HP Unisex Gri 15.6 inç Fermuarlı Notebook Sırt Çantası

1.040,15 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HP Unisex Gri 15.6 inç Fermuarlı Notebook Sırt Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: incehesap Satıcı Ünvanı: İNCEHESAP SANAL MAĞAZACILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0477020547500001 Vergi Kimlik Numarası: 4770205475
    Bu ürün incehesap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • body,img,div img {width: 100%
  • } HP K0B39AA 15.6" Essential Gri Notebook Sırt Çantası Uyumluluk En fazla 39,6 cm (15,6") diyagonal ekran boyutunda platformlar için uygundur Boyutlar Ambalajdan çıkarıldığında: 310 x 100 x 445 mm Paketli: 312 x 102 x 447 mm Ağırlık Ambalajdan çıkarıldığında: 0.465 kg Paketli: 0,5 kg Garanti 1 yıllık sınırlı garanti Ek bilgiler P/N: K0B39AA #ABB UPC/EAN kodu: 888793502013 Kutudakiler Sırt Çantası Ürün

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

HP Unisex Gri 15.6 inç Fermuarlı Notebook Sırt Çantası

Modern tasarıma sahip, geniş iç bölmeli Hp 15.6'' notebook sırt çantası kullanışlı ve rahattır. Maksimum 15,6 inçlik 39,6 cm’ye kadar notebooklar rahatlıkla iç bölmelerine sığar. Geniş dikey dış bölmelere ve korunaklı iç bölmelere günlük ihtiyaç duyulan eşyalar, aksesuarlar ve malzemeler rahatlıkla yerleştirilebilir. Geniş taşıma sapları ayarlanabilir özelliğe sahiptir. İstenilen boya göre ayarlanarak kullanım konforu sağlar. Hava geçiren file kaplamaları, özel dolgu malzemeleriyle sırt bölgesinde ergonomik kullanım sağlar. Ergonomik ve konforlu tasarımı kolay taşınmasını sağlarken, ağırlık ve yorgunluk yaratmaz. Su geçirmez özel astar kaplama içyapısıyla üstün koruma ve güvenlik sağlar. Hp unisex gri 15.6 inç fermuarlı notebook sırt çantası indirim fiyatlarıyla uygun ve ekonomik olarak satılmaktadır. Tutma koluyla elde rahat taşınır.

  • Ebatları: 310 x 100 x 445 mm
  • Ağırlığı: 0,465 kg
  • Notebook Taşıma Kapasitesi: 15,6 inç

15.6 Notebook Sırt Çantası Yorumlar

15.6 Notebook Sırt Çantası Yorumlar

Kullanışlı, konforlu ve ergonomik özelliklerle tasarlanan şık 15.6 notebook sırt çantası hafif yapısıyla kolay taşınır, ağırlık yapmaz ve geniş kapasiteye sahiptir. Kibar ve işlevsel özellikleriyle okulda, tatilde, seyahatte, gezilerde, iş ve özel hayatta kullanılır. Koyu gri renkli su geçirmez ve ayarlanabilir askı özellikleri kullanım kolaylığı sağlar. İç dolgu malzemeleri taşınmasını kolaylaştırır. Kaliteli ve dayanıklı ürün uzun kullanım ömrüne sahiptir. Kolay yıpranmaz ve deforme olmaz. Yüksek taşıma kapasitesine sahiptir. Ürün kullanıcıları Hp unisex gri 15.6 inç fermuarlı notebook sırt çantası yorum ve açıklamalarda ayarlanabilir özelliğiyle birlikte taşıma sapının çok kullanışlı olduğunu belirtiyorlar. İç dolguların hem ergonomi sağladığını hem de içinde taşınan notebookları darbelere karşı koruduğunu ifade ederek ürünü başarılı buluyorlar. Öğrenciler okul malzemelerinin iç gözlere rahatlıkla sığdığını belirtirken herkese tavsiye ediyorlar.

15.6 Notebook Sırt Çantası Fiyat

15.6 Notebook Sırt Çantası Fiyat

Kablosu, adaptörü, maus ve tüm ekipmanlarının rahatlıkla sığdığı dikey bölmeleri bulunan hp unisex gri 15.6 inç fermuarlı notebook sırt çantası korunaklı ve kullanışlıdır. İç cepleri fermuarlı kapatma sistemine sahiptir. Rengi solmayan kumaş kaliteli ve yırtılmaya karşı yüksek mukavemet gücüne sahiptir. Şık tasarımlı, dayanıklı ve yıpranmaya karşı dirençli çanta işlevsel özellikleri, ebatlarının uygunluğu açısından tercih ediliyor. Alt koruma destekleri, sırt bölümünün özel dizaynı görsel zevk ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Kaliteli notebook çantası dört mevsim kullanım avantajı sağlıyor. Hp unisex gri 15.6 inç fermuarlı notebook sırt çantası fiyat ve performans açısından, ekonomik ve cazip olduğu kadar uzun kullanım özelliğiyle de öğrenciler tarafından tercih ediliyor. Üstün kaliteli kumaşı, özel notebook taşıma tasarımı, fermuarlı ve destekli iç bölmeleri, ergonomik taşıma avantajı ürünü kullanışlı yapıyor.

15.6 Notebook Sırt Çantası Kampanya

15.6 Notebook Sırt Çantası Kampanya

Notebook taşıma çantalarında yaşanan kapasite, dayanıklılık ve taşıma konforu sorunu olamadan kullanım kolaylığı sağlayan k0b39aa solmayan kumaşı, su geçirmeyen özelliğiyle emsallerine göre kaliteli ve estetik görünüme sahiptir. Hem iş hayatına hem de okul kullanımına yönelik tasarımı avantaj sağlar. Unisex özellikli ürün kadın ve erkek kullanıcılar için kullanım kolaylığı sunar. Özel rengiyle tüm kıyafetlerle mükemmel uyum sağlar. Spor şık tasarıma sahip modelin dış cepleri kolay erişebilir özelliği sağlar. Okul ve tatillerde kitaplar, su matarası, kıyafet ve aksesuarlar rahatlıkla sığar. Su şişesi gibi sıvı içerikli kaplar dikey kullanım sağladığı için dökülme riski taşımaz. Hp unisex gri 15.6 inç fermuarlı notebook sırt çantası kampanya koşullarıyla avantajlı fiyatlarla satılmaktadır. Trendyol'da yer alan kampanyalardan yararlanarak bu ürünü hem avantajlı fiyatlardan satın alabilir hem de istenilen uygun kargo gönderim seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.