HP Deskjet 2710 All-in-one Yazıcı

525 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HP Deskjet 2710 All-in-one Yazıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAĞAZA PARK Satıcı Ünvanı: MUKADDES HAVUZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5969501193800001 Vergi Kimlik Numarası: 4600677038
    Bu ürün MAĞAZA PARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HP Deskjet 2710 4800x1200 Px çözünürlüğü ile kullanıcıya rehberlik eden kolay bir kuruluma sahiptir. Kurulum için ekstra profesyonel destek ihtiyacını ortadan kaldırır.
  • HP 2710 yazıcı cep telefon ya da akıllı tabletler ile birlikte kullanıma uyumludur. Sadece masaüstü PC’lerde kullanma kısıtlaması mevcut değildir.
  • HP Deskjet 2710 driver 1 adet siyah 1 adet de 3 renkli kartuş içerir. Hem renkli hem de siyah çıktıların tümünü tek yazıcıyla alma kolaylığı sağlar.
  • HP 2710 Wi-Fi yazıcı siyah kartuşu 120 sayfa, renkli kartuşu ise 100 sayfa baskı kapasitesi sunar.
  • HP Wi-Fi yazıcı 2710 dakikada 5 sayfaya kadar renkli, 7 sayfaya kadar ise siyah baskı yapabilir.
  • HP Deskjet 2710 All in One yazıcı 180 MHz işlemci hızı içerir. Bu da çıktı alma süresinin çok kısa olmasına yardımcı olur.
  • Wi-Fi yazıcı HP 2710 Apple AirPrint, Chrome OS, HP Smart uygulaması ve Mopria sertifikalı mobil baskı yeteneği sunar.
  • HP Deskjet 2710 All-in-one yazıcı kartuş kapasitesi yüksek olduğu için uzun süreli baskı deneyimi sunar.
  • HP 5AR83B Deskjet 2710 Wi-Fi mürekkep püskürtmeli çok fonksiyonlu yazıcı olarak 60 yapraklık giriş tepsisine sahiptir.
  • HP Deskjet 2710 driver Windows 10, Windows 11, Windows 7, macOS 10.12 Sierra, macOS 10.13 High Sierra, macOS 10.14 Mojave, macOS 10.15 Catalina ve Chrome OS işletim sistemleriyle uyumludur.
  • HP Deskjet 2710 driver download 64-bit kapasite ile 3,42 kg ağırlığa sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

HP Deskjet 2710 All-in-one Yazıcı

HP Deskjet 2710 All-in-One yazıcı baskı, tarama ve fotokopi çekme özelliklerine sahip çok fonksiyonlu bir cihazdır. Bu sayede özellikle evler ve küçük iş yerleri için son derece ideal bir kullanım sunar. Dilediğiniz renkte kartuşla kullanabileceğiniz bu ürün, her zaman en kaliteli çıktıları almanızı sağlar ve tüm işlerinizin kusursuz bir şekilde tamamlanmasına yardımcı olur.

Deskjet 2710 All-in-One Yazıcı HP markasının kalitesine sahip bir cihazdır. Uzun süre sorunsuz kullanımı destekleyen kaliteli malzemeler ile üretilir. Üretimi sırasında  %20’den fazla geri dönüştürülmüş malzeme kullanılır. HP Deskjet 2710 All-in-One Yazıcı, uluslararası kalite standartlarına uygun olarak üretilir. Böylece ofis ve yaşam alanlarının ihtiyacını uzun süre karşılayabileceğini kanıtlar.

  • Kurulumu son derece basittir.
  • Kablosuz bağlantı özelliği sayesinde rahat kullanılır.
  • Mürekkep püskürtmeli yazdırma teknolojisi sayesinde baskılarınızın canlı görünmesini sağlar.

Deskjet 2710 All-in-one Yazıcının Kurulumu Kolay mıdır?

Deskjet 2710 All-in-one Yazıcının Kurulumu Kolay mıdır?

