HP Smart Tank 519 Driver 3YW73A Wireless All-in-One Fotokopi Tarayıcı

6.699 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.998 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.995 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.799 TL

Ürün Bilgileri

HP Smart Tank 519 Driver 3YW73A Wireless All-in-One Fotokopi Tarayıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hp Store Türkiye Satıcı Ünvanı: TUNGSTEN TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0867098418600001 Vergi Kimlik Numarası: 8670984186
    Bu ürün Hp Store Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HP Smart Tank 519 yazıcı özelliğinin yanı sıra tarayıcı fonksiyonu da sunar. Hem tarama hem de yazdırma işlemlerini tek cihazla yapmanızı sağlar.
  • HP Smart Tank 519 driver hem siyah hem de renkli kartuş bulunduru. Çıktılarınızı istediğiniz renk formatında alabilirsiniz.
  • HP Smart Tank 519 mürekkep ve baskı kalitesi yüksek sonuçlar verir. Ayrıca baskı kalitesinin yanı sıra kartuş kapasitesi yüksek olduğu için uzun süreli kullanım deneyimi vadeder.
  • HP 519 Smart Tank 256 MB dahili bellek kapasitesine sahiptir. Böylece donma, kasma olmadan yazdırma ve tarama işlemlerinizi yapabilmenizi sağlar.
  • HP Smart Tank 519 baskı kafası birinci sınıf malzemelerden üretilmiştir. Darbe, çizilme ya da toz ve kire karşı son derece dayanıklılık gösterir.
  • HP Smart Tank 519 reset Wİ-Fi özelliğine sahiptir. USB girişi ve USB kablosu mevcuttur.
  • HP Smart Tank 519 Wireless All-in-One Printer ekstra profesyonel kurulum gerektirmez. İçerisinde yer alan kullanım ve kurulum kılavuzu ile kurulumunu kolayca yapabilirsiniz.
  • HP Smart Tank 519 AİO Printer renkli veya siyah tüm çıktı ve taramalarda 1200x 200 DPI baskı kalitesi sunar.
  • Ergonomik ve kompakt tasarımı ile her yere kolayca taşınabilir, saklanabilir özellik sunar. 10 kilogram ağırlığı vardır.

Ürün Özellikleri

  • Baskı Tipi Renkli
  • Ek Özellikler Tarayıcı
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

HP Smart Tank 519 3YW73A Wi-Fi + Fotokopi + Tarayıcı Renkli Çok Fonksiyonlu Tanklı Yazıcı

Okullarda, kurumlarda ve ofislerde başta olmak üzere birçok alanda yazıcıya ihtiyaç duyulur. Fotokopi, tarayıcı ve yazıcı gibi birden fazla işlevi olan ürün, sıklıkla tercih edilir. Kolay kullanımı ve işlevselliği bir arada bulunan bu ürün beğeni toplar. Hp Smart Tank 519 3YW73A Wi-Fi + fotokopi + tarayıcı renkli çok fonksiyonlu tanklı yazıcı siyah ve renkli baskı özelliğine sahiptir. Renkli ve siyah baskı baskı kalitesi 1200 x 1200 DPI’dir. Hp 519 modelli yazıcı çoklu işlevleri sayesinde sizi her anlamda mutlu eder. Dahili 256 MB olan yüksek kapasiteli bellek özelliği sayesinde uzun süre olarak çalışabilirsiniz. Yazıcı tipi çok fonksiyonlu işlevsel özelliği ile kolay kullanım imkanı sağlar. Çok fonksiyonlu yazıcı tipi olmasının yanında şık tasarımı ev içi kullanım için uygundur.

