8
Kartuş kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

HP Cz101ae (650) Sıyah Murekkep Kartusu 360 Sayfa

599 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
250 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
659,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

HP Cz101ae (650) Sıyah Murekkep Kartusu 360 Sayfa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR Satıcı Ünvanı: VATAN BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632003607286721 Vergi Kimlik Numarası: 6320036072
    Bu ürün VATAN BİLGİSAYAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baskı sarf malzemelerinin rengisiyahmürekkep türleripigment bazlıbaskı kapasitesi (siyah ve beyaz)360 sayfa12 ay garanti süresi uyumlu yazıcılarhp deskjet avantajlı mürekkepli 3515 e-All-In-One yazıcı(cz279c)hp deskjet ınk advantage 2515 all-In-One yazıcı(cz280c)hp deskjet avantajlı mürekkepli 3545 e-All-In-One yazıcı(a9t81c)hp deskjet avantajlı mürekkepli 4515 e-All-In-One yazıcı(a9j41c)hp deskjet avantajlı mürekkepli 4645 e-All-In-One yazıcı(b4l10c)hp deskjet ınk advantage 1015 yazıcı(b2g79c)

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

HP 650 Siyah Kartuş

Bilgisayar ve tablet gibi teknolojik ürünlerin üretiminde lider bir marka olan HP, kaliteli baskılar elde etmek için de çözümler üretir. Yazıcınızın uzun ömürlü bir şekilde kullanımı için uygun özellikler taşıyan kartuşlar sayesinde hızlı ve kaliteli bir şekilde baskılar elde edebilirsiniz. Siyah metinlerin canlı bir şekilde işlenmesini sağlayan HP 650 siyah kartuş metinlerin canlı bir renge sahip olmasına olanak tanır. Yoğun pigmentasyonuyla tatmin edici sonuçlar elde etmenize yardımcı olur. Kaliteli mürekkebiyle sızma ve dağılma gibi problemlerin yaşanmasının önüne geçen kartuşlar, nitelikli baskılar için uygun bir pigmentasyona sahiptir. Net grafikler elde etmenizi sağlayan kaliteli rengi, dağılmayan dokusu ile önemli belgelerinizi kusursuz bir şekilde basmanıza yardımcı olur. Satın alacağınız kartuşlarla nitelikli baskılar elde edebilirsiniz.

  • Yoğun pigmentasyon
  • Dağılma yapmayan yapı
  • 600 sayfa kapasitesi

HP 650 Siyah Kartuş ile Göz Alıcı Baskılar

HP 650 Siyah Kartuş ile Göz Alıcı Baskılar

Yazıcı kafası hasarını engelleyen bir yapıya sahip olan ürün, yazıcınızın uzun ömürlü bir şekilde kullanımına olanak sağlar. Kaliteli ve nitelikli baskılar elde edebileceğiniz parça, dağılma ve sızma yapmadan odak noktanızı belirlemenize yardımcı olur. Özenli bir işçilik neticesinde ortaya çıkarılan HP 650 siyah kartuş CZ101A ekonomik özellikleriyle dikkat çeker. Verimli bir şekilde çalışmanızı sağlayan 600 sayfalık bir baskı yapma kapasitesine sahip olan ürünü uzun süre rahatlıkla kullanabilirsiniz. İş ile ilgili belgelerinizi, okul için yaptığınız ödev ya da projelerinizi temiz ve kusursuz bir şekilde baskılar. Yazıcı sektöründe adından söz ettiren marka tarafından imal edilen bu ürün hatasız sonuçlar elde etmenizi sağlar. Markanın güvencesiyle satın alabileceğiniz siyah kartuş yoğun pigmentasyona sahiptir. Önemli belgelerinizin kusursuz bir şekilde çıktısını alabilir, güvenli bir şekilde işlemlerinize devam edebilirsiniz.

Uzun Ömürlü HP 650 Siyah Kartuş CZ101A

Uzun Ömürlü HP 650 Siyah Kartuş CZ101A

Solmaya karşı dayanıklı fotoğraflar ve belgeler elde edebileceğiniz ürün, canlı renkler ortaya çıkarır. Belgelerinizde ve fotoğraflarınızda yer alan detayların göz alıcı ve çarpıcı bir şekilde oluşmasını sağlar. 600 sayfa kapasitesiyle ekonomik çözümler sunan orijinal HP 650 siyah kartuş (CZ101AE) parlak sonuçlar alınmasını sağlar. Yeni tasarım teknolojisiyle imal edilen parça, yazıcıyla uyumlu bir şekilde çalışır. Yazıcının aksamına zarar vermeden uyumlu bir şekilde çalışan ürünle güvenilir ve hassas sonuçlar elde edebilirsiniz. Leke ve sızıntı gibi problemlerin önüne geçen HP siyah kartuş ile kaliteli sonuçlar elde edebilirsiniz. Net ve canlı sayfalar elde etmenizi sağlayan ürün, önemli belgelerinizin niteliğini kaybetmeden sonuçlar elde etmenizi sağlar. İş ve okul ile ilgili belgelerinizi güvenle basabileceğiniz ürünle fotoğraf gibi çıktıları da rahat bir şekilde elde edebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı HP 650 Siyah Kartuş (CZ101AE)

Uygun Fiyatlı HP 650 Siyah Kartuş (CZ101AE)

Önemli belgelerinizi canlı bir renk kalitesiyle elde etmek için satın alacağınız ürün, uzun yıllar etkisini kaybetmeyen bir renk kalıcılığına sahiptir. Canlı baskı elde edebileceğiniz ürünü Trendyol üzerinden temin edebilirsiniz. Uygun fiyatla satışa sunulan ürünle, dijital çözümler elde ederken avantajlı bir alışveriş yapabilirsiniz. Bilgisayar çıktılarının nitelikli olmasını sağlayan parçayla uzun yıllar boyunca canlılığını ve etkisini yitirmeyen baskılar elde edebilirsiniz. Yoğun pigmentli siyah rengiyle baskısını yaptığınız metinler okunaklı ve net olur. Bu sayede gözlerinizi yormaz. HP 650 siyah kartuş fiyatları sunduğu özellikler dolayısıyla bütçe dostudur. 600 sayfa baskı kapasitesine sahiptir. Bunların yanı sıra gerçek müşteriler tarafından yapılan HP 650 siyah kartuş (CZ101AE) yorumları da mevcuttur. Bu yorumlara göz atarak ürün hakkında ön bilgi sahibi olabilir, avantajlı bir şekilde alışverişinizi sonlandırabilirsiniz.