5
Kartuş kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

HP 304 Kartuş Siyah N9K06AE + HP 304 Renkli Kartuş N9K05AE Set

1.100 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.100 TL
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.149 TL
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.150 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

HP 304 Kartuş Siyah N9K06AE + HP 304 Renkli Kartuş N9K05AE Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: nybilişim Satıcı Ünvanı: NİHAT YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9740230726
    Bu ürün nybilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renki kartuş 120 sayfaya kadar baskı yapabilen kapasiteye sahiptir. Bu kapasite devamlı kartuş değiştirme ihtiyacını ortadan kaldırır.
  • Siyah kartuş çeşitli belge, resim, yazı çıkarma işlevlerinde kullanılır. Yazıcılara yerleştirilen parça yüksek kalitede görselleri ortaya çıkarır.
  • HP 304 siyah kartuş çevreye zarar vermeyen yapısı ile fayda sağlar. Tasarım %82 oranında doğada çözülür.
  • Kaliteli HP 304 renkli kartuş akma ya da dağılma yapmadan sayfa üzerine mürekkebi geçirir. Bu sayede çıktılar anlaşılabilir görsellere sahip olur.
  • HP 304 siyah kartuş uygun olduğu HP marka cihazların kartuş bölümüne kolaylıkla yerleştirilir.
  • HP 304 siyah ve renkli kartuş set içinde 2 adet parça yer alır. Renkli parça ise kırmızı, mavi ve sarı olmak üzere üç ana rengi içerir.
  • HP kartuş seti sayesine hem renkli hem de siyah beyaz baskılara erişmek kolay hale gelir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

HP 956151 304 Siyah N9k06ae + 304 Renkli N9k05ae Orijinal Kartuş Seti

HP 304 siyah N9K06AE+HP 304 renkli N9K05AE kartuş seti yazıcılarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Ürün iki kartuştan oluşan bir settir. Kartuşlardan biri siyah mürekkep içerirken diğeri farklı renklerde mürekkep içerir. Ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Özel yapıları sayesinde HP kartuşlar kolay bir şekilde yazıcıya takılabilir. HP kartuşlar çevre duyarlı bir bilinçle üretilir. Bu sebeple kartuşların üretiminde %82 oranında geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılır. Set bu özelliği ile sürdürülebilir olma özelliği de taşır.

  • Orijinal HP Kartuş
  • Renkli ve siyah mürekkep
  • Yüksek kaliteli baskı

HP 304 Siyah 304 Renkli Kartuş Setinin Özellikleri Neler?

HP 304 Siyah 304 Renkli Kartuş Setinin Özellikleri Neler?

HP 304 N9K06AE siyah mürekkep kartuşu ve renkli kartuş seti oldukça kullanışlıdır. Kullanıcılar, seti evlerinde ve ofislerinde kullandıkları HP marka yazıcılar için tercih edebilirler. Ürün oldukça geniş bir kapasiteye sahiptir. HP siyah kartuş ile 120 sayfaya kadar kaliteli baskılar elde edilebilir. Setin geniş kapasite sayesinde kullanıcılar yazıcılarını kartuş değiştirme ihtiyacı duymadan uzun süre kullanabilirler. HP 304 renkli mürekkep de geniş bir kapasiteye sahiptir. Renkli kartuş mavi (cyan), sarı (yellow) ve kırmızı (magenta) olmak üzere 3 renk içerir. HP kartuş seti kaliteli yapısı ile kullanıcılara yüksek performans sağlar. Ürün kullanım sırasında sayfalara akma ve mürekkep sızdırma gibi sorunlar yaratmaz. Bu sayede her yazdırmada kaliteli baskılar elde edebilirsiniz.

HP 304 Siyah 304 Renkli Kartuş Seti Hangi Cihazlara Uygun?

HP 304 Siyah 304 Renkli Kartuş Seti Hangi Cihazlara Uygun?

HP 304 siyah N9K06AE+HP 304 renkli N9K05AE kartuş seti kaliteli yapısı ile pek çok farklı cihaza uygundur. Ürünün kullanılabileceği cihazlar HP Deskjet 2620, 2630, 2632, 2633 ve 2634 türü All in on yazıcılardır. Bu modeller HP markasının en çok tercih edilen ürünlerindendir. Kullanıcılar bu marka cihazlarda HP 304 siyah kartuş ve renkli kartuş setini güvenle kullanabilirler. Dilerseniz set içindeki kartuşların her ikisini de aynı anda yazıcınıza takabilir veya ihtiyacınıza göre ürünlerden tek tek de yararlanabilirsiniz. HP 304 N9K05AE renkli mürekkep kartuşu ve siyah mürekkep set orijinal ürünlerden oluşur. Ürün, HP marka yazıcılarla tam uyumludur. Bu sayede kullanım sırasında yazıcı kafasında herhangi bir sorun oluşmasını önleyerek yazıcıların