HP 704 Siyah Cn692ae + 704 Renkli Cn693ae Orijinal Kartuş Seti

995 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.007,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.049 TL
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.069 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

HP 704 Siyah Cn692ae + 704 Renkli Cn693ae Orijinal Kartuş Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMA TONER KARTUŞ Satıcı Ünvanı: ÇİĞDEM ÇAPKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5570402501
    Bu ürün EMA TONER KARTUŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

HP 704 Siyah CN692AE + 704 Renkli CN693AE Orijinal Kartuş Seti

HP 704 siyah CN692AE ve 704 renkli cn693AE kartuş seti, daha az maliyetle yüksek verim almanızı sağlar. Düşük maliyetli olmasına karşın son derece kalitelidir. Siyah ve renkli metin yazdıran bu kartuşlar, lazer kalitesinde metinleri yazar. Soluk ve silik görüntü oluşturmaz. Orijinal HP kartuşlarıyla dayanıklı arşiv çıktısı elde etmenizi sağlar ve kaliteli baskısıyla kullanıcıları tarafından büyük beğeni toplar. Uzun ömürlü baskısı sayesinde çıktılarda akma veya leke gibi istenmeyen durumlar yaşanmaz. Temiz ve keskin baskısıyla yüksek performans sergiler. Ofis, işyeri ve evlerinizde rahatlıkla kullanmanız mümkündür. HP uyumlu yazıcılarla kullanılması gerekir. Siz de HP 704 siyah cn692AE ve renkli CN693AE kartuş seti ile hem zamandan hem de efordan yana kazançlı çıkabilirsiniz.

  • Lazer kalitesinde baskı yapar.
  • HP tescillidir.
  • Baskı kafalarının paslanmasını ve tıkanmasını önler.

HP 704 Siyah ve Renkli Orijinal Kartuş Setinin Özellikleri Nelerdir?

HP 704 Siyah ve Renkli Orijinal Kartuş Setinin Özellikleri Nelerdir?

Yüksek kapasiteli olan HP 704 siyah CN692AE ve 704 renkli CN693AE kartuş takımı, HP tescillidir. Orijinal olması bakımından baskı kafalarının tıkanmasını ve paslanmasını önleyerek yüksek oranda verim almanıza yardımcı olur. Metin, grafik ve yüksek kalitede belgeler için lazer kalitesinde baskı yapar. Farklı tonlardaki çizimleri, resimleri, detaylı grafikleri ve keskin renklere sahip resimleri kolaylıkla basabilir. Makinenize gereken bakımı sağlayarak uzun süreli kullanım imkanı verir. Hataya neden olmayacak şekilde tasarlanır ve yazıcı kafası hasarını engeller. Yeniden doldurulmuş kartuşlara oranla %200 daha fazla kağıt yazdırabilir. Su bazlı üretilen kartuşlar kokusuz ve düşük emisyonludur. Bulunduğu ortamdaki hava kalitesini düşürmez. Aynı zamanda bu kartuşlar %82 oranında geri dönüştürülmüş malzemelerden elde edilmiştir. Bununla beraber yeniden dönüştürülebilir özelliği sayesinde çevreye karşı duyarlı olan misyonun bir ürünüdür.

HP 704 Siyah ve Renkli Kartuş Seti Hangi Cihazlarla Uyumludur?

HP 704 siyah CN692AE ve 704 renkli CN693AE kartuş takımı, ikili olarak temin edilir. HP DeskJet Ink Advantage 2000 Series, 2010, 2020 HC ve 2060 yazıcılarıyla uyumlu olarak çalışır. HP yazıcılarla uyumlu kartuş kullanıldığında; baskı kalitesini arttırabilir, cihazın ömrünü uzatabilir dolayısıyla da bütçenizi koruyabilirsiniz. HP kartuş cihazınızla uyumlu değilse söz konusu yazıcı için yetkili servisten kapsamlı bir bilgi almanız gerekir. Bu sayede hem cihazını hem de bütçenizi koruyabilirsiniz. Aynı zamanda cihazın renkli kartuşla uyumlu olup olmadığına da dikkat edilmesi gerekir. Daha kapsamlı bir öğrenme ortamı için HP 704 siyah CN692AE ve 704 renkli CN693AE kartuş seti yorum bölümünü okuyabilir ve ürünü daha önceden satın alıp tecrübe edinmiş kişilerin tavsiyelerini göz önünde bulundurabilirsiniz.

HP 704 Cn692ae ve Cn693ae Orijinal Kartuş Seti Kaliteli midir?

HP 704 siyah CN692AE ve renkli CN693AE kartuş seti ile maliyetinizi düşürerek bütçenizi korumanıza, hassas ve kaliteli çıktılar elde etmenize yardımcı olur. Orijinal olarak kullanıcıların beğenisine sunulan siyah kartuşla 480, renkli kartuşla da 200 sayfaya yakın baskı çıkarmanız mümkündür. Kesintisiz, gölgesiz ve kaliteli çıktılar için son derece idealdir. İlk kullanımdan itibaren farkını hissettirerek memnun kalmanızı sağlar. Arşivlenmiş lazer kalitesinde yazdırarak uzun yıllar deforme olmadan belgeleri korumanıza yardımcıdır. Kartuş mürekkep seviyesi azalsa bile aynı kalitede yazdırma işlemine devam eder ve sizi yarı yolda bırakmaz. Uyarı sistemi sayesinde mürekkep seviyesinin takip edilmesiyle kesintisiz bir kullanım sunar. Siz de bütçenize hitap eden HP 704 siyah CN692AE ve 704 renkli CN693AE kartuş seti fiyatları için Trendyol sayfasını inceleyebilir ve beğendiğiniz ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.