HP Deskjet 2710 All-in-One Yazıcı, kolay kurulumu ile öne çıkan pratik bir cihazdır. HP Smart uygulaması kurulumun her adımında kullanıcıya rehberlik eder. Bu sayede hızlı ve eksiksiz bir kurulum gerçekleştirilmesine yardımcı olur. HP Smart uygulaması sayesinde herhangi bir teknik desteğe ihtiyaç olmadan, tek başınıza kurulum yapabilirsiniz.

Kablosuz bağlantı Deskjet 2710 All-in-One Yazıcı özellikleri içinde yer alır. Kablosuz bağlantı özelliği hem ağ hem de bluetooth üzerinden kullanılabilir. Kendi kendine sıfırlanma özelliğine sahip kablosuz ağ bağlantısı ile HP Deskjet 2710 All-in-One Yazıcı güvenilir, hızlı ve geniş bir kapsama alanı sunar. Bluetooth bağlantısı sayesinde HP Deskjet 2710 All-in-One Yazıcı cep telefonları ve tabletler aracılığı ile de kullanılabilir. Kablosuz bağlantı özelliği, istenilen işlemlerin kolayca yapılmasına olanak sağlar; zaman tasarrufu sunar.

Deskjet 2710 All-in-one Yazıcı Kartuşlu mudur?

Deskjet 2710 All-in-one Yazıcı Kartuşlu mudur?

HP Deskjet 2710 All-in-One Yazıcı termal mürekkep püskürtme baskı teknolojisine sahiptir. Bu teknoloji ile baskı yapmak için kartuş mürekkepler kullanır. HP Deskjet 2710 All-in-One Yazıcı, markaya ait uyumlu kartuşlar eşliğinde kusursuz baskılar alınmasını sağlar. Her baskıda canlı ve eşit dağılıma sahip renk görünümü ile kaliteli baskılar sunar. HP Deskjet 2710 All-in-One Yazıcı paket içeriğinde siyah ve 3 renkli kartuş bulunur.

Deskjet 2710 All-in-One Yazıcı yorum olarak da kullanıcılardan uygun fiyatı sayesinde sıkça olumlu değerlendirmeler alır. Dayanıklı yapısı ve üstün teknolojik özellikleri ile HP Deskjet 2710 All-in-One Yazıcı, uzun kullanım ömrüne sahiptir. Bu sayede de kullanıcılara fiyat avantajı sağlar.

Deskjet 2710 All-in-one Yazıcının Tarama Özelliği Var mıdır?

Deskjet 2710 All-in-one Yazıcının Tarama Özelliği Var mıdır?

HP Deskjet 2710 All-in-One Yazıcı, çok fonksiyonlu bir cihazdır. Yazdırma özelliğinin yanı sıra fotokopi çekebilir ve tarama yapabilir. 1200 dpi maksimum tarama çözünürlüğü ile belgelerin dijital ortama gerçekçi bir şekilde aktarılmasına olanak sağlar. HP Deskjet 2710 All-in-One Yazıcı uygun fiyatlar ve avantajlı fırsatlar eşliğinde Trendyol’dan alınabilir. Hesaplı ve güvenli bir online alışveriş deneyimi eşliğinde, evlerin ve iş yerlerinin tüm baskı ve tarama ihtiyaçları karşılanabilir.

HP Deskjet 2710 All-in-One Printer fiyatı ile baskı ve tarama ihtiyaçlarına yönelik hesaplı çözümler sunar. Çok fonksiyonlu olduğu için birden fazla cihaz alma ihtiyacını ortadan kaldırarak işyerleri ve evler için ekonomik bir seçim olarak öne çıkar. Ürün, çok sayıda kalite belgesine sahiptir. Hem yazılımsal hem de donanımsal olarak üstün teknik özellikleri ile HP Deskjet 2710 All-in-One Yazıcı kalitesini her kullanımda ortaya koyar.