HP 4sb24a Smart Tank 530 Wifi Fot/tar/yaz A4

4.994 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HP 4sb24a Smart Tank 530 Wifi Fot/tar/yaz A4

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SOFTTEK TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: SOFTTEK TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİK BİLİŞİM VE İNŞAAT İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0772065607200001 Vergi Kimlik Numarası: 7720656072
    Bu ürün SOFTTEK TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4sb24a Smart Tank 530 Wifi Fot/tar/yaz A4

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Yazıcı Tipi Lazer Çok İşlevli Mono
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

HP 4sb24a Smart Tank 530 WiFi Yazıcı+Fotokopi+Tarama A4

Yazıcılar hem evde hem de ofislerde insanların ihtiyaçları olan bir eşyadır. Yazıcılarda sadece çıktı özellikleri değil aynı zamanda taratma gibi özelliklerin de olması kullanımını oldukça kaliteli bir hale getirir. Yazıcı üreten markalardan biri olan Hp, farklı modeller ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bu modellerden biri olan Hp Smart Tank 530 model, birçok insan tarafından sevilerek kullanılmaktadır. Hp Smart Tank 530 wireless all in one yazıcı 4sb24a model, kaliteli özellikleri ve uzun ömürlü olması ile ön plana çıkıyor. Ayrıca kartuşsuz olması da pratik kullanım sağlamaktadır. Baskılar, Hp kalitesi ile olağanüstü bir gerçekliğe sahip oluyor. Hp 4sb24a Smart Tank 530, yazıcı özellikleri içerisinde uzaktan bağlantılı her yerden bağlantılı tarama ve kopyalama işlemi mevcuttur, böylece işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz.

  • Mürekkep Yönetimine Sahip
  • Kaliteli Baskı Özellikli
  • Renkli ve Siyah Baskılı

Hızlı Bağlantı Özellikli Hp Smart Tank 530

Hızlı Bağlantı Özellikli Hp Smart Tank 530

Yazıcılar için önemli olan bir nokta bağlantının hızlı olmasıdır. Genellikle ofislerde kullanılan yazıcılar için acil işler de hızlı bir bağlantı kurulması gerekir. Bu durumda özellik açısından bağlantıya sahip olan yazıcıların hızlı olması aranılan bir özelliktir. Hp 4sb24a 530 Smart Tank, hızlı bağlantı kurma özelliğine sahiptir. Mobil baskı uygulaması sayesinde nerede olduğunuzun önemi olmadan hızlı bir bağlantı kurarak yazıcıya bildirim gönderebilirsiniz. Bir diğer Hp Smart Tank 530 yazıcı özelliği ise eller serbest şeklinde çalışmasıdır. Hp 4sb24a 530, işleri çabuk halletmenizi sağlayarak 35 sayfalık otomatik sistem ile kolay bir şekilde çalışır. Hp Smart Tank 530 printer sadece yazıcı işlemi görmez aynı zamanda fotoğraflarınızı çıkarırken renklerini de korur. Sizler de Hp Smart Tank ile ihtiyacınız olan yazıcı deneyimine ulaşabilrisiniz.

Enerji Tasarrufuna Sahip Hp Smart Tank 530 Yazıcı İncelemesi

Enerji tasarrufuna Sahip Hp Smart Tank 530 Yazıcı İncelemesi

Teknolojik aletlerde enerji tasarrufu oldukça önemli bir özelliktir. Özellikle sık sık kullanılan makinelerin enerji tasarrufu özelliğine sahip olması gerekir. Hp Smart Tank 530 özellikleri içerisinde enerji tasarrufu dikkat çeken bir özelliktir. Hp Smart Tank printer, otomatik kapanma teknolojisine sahiptir. Böylece güç tüketiminde dengeyi sağlayabilirsiniz. Hp Smart Tank 530 scanner özellikleri içerisinde bir diğer önemli faktör ise kullanımının kolay olmasıdır. Ağırlığı 6,19 kilo olan bu yazıcı kolay hareket ettirilebilir ve farklı alanlara taşınabilir. Hp Smart Tank 530 fotokopi tarayıcı wifi mürekkep tanklı yazıcı, maksimum 99 kopyaya kadar kopyalama işlemi yapabilmektedir. Bu durum oldukça konforlu bir yazıcı işlevine sahip olduğunun göstergesidir. Böylece hp smart tank, sizlere konforlu bir yazıcı deneyimi sunar.

İndirimli Hp Smart Tank 530 Yazıcı Uygun Fiyatlarla

İndirimli Hp Smart Tank 530 Yazıcı Uygun Fiyatlarla

Yazıcıların fiyatları genel olarak kalitesine ve özelliklerine göre değişmektedir. Hp Smart Tank 530 fiyat aralığı da fiyat performans açısından tatmin edici özelliklere sahiptir. Özelliklerine bakıldığında kaliteli bir sonuç sağlayan bu yazıcı çok işlevseldir. Sizler de tercihlerinizi yaparken Hp Smart Tank 530 yorum bölümünü inceleyebilirsiniz. Hp Smart Tank 530 fiyatı birçok bütçeye uygun bir şekilde piyasaya sunuluyor. Dakikada 11 sayfaya kadar bir çıktı kapasitesi olan bu yazıcı, kullanıcılara konforlu bir deneyim sunuyor. Ayrıca wi-fi ile bağlantı kurarak mobil üzerinden işleriniz kolay bir şekilde halledebilirsiniz. Sizler de ofisiniz veya eviniz için alacağınız bu akıllı yazıcıyı 11841531 kodu ile ulaşabilrisiniz.