. Orijinal ürünün yüksek performansını beğenen kullanıcılar HTC U Play akıllı telefonu olan diğer kullanıcılara tavsiye ederek öneriyorlar. Kaliteli, dayanıklı ve uzun kullanım ömrüne sahip batarya kullanıcıları fiyatının uygun olduğunu söylüyor. Htc u play b2pzm100 orijinal batarya pil+ tamir seti fiyat ve performansının ekonomik ve piyasa şartlarına göre gayet uygun olduğu belirtiliyor. Kullanıcılar hafif ve dayanıklı buluyor.

Htc U Play Batarya Satın Al

Htc U Play Batarya Satın Al

Bataryanın güçlendirilmiş pil hücrelerini canlı ve verimli tutmak için haftada en az bir kere tam şarj ederek kullanmanız pillerin performansını artırarak sürekli canlı kalmasını sağlar. Htc u play b2pzm100 orijinal batarya pil+ tamir seti kampanya koşullarıyla satın alındığında ekonomik ve uygun fiyatlara mal edilir. Kampanya detaylarında katılım şartları yer alır. Kampanya öncesinde detayları, tarihleri ve koşulları size mail veya telefon aracılığı ile bildirim yoluyla iletilir. Htc u play b2pzm100 orijinal batarya pil+ tamir seti satın al işlemini Trendyol'dan yapabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü sepete ekleyerek satın alma işlemi yapılır. Ödeme işlemleri tamamlandıktan sonra kargo gönderim seçenekleri belirlenerek gönderim aşaması tamamlanır.