HP Signature Slim Topload 14" Notebook Çantası L6V67AA

599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HP Signature Slim Topload 14" Notebook Çantası L6V67AA

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VPBİLİSİM Satıcı Ünvanı: VP BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925094322900001 Vergi Kimlik Numarası: 9250943229
    Bu ürün VPBİLİSİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 Yıl Garantilidir
  • Kutusu Açılmış ve hasar görmüş ürünlerde iade alınmayacaktır
  • İade Aşamasında Ürün Analiz Sürecine Dahil Edilerek Tüm Parça ve Orijinallik Kontrolleri Sonrasında Ücret İadesi Yapılacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Hp Signature Laptop Çantası ile Bilgisayarınız Hep Yanınızda

HP Signature Slim Topload 14 notebook çantası, içerik materyali ile üstün bir kalite ortaya koymaktadır. Birçok kişinin sıklıkla tercih ettiği bu HP ürünü, özle formu ve dayanıklılığı açısından dikkat çekmektedir. İnsanların notebook taşıma ve bununla birlikte gerekli olan diğer parçaları koymak için eşsiz bir formda hazırlanan bu çantalar, ideal boyutları açısından pek çok kişiye uyum sağlamaktadır. Geniş haznesi ve iç cep detayları ile oldukça konforlu ve pratik bir ürün modeli yansıtmaktadır. Signature Slim Topload 14" Notebook Çantası L6V67AA, tarzıyla farkını ortaya koyan bir ürün olmakta aynı zamanda müşterinin dikkatini üzerine çekmeyi başarmaktır. Piyasaya sunulan eşsiz ürün dizaynı ile genel olarak beklenti ve ihtiyaçları karşılayan bu çanta modeli, pek çok özelliği ile kendine hayran bırakan bir form ortaya koymaktadır.

  • Yüksek Kalite
  • İşlevsel Özellikler
  • Modern Tasarım

Signature Slim Topload 14" Notebook Çantası ile Yüksek Kalite

Signature Slim Topload 14 Notebook Çantası ile Yüksek Kalite

Signature Slim Topload 14" notebook çantası, boyu ve ölçüleri ile kullanım sağlanacak olan notebook üstüne göre farklılık oluşturmaktadır. Genel yapısı ile oldukça kolay bir kullanım sunan HP Signature Slim Topload 14 notebook çantası, göz kamaştıran detayları ile birçok kişinin ilgi odağı olmaktadır. Günden güne gelişen ürün tasarımı içerisinde kullanılan materyali, dikim tarzı ve özle görünümü ile yüksek bir potansiyel sağlamaktadır. Genişlik, derinlik, yükseklik ve ağırlığı ile oldukça rahat bir astarım ortaya koyan bu Signature Slim Topload notebook çanta modeli, her aşamasında özel bir sistem ile tasarlanmaktadır. Özel teknik sistemler eşliğinde insan cilt yapısına uyumlu formu ile sunularak geniş kulanım alnalrı oluşturmaktadır. Çanta ürünü, aynı zamanda modern detaylar ile dizayn gri bir renk ile gözler önüne sermektedir.

Estetik Formu ile Signature Slim Topload 14" Notebook Çantası

Estetik Formu ile Signature Slim Topload 14 Notebook Çantası

Görünümü ve estetik duruşu ile eşsiz bir tasarım yansıtırken birçok müşterinin tarzına uygunluk göstermektedir. HP Signature Slim Topload notebook çantası, eşsiz bir model ortaya koyarak üst düzey dayanıklılık sergilemekte bununla birlikte müşterilerine uzun ömürlü kullanım olanağı oluşturmaktadır. Çanta içinde evrak, kalem, telefon ve benzer aksesuarlar için ayrıca cep özelliği bulunmaktadır. Bu pratik ve işlevsel tasarımı ile oldukaç üstün bir performans sergileyen ürün modeli, tablet ve bilgisayarlar için özel bir materyal ile koruma sunmaktadır. HP 14 inç Signature Slim Topload notebook çantası, ince bir dolgu ve estetik içeriği açısından eşsiz bir dayn yansıtmaktadır. Modern görünümü açısından birçok farklı özelliği ile profesyonel bi zariflik ortaya koymakta bununla birlikte korumalı iki ana cep ve ayrıca yardımcı cep tasarımı sunulmaktadır.

Signature Slim Topload 14" Notebook Çantası Modern Tasarımı

Signature Slim Topload 14 Notebook Çantası Modern Tasarımı

Eşsiz tarzı ile çeşitli aksesuarlara özel bölme alanları oratya konulmaktadır. HP Signature Slim Topload 14 inch notebook çantası l6v67aa modeli, moda trendlerine uyumlu tasarımı ve sade şık görünümler ile birbirinden farklı kullanıcı stiline bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Estetik yansıması ve eşsiz tarza sahip olan dizaynı ile birçok müşteriye hitap ederek gri renginin asilliğini sergilemektedir. Tablet ve bilgisayar çantası olan bu ürün modeli, özle materyali ile kumaşında ,nce bir dolgu sunarak oldukça güvenli kullanma olanağı sağlamaktadır. Bu sayede işlevsel ve çok amaçlı olan bu ürün, istenilen her alanda kullanım kolaylığı oluşturmaktadır. Trendyol'da yer alan HP Signature Slim Topload 14 notebook çantası yorumları kullanıcıların tercih ve beklentilerine bağlı olarak değişiklik göstermekte ve bununla birlikte farklı tarzlara sahip olan birçok kişiye imkan tanımaktadır.