HP T6m11ae (903xl) Sarı Mürekkep Kartuş

4.590 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HP T6m11ae (903xl) Sarı Mürekkep Kartuş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONONLUK Satıcı Ünvanı: ONONLUK BÜRO MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0643074943800001 Vergi Kimlik Numarası: 6430749438
    Bu ürün ONONLUK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OfficeJet Pro 6960 AiO, OfficeJet Pro 6970 AiO HP 903XL Yüksek Kapasiteli     Sarı Orijinal Mürekkep     Kartuşu (T6M11AE)   Ofisiniz için güvenilir performans ve profesyonel kalitede renkli ve siyah beyaz metinler elde edin. Orijinal HP mürekkep kartuşları her seferinde çarpıcı belgeler sunar. Düşük maliyetli ayrı kartuşlar ve yüksek kapasiteli kartuş seçenekleriyle uygun maliyete baskı alın. Özellikler Güvenebileceğiniz sonuçlar sunan Orijinal HP mürekkep kartuşları ile işinizde fark yaratın. Profesyonel sonuçlar sunan ve israf olan baskıları azaltan bu kartuşlar HP yazıcınız ve all-in-one yazıcınız ile çalışmak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Göz alıcı renkler ve siyah metinlerle dikkat çekin Orijinal HP mürekkep kartuşları etkileyici okunurluk, kalite ve dayanıklılık sunar. Günlük projelerinizi çeşitli kağıtlar üzerine yazdırın ve ColorLok® kağıtlarda daha zengin renkler ve daha koyu siyahlar elde edin. Orijinal HP mürekkep kartuşlarıyla uygun fiyatlı baskılar alın ve üretkenliğinizi koruyun. Yüksek kapasiteli seçenekler inanılmaz değer sunar ve kartuş değiştirme sıklığını azaltır. Kartuşları ayrı ayrı değiştirin ve uygun maliyetli ayrı mürekkeplerle sarf malzemelerini kolayca yönetin. İş amaçlı baskıları kolaylaştırın. Değiştirilmesi birkaç dakika süren kartuşları kolayca takın. Kartuşlar bittiğinde HP mürekkep kartuşlarınızı HP Gezegen Ortaklığı programıyla ücretsiz olarak kolayca geri dönüştürün.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver