HP Ink Tank 315 Fotokopi Mürekkep Püskürtmeli Tanklı Yazıcı Z4b04a

7.999 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HP Ink Tank 315 Fotokopi Mürekkep Püskürtmeli Tanklı Yazıcı Z4b04a

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: beyazkaplan1453 Satıcı Ünvanı: FATİH TUTKUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8720355683
    Bu ürün beyazkaplan1453 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HP Ink Tank 315 Mürekkep Püskürtmeli Çok Fonksiyonlu Yazıcı Çok Fonksiyonlu Kullanım İmkanı HP Ink cihazınızı hem fotokopi makinesi olarak, hem yazıcı olarak hem de tarama makinesi olarak kullanabilirsiniz. Bu özelliği ile birlikte başka herhangi bir cihaza gerek kalmadan tek cihaz ile tüm işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Çift Baskı Türü Aynı cihaz ile hem siyah beyaz hem de renkli çıktı alabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde çok daha kullanışlı bir hale gelir ve her alanda kullanım kolaylığı avantajı sunar. Yüksek Çözünürlük Avantajı Siyah beyaz çıktılarınızı 1200 x 1200 DPI çözünürlük kalitesinde, renkli çıktılarınızı ise 1200 x 4800 DPI çözünürlük kalitesinde çıkarabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde çıkardığınız her kağıt çok daha kaliteli, çok daha net ve okunaklı bir hale gelir. Maksimum Baskı Hızı Renkli çıktılarınızı dakikada maksimum 16 sayfa çıkarırken siyah beyaz çıktılarınızı dakikada tam 19 sayfa olacak şekilde çıkarabilir. Bu özelliği sayesinde çok fazla zaman harcamadan pratik ve rahat bir şekilde tüm çıktılarınızı alabilirsiniz. Kağıt Çeşitlilik İmkanı HP Ink cihazınız ile sadece A4 kağıtları değil, aynı zamanda A6 ve B5 boyutlarındaki kağıtlarınızı da çıkarabilir ve her alanda kullanım sağlayabilirsiniz. İdeal Boyut Ayrıcalığı 525 x 553,5 x 256,6 mm boyutları ve sadece 4.8 kilogram ağırlığı ile hem kolayca taşıyabilir hem de evinizde ya da ofisinizde sizin için en uygun yere yerleştirebilirsiniz. Bu sayede çok fazla yer tutmaz ve kullanıma uygun olarak taşınıp yer değiştirebilir. Teknik Özellikler Toplam Kağıt Girşi 60 Sayfa Siyah Beyaz Baskı Hızı 8 SF/DK Yazıcı Çözünürlüğü 4800 x 1200 Ağırlık 4.5 KG Tarayıcı Özelliği Var Renk Siyah Model Ink Tank 315 Baskı Türü Mürekkep Tarayıcı Çözünürlüğü 1200 x 1200 Boyut Y25.6 x G52.5 x G55.3 CM Renkli Baskı Hızı 5 SF/DK

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

HP Ink Tank 315 Püskürtmeli Tanklı Yazıcı, Renki ve Siyah-Beyaz

Üç farklı cihazı tek bir üründe birleştiren HP Ink Tank 315 gerek mürekkep püskürtmeli yazıcı gerek tarama makinesi gerekse de fotokopi makinesi olarak kullanılabilme özelliğini bünyesinde barındırır. Çift baskı özelliğine sahip olan HP 315 tanklı yazıcı modeli bu işleviyle hem siyah beyaz hem de renkli çıktılar alma şansı sunar. Üç farklı kullanım özelliğini tek bir noktada toplamayı başaran HP Ink Tank 315 modelli ürün sayesinde istediğiniz zaman fotokopi makinesi, istediğiniz zaman tarayıcı ve istediğiniz zaman püskürtmeli yazıcı kullanma şansına sahip olabilirsiniz. Renkli şişeler ve siyah beyaz şişeler olarak iki farklı şekilde baskı imkanı sunan HP Ink Tank 315 yazıcı modeli sayesinde 8000 ila 15000 sayfa arasında basım yapma fırsatını da yakalamış olursunuz.

