HP Z4b53a Ink Wi-fi Tanklı Wl415 Yazıcı/tarayıcı/fotokopi A4

3.999 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HP Z4b53a Ink Wi-fi Tanklı Wl415 Yazıcı/tarayıcı/fotokopi A4

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DeliFırsat Satıcı Ünvanı: EMRE ARIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1851826856000011 Vergi Kimlik Numarası: 0760218116
    Bu ürün DeliFırsat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • A3 Yok Air Print Yok Baskı Kalitesi (Renkli) 1200 x 4800 DPI Baskı Kalitesi (Siyah) 1200 x 1200 DPI Baskı Türü Renkli Bit Değeri 24 Bit Boyutlar 525 x 553,5 x 256,6 mm Dakikadaki Renkli Baskı Hızı(Max) 15 Sayfa Dakikadaki Siyah/Beyaz Baskı Hızı(Max) 19 Sayfa Dublex Baskı Yok Ekran Satır LCD Ethernet Bağlantısı Yok Faks Özelliği Yok Fotoğraf Baskısı Var Fotokopi Özelliği Var Kağıt Boyutları A4, A6, B5 Kağıt Çıkış Kapasitesi 25 Sayfa Kağıt Giriş Kapasitesi 60 Sayfa Kart Okuyucu Yok Kartuş / Toner Adedi 4 Paralel Port Yok Renkli Tarama Var Sarf Durumu (Kutudaki) Tam Dolu Kartuş Tarama Çözünürlüğü 1200 DPI Tarayıcı Özelliği Var Usb Kablo Yok USB Var Wi-Fi Var Yazıcı Tipi Çok Fonksiyonlu
Geri Bildirim Ver

HP Z4b53a Ink Wi-fi Tanklı Wl415 Yazıcı/Tarayıcı/Fotokopi A4

Hp markası kendi bünyesinde son teknoloji ile yeni bir ürün piyasaya sürdü. Üretilen bu ürün sayesinde artık bilgisayar, tablet ya da akıllı telefonlardan herhangi bir çıktı sahibi olmak artık zor olmayacak. Üretilen bu ürün sayesinde hem zamandan tasarruf edecek hem de her zaman yanınızda olmasını istediğiniz belgelere kolaylıkla kavuşabileceksiniz. Hp z4b53a ürün kodu ile sizler için ürettiği bu yazıcıda tüm sanal belgelerinizi gerçeklikle buluşturabileceksiniz. Z4b563a kodlu bu ürün kablosuz olma özelliği ile de sizlere yerde tasarruf etme imkânı sağlıyor. Böylece bu ürünü wifi bağlantı noktalarından herhangi bir yere koyarak ihtiyacınız olan belge ve dokümanlara sahip olabileceksiniz. Tümleşik belleğe sahip olan bu yazıcı ile artık her şey çok kolay olur.

  • Kolay kullanım ve renkli baskı imkânı
  • Yüksek kalitede çözünürlük
  • En az 25 sayfa belge çıktısına sahip olma garantisi

HP z4b53a İnk Tank Wireless 415 Özellikleri

HP z4b53a İnk Tank Wireless 415 Özellikleri

Çok az elektrik harcayan bu yazıcıda aynı zamanda uyku modu da bulunmaktadır. Bu sayede Hp z4b53a ink tank wireless 415 yazıcı, kullanılmadığı zamanlarda kendi kendine en fazla 0,08 watt kadar enerji kullandığı için elektrik tasarrufu sağlar. Hp z4b53a ink wi-fi tanklı wl415 yazıcı/tarayıcı/fotokopi sayesinde tüm sanal belgelerinize kolaylıkla ve çık kısa bir zaman içerisinde sahip olabileceksiniz. Yalnızca 4,67 kilogramağırlığında olan bu ürün hep kolay taşınabilir hem de bulunduğu ortamda asla fazla yer kaplamaz. 6 siyah şişe ve 3 renkli şişe seti bulunan bu ürünle aynı zamanda renkli baskılara da sahip olabilirsiniz. Çift taraflı baskı özelliği bulunan bu ürün sizleri kâğıt israfı yapmaktan da kurtarmış oluyor. Bu yazıcı sizlere dakika içerisinde, 8 sayfaya kadar baskı yapabilme imkânı sunar.

HP z4b53a İnk Tank Wireless 415 Yorum

HP z4b53a İnk Tank Wireless 415 Yorum

Hp markası tarafından üretilen bu ürün, Hp z4b53a ink tank w1415 yazıcı/tarayıcı/fotokopi yorumlarında oldukça fazla olumlu geri dönüş almıştır. Özellikle de evlerde ve küçük ofis ya da iş yerlerinde sıklıkla tercih edilen bu ürün sayesinde renkli baskılarınız artık çok daha canlı bir görüntüye sahip olacak. Bir dakika içerisinde 5 adet renkli baskı imkânı sunan bu ürün aynı zamanda okul çağına giden çocukların kullanımı için de tasarlanmıştır. Hp z4b53a ink wi-fi tanklı wl415 yazıcı/tarayıcı/fotokopi fiyat performans olarak değerlendirildiğinde ise piyasa bulunan muadillerine göre çok daha fazla kaliteli ve uygun fiyatlar üzerinden piyasaya sunulmuş bir üründür.

HP z4b53a İnk Tank Wireless 415 İndirim

HP z4b53a İnk Tank Wireless 415 İndirim

Hp fotoğraf kağıtları, A4 yazıcı kağıtları, profesyonel mat sunum kağıtları, parlak broşür ve tanıtım kağıtları, fotoğraf kağıtları, parlak ınkjet kağıtları ve mat inkjet kağıtları ile her türlü baskılarınızı hazırlayan bu ürün ile belgeleriniz artık çok daha canlı ve kalıcı renklere sahip olabilecek. hp z4b53a ink wi-fi tanklı wl415 yazıcı/tarayıcı/fotokopi indirim günlerini takip edebilirsiniz. Aynı zamanda Hp z4b53a ink wi-fi tanklı wl415 yazıcı/tarayıcı/fotokopi kampanya zamanlarını da takip ederek istediğiniz fiyat aralığında da ürünü alabilme imkânınız mevcuttur. Eğer Hp z4b53a ink wi-fi tanklı wl415 yazıcı/tarayıcı/fotokopi satın al linkine Trendyol üzerinden ulaşırsanız sipariş ettiğiniz bu HP marka yazıcı sizlere, ürün sipariş esnasında belirttiğiniz adrese kadar ücretsiz kargo imkanı içerisinde sunulur.