  • Çoklu fonksiyon özellikleri
  • Kaliteli baskı
  • Kullanışlı tasarım

Hp Smart Tank 519 3YW73A Yazıcı Özellikleri

Hp Smart Tank 519 3YW73A Yazıcı Özellikleri

Hp Smart Tank 519 3YW73A kolay ve çok fonksiyonlu kullanımı sayesinde ihtiyaç duyulan her yerde pratik kullanım sağlar. Ürün 10 kg ağırlığındadır. Hp 519 yazıcı renkli baskı türü ile kaliteli çıktı kullanımı sağlar. Ürünün aynı zamanda renkli LCD ekranı bulunur. İşlevselliğini artıran fotokopi özelliği aldığınız çıktıyı çoğaltma imkanı tanır. Cihaz bütün işlevleri ile her zaman çalışmaya hazır halde bekler. Ürünün 100 sayfa giriş kapasitesi hızlı ve aralıksız çalışma imkanı sağlar. Hp 3YW73A 519 Smart Tank yazıcı modelinin 4 adet kartuş kapasitesi vardır. Tarama özelliği bulunur. Tarama özelliği renkli olarak da çalışarak çıktıların kaliteli görünümünü sağlar. Ürün tarama özelliği tarama çözünürlüğü 1200 - 2400 DPI kapasite ile çalışır. Cihaza belge aktarımı USB ve Wi-Fi özelliği ile yapılabilir.

Hp Smart Tank 519 3YW73A Wi-Fi Yazıcı Avantajları

Hp Smart Tank 519 3YW73A Wi-Fi Yazıcı Avantajları

Hp Smart Tank 519 3YW73A Wi-Fi özelliği çıktı alımında kullanım pratikliği sağlar. Bu özellik ile başka cihazlardaki belgelerin çıktısı istenilen şekilde alınabilir. Pratikliğiyle beğeni toplayan bu ürünün USB ve Wi-Fi özellikleri sayesinde belgeler kısa sürede cihaza aktarılır. Cihaza aktarılan belgeler yazıcının tarama, fotokopi ve çıktı işlevlerinin hepsinde kullanılır. Kullanışlı dahili belleği sayesinde zahmetsiz bir şekilde işlerinizi bitirebilirsiniz. Ürün, çeşitli işletim sistemleri ile çalışır. 10 kg ağırlı ve şık tasarımı ürünün istenilen alanda kullanılabilmesini mümkün kılar. Bu cihaz sayesinde işlerinizi evinizde de pratik bir şekilde yürütebilirsiniz. Hp Smart Tank 519 all-in-one 3YW73A farklı alanlarda kullanım için uygundur. Kağıt ve toner haznesi kapasitesi cihazın uzun süreli kullanımına olanak sağlar. Renkli baskı özelliğini tarama, yazıcı ve fotokopi çıktılarında görebilirsiniz.

Çok Fonksiyonlu Hp Smart Tank Yazıcı Fiyatları

Çok Fonksiyonlu Hp Smart Tank Yazıcı Fiyatları

Hp Smart Tank 519 3YW73A Wi-Fi + fotokopi + tarayıcı renkli çok fonksiyonlu tanklı yazıcı fiyatları, ürünün bastırma, fotokopi ve diğer özellik avantajları düşünülerek belirlenir. Müşteriler bir cihaz ile beraber elde edecekleri farklı özellikleri beğenir. Hp Smart Tank 519 3YW73A Wi-Fi + fotokopi + tarayıcı renkli çok fonksiyonlu tanklı yazıcı yorumları ürünün şık görünümünü ön plana çıkarır. USB kablo materyali ile kolay USB aktarma özelliği bulunur. Aynı zamanda cihaza kolay aktarma Wi-Fi özelliği kullanarak da yapılabilir. Şık görünüm ve taşınabilir ağırlıkta olması ürünün evdeki her alanda kullanılmasına imkan tanır. Hp Smart Tank 519 3YW73A Wi-Fi + fotokopi + tarayıcı renkli çok fonksiyonlu tanklı yazıcı kullananlar tarafından beğeni toplar. Çok fonksiyonlu teknolojik özelliklere ve kolay kullanıma sahip cihaza Trendyol üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.