  • Maksimum Kapasiteli Mürekkep Tank Sistemi
  • Mühürlenebilen Mürekkep Şişeleri
  • 3 Farklı Cihaz Olarak Kullanılabilir

HP Ink Tank Yazıcı ile 3 Farklı Cihaz Kullanma Şansı

HP Ink Tank Yazıcı ile 3 Farklı Cihaz Kullanma Şansı

HP Ink Tank 315 fotokopi + tarayıcı + mürekkep püskürtmeli tanklı yazıcı olmak üzere üç farklı işlevi tek bir cihazda toplayarak kullanıcılara geniş kullanım alanı sunmakta ve sıklıkla tercih edilir hale gelmektedir. Mürekkep tank sisteminin maksimum kapasiteye sahip olması sayesinde binlerce sayfa baskı yapma imkanı sunan HP Ink tank 315 yazıcı; renkli şişeler 8000, siyah beyaz şişelerle ise 15000 sayfaya kadar basım yapma şansı verir. HP Ink Tank 315 modelli ürünün yazıcı özelliği aynı zamanda olası dökülme ve benzeri kazalara karşı da son derece dayanıklıdır. Yeniden mühürlenebilir boya şişeleri sayesinde dökülme ve bulaşma riskini en aza indirgeyen HP Ink Tank 315 yazıcı sayesinde güvenli ve konforlu deneyimin tadını çıkarabilirsiniz.

Dökülme Riskini Sıfıra İndiren HP Yazıcı ile Temiz ve Güvenilir Deneyim

Dökülme Riskini Sıfıra İndiren HP Yazıcı ile Temiz ve Güvenilir Deneyim

HP Ink Tank 315 mürekkep püskürtmeli tanklı yazıcı modeli aynı zamanda tarayıcı cihazı veya fotokopi makinesi olarak kullanılabilmektedir. Geniş bir aralığa sahip olan HP Ink Tank 315 özellikleri bu kadarla sınırlı kalmaz. Yeniden mühürlenebilir mürekkep şişeleri sayesinde dökülme ve bulaşma riskini en aza indirgeyerek güvenle baskı yapmanıza olanak sağlayan HP Ink Tank 315 modelinin şeffaf şişelerini kolayca kontrol ederek gerektiği zaman dolum yapma şansını elde etmiş olursunuz. HP kalitesini taşıyan orijinal mürekkepleri tercih ederek yüksek çözünürlüklü ve keskin görünümlü pek çok baskı ve kopya çıktısı hazırlama şansına sahip olabilirsiniz. HP Ink Tank 315 mürekkep şişeleri aynı zamanda sahip olduğu mühürlenme özelliği ile de olası dökülme ve sızdırma gibi çeşitli olumsuz durumlara karşı en yüksek güvenlik önlemlerini taşıyacak şekilde dizayn edilmiştir.

HP Kalitesiyle Uzun Ömürlü Ürünler Elde Edin

HP Kalitesiyle Uzun Ömürlü Ürünler Elde Edin

Çıktı alma, baskı yapma, tarama ve fotokopi yapma elde etme gibi pek çok çeşitli işlevi bulunan HP Ink Tank 315 ile benzersiz ürünler elde edin. HP Ink Tank 315 fotokopi makinesi ve mürekkep püskürtmeli yazıcı için HP imzalı orijinal mürekkepleri tercih ederek uzun ömürlü, yüksek çözünürlüklü ve net görünümlü fotoğraf, baskı, kopya ve broşürler elde etmenin keyfini çıkarın. Yeniden mühürlenebilir çeşitli renkli ve siyah beyaz mürekkep şişeleri sayesinde olası sızdırma ve dökülmelere karşı önlem oluşturan HP Ink Tank 315 ürünü ile 8000 ila 15000 sayfa arasında basım yapma şansını elde edin. Hem fotokopi makinesi hem tarama makinesi hem de mürekkep püskürtmeli yazıcı olarak kullanılabilme özelliğine sahip olan HP Ink Tank 315 ile eşsiz bir deneyim sizleri bekliyor.