HQ SPEED Telefon Modem Adsl Ara Kablosu Köken 10 M

Çok Al, Az Öde!
1 x  86 TL
%5 indirim
2 x  81,70 TL
163,40 TL
%10 indirim
3 x  77,40 TL
232,20 TL
%15 indirim
4 x  73,10 TL
292,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HQ SPEED Telefon Modem Adsl Ara Kablosu Köken 10 M

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİSIFIR Satıcı Ünvanı: BİRSIFIR TEKNOLOJİ İNŞAAT VE TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0178077975400016 Vergi Kimlik Numarası: 1780779754
    Bu ürün BİSIFIR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hq speed telefon modem adsl ara kablosu köken 10 m

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

HQ Speed Telefon Modem ADSL Ara Kablosu 10 m Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Her evde internet bağlantısı sağlamak için modem cihazları kullanılır. Bu cihazların bağlantısını kurabilmek için ADSL ara kablolar gereklidir. Bağlantının eve etkin bir şekilde dağılımı için modem cihazlarının evlerin internetin sık kullandığı alanlarında veya evin merkez noktaklarında olması istenir. HQ Speed telefon modem ADSL ara kablosu köken 10 m uzunluğu ile bu işlevi görmesi için üretilir. ADSL, bakır kablolu altyapı ile bağlantı sunan bir sistemdir. 16 Mbps bant genişliğinde internet hizmeti sağlar. Modem cihazınıza bağlı sahip olduğunuz internet bağlantınızı bu kablo ile kurabilir ve ürünün uzunluğuyla istediğiniz lokasyona bağlantı sağlayabilirsiniz. Herhangi bir kurulum gerektirmeden direkt olarak bir soketi data ucuna diğer soketi modem cihazına takarak bağlantı kurabilir, interneti kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • 10 metre uzunluğunda
  • Hızlı bağlantı
  • Uzun mesafede kullanım

İşlevsel HQ Speed ADSL Ara Kablo 10 M Özellikleri

İşlevsel HQ Speed ADSL Ara Kablo 10 M Özellikleri

Gümüşümsü gri renkte olan HQ Speed telefon modem ADSL bağlantı ürünü internetin istediğiniz ortamda kullanılmasını sağlar. İyi bir bağlantı elde edebilmeniz için gerekli ve yeterli özellikleri karşılayacak şekilde üretilir. 10 metre uzunluğu ile evinizin kablo bağlantı girişinden istediğiniz uzaklıkta modeminizi yerleştirebilmenizi sağlar. HQ Speed telefon modem ADSL ara kablosu köken 10 m kullananlar evlerinde veya iş yerlerinde modemden sinyal alamama ve bağlantıda yetersizlik sorunu yaşamazlar. Ürün, aynı zamanda ADSL bağlantısı sayesinde hız problemini de engelleyerek altyapı doğrultusunda 16 Mbps’ye kadar internet hızı sağlar. Evinizin elektrik sisteminde bulunan duvar girişlerinden RJ11 prize uyumludur. RJ11 girişli prizler evinizin belirli bölümlerinde data girişleri olarak priz girişlerinin yanlarında bulunur. Bu alanlar modemi konumlandırmak istediğiniz yerden uzak ise 10 metrelik uzunluğa sahip ara kabloyu kullanabilirsiniz.

HQ Speed Modem ADSL Ara Kablo 10 M Kullanımı

HQ Speed Modem ADSL Ara Kablo 10 M Kullanımı

Kullanımı oldukça basit bir ürün olan ara kablo ile direk bağlantı kurmaya başlayabilirsiniz. Kabloları, ortalıkta kalmaması için kapı kirişlerinin etrafından veya parke süpürgeliklerinden tırnak klipsler ile sabitleyerek istediğiniz yere ulaştırabilirsiniz. Klipsler ile sabit tutabileceğiniz kablo ince görünümüyle göze batmaz ve hareket etmeden kullanılabilir. Kablonun her iki ucunda bulunan soketler üstünde bulunan tırnaklara hafif bastırarak takılır. Oldukça basit bir şekilde takabileceğiniz soketlerin bir girişi modem üzerindedir. Diğer giriş evinizde bulunan prizlerden data girişi olanlara takılır. Evin genellikle bir veya iki yerinde bulunan data girişleri modemi konumlandırmak istediğiniz yer olmayabilir. Bu durum için HQ Speed telefon modem ADSL ara kablosu köken 10 m HBV00000QC1HF kodu ile ulaşabileceğiniz ara kablo ürününü kullanabilirsiniz. İstediğiniz yere modemi yerleştirmek bu ürünle kolay olur.

Beğenilen HQ Speed Telefon Modem ADSL Fiyatları

Beğenilen HQ Speed Telefon Modem ADSL Fiyatları

Müşteriler için internet bağlantısını pratikleştiren ve hızlandıran HQ Speed telefon modem ADSL ara kablosu köken 10 m yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Ürünün avantajlarından biri uzunluğu ve inceliği ile kaba görünmemesidir. Bu ürün evinizde internetin iyi bir destekleyicisidir. HQ Speed telefon modem ADSL ara kablosu köken 10 m fiyatlarına da aynı şekilde ulaşabilirsiniz. İnternet bağlantısının kurtarıcı parçası olan ADSL kablonuz bağlantı problemlerinizi ortadan kaldırarak hızlı ve kesintisiz bağlantı sunmayı amaçlar. İyi bir internet deneyimi için kullanabileceğiniz bu ürün, modeminizi istediğiniz yere ulaştırarak çekim gücünü ve bağlantı hızını artırarak yaşadığınız problemleri de ortadan kaldırır. Rahat ve hızlı internet kullanımı bu sayede oldukça kolay olur. Bağlantı problemlerinden kurtulmak için 10 metre uzunluğundaki bu kabloyu bütçenize uygun fiyatlarla alabilirsiniz.