1
Tanklı Yazıcı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

HP Smart Tank 515 Wireless All In One Yazıcı 1TJ09A

6.219 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.958,73 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.996 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

HP Smart Tank 515 Wireless All In One Yazıcı 1TJ09A

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GpnTeknoloji Satıcı Ünvanı: GPN BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411073819600001 Vergi Kimlik Numarası: 4110738196
    Bu ürün GpnTeknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HP Smart tank 515, çok fonksiyonlu bir yazıcı olarak çalışır.
  • Çok fonksiyonlu yazıcı baskı, tarayıcı ve fotokopi gibi çeşitli işlevleri bir arada sunar.
  • Smart tank serisi mürekkep tanklı yazıcı, yüksek kaliteli renkli baskı imkanı sağlar ve maksimum çözünürlüğü 4800 x 1200 px olarak iletir.
  • HP Smart tank 515 WiFi bağlanma özelliği sayesinde internetteki belgeleri hızlıca yazdırmaya başlayabilir.
  • HP Smart tank 515 mürekkep yazıcı A4 boyutundaki kağıtların yanı sıra broşür, fotoğraf kağıdı, zarf gibi çeşitli kağıt türlerini destekler.
  • Tanklı renkli yazıcının siyah baskı hızı 11 sf/dk, renkli baskı hızı ise 5 sf/dk’dır.
  • HP Smart tank 515 kartuş seçiminize bağlı olarak üst düzey kalitede çıktılar oluşturur.
  • Fotoğraf baskısı ve kenarlıksız baskı özellikleriyle gelen HP Smart tank 515 Wireless All-in-one, daha özel dokümanlar oluşturmayı sağlar.
  • Mürekkep tankı sistemine sahip WiFi tanklı yazıcı, 4 adet kartuş kapasitesine sahiptir.
  • WiFi bağlantısı olan tanklı yazıcı kartuşu 5.08 cm LCD ekran ile dikkat çeker.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler WiFi Desteği
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Yazıcı Tipi Lazer Çok İşlevli Renkli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

HP Smart Tank 515 Wireless All in One Yazıcı

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte farklı fonksiyonlara sahip üretilen yazıcılar birçok alanda kullanılır. Bu cihazlar bilgisayarlardaki yazılı ve görsel belgelerin kağıtlara basılmasını sağlar. HP Smart Tank 515 Wireless All in One yazıcı, baskı ve iş maliyetini azaltmak amacıyla tasarlanan mürekkep püskürtmeli olarak üretilir. Mürekkep kapasitesinin fazla olması sayesinde dolumu esnasında pratiklik sağlar. Yazıcı, tarayıcı ve fotokopi makinesi olarak kullanabileceğiniz cihaz sayesinde işlerinizi kolaylaştırabilir, aynı zamanda yerden tasarruf edebilirsiniz. HP All in One yazıcı tipi, çok fonksiyonlu özelliği ile tüm evrak işlemlerini pratik hale getirir. Her ortama uyum sağlayan boyutları ile müşterilere kolaylık sağlar. Yüksek kalitesiyle verimli çalışmaya olanak tanıyan HP Smart Tank 515 Wireless all-in-one (1TJ09A) yazıcının özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Kullanışlı ve pratik
  • Çok fonksiyonlu
  • Yüksek performans ve kalite

Fonksiyonel HP All In One Yazıcı Özellikleri

Fonksiyonel HP All In One Yazıcı Özellikleri

Yazıcılar üst düzey performansları sayesinde günlük hayatta sıkça tercih edilen cihazlar arasındadır. HP Smart Tank 515 wireless all-in-one özellikleri ile birçok yönden avantaj sağlar. Çok fazla yer kaplamaması, ayrıca tarayıcı ve fotokopi makinesi olarak da kullanılabilmesi sayesinde yerden tasarruf etmenize imkan tanır. 1TJ09A modeli, hızlı olması ve kaliteli fotoğraf baskısı alabilmesi yönüyle ön plana çıkar. Mürekkep püskürtmeli özelliği ile uzun süreli kullanım sağlar. İhtiyaç duyulduğu zamanlarda fotokopi makinesi olarak da kullanılabilir. HP kalitesiyle görseldeki renkler çok canlı, yazılar oldukça nettir. Tablet, telefon ve bilgisayardan kolayca bağlantı kurması sayesinde hızlı bir şekilde çıktı alabilirsiniz. Otomatik mürekkep sensörüyle mürekkep düzeylerini izleyebilir ve istediğiniz seviyede tutabilirsiniz. HP Smart Tank 515 çok fonksiyonlu yazıcı, ihtiyaca uygun özellikler taşımasından dolayı ev ve iş ortamında kullanım kolaylığı sağlar.

HP Smart Tank 515 Çok Fonksiyonlu Yazıcı Avantajları

HP Smart Tank 515 Çok Fonksiyonlu Yazıcı Avantajları

Yazılı ve görsel verilerin kağıt üzerine aktarılması amacıyla yazıcılar birbirinden farklı alanlarda kullanılır. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte farklı boyutlarda tasarlanan yazıcıların özellikleri çeşitlilik gösterir. HP Smart Tank 515 wireless all-in-one, sahip olduğu avantajlar ile ön plana çıkar. Mürekkep püskürtmeli özelliği olan bu yazıcılar, sessiz çalışmaları ve fotoğraf kalitesinde baskı yapabilmeleri ile büyük bir öneme sahiptir. HP 1TJ09A yazıcı ile kartuş kullanmadan ve düşük maliyetlerle yüksek kalitede baskı alabilirsiniz. Boyutu sayesinde dar alanlarda bile rahat kullanılabilmesi açısından avantaj sağlar. Çift bantlı Wi-Fi ile hızlı ve güvenilir bir şekilde bağlantı kurabilirsiniz. HP Smart mobil uygulaması sayesinde kolaylıkla baskı alabilirsiniz. Ergonomik tasarımıyla birlikte çeşitli alanlarda konforlu bir kullanım avantajı sunar. HP Smart Tank 515 wireless all in one yazıcı 1TJ09A yüksek performans kalitesi ile sıkça tercih edilir.

HP Smart Tank 515 Wireless All in One Yazıcı Fiyatı ve Yorumları

HP Smart Tank 515 Wireless All in One Yazıcı Fiyatı ve Yorumları

Günlük hayatta kullanım alanı geniş olan yazıcılar büyük bir öneme sahiptir. Hızlı ve yüksek kalitede baskı almak isteyenler açısından sık sık tercih edilir. Müşterilerin ihtiyacına karşılık veren 1TJ09A HP yazıcı, fotokopi ve tarayıcı özelliği ile pratiklik sağlar. Yüksek verimliliği sayesinde işlerinizi yarım kalmadan tamamlayabilirsiniz. Ürün 100 sayfalık kağıt girişine sahiptir. Üzerinde bulunan LCD ekrandan işleminizi kolayca yapabilirsiniz. Müşteriler için yazıcının özelliklerinin yanı sıra uygun fiyatlı olması da önemlidir. HP Smart Tank 515 wireless all in one yazıcı fiyatı ürünün özelliklerine göre değişkenlik gösterir. Ergonomik yapısı ve çalışma hızı ile dikkat çeker. Düşük maliyetli olması açısından her bütçeye uygun olarak tasarlanan bir üründür. HP Smart Tank 515 wireless all-in-one fiyat seçeneklerine bakarak ihtiyacınıza uygun özelliklere sahip yazıcıyı Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını HP Smart Tank 515 Wireless All in One yazıcı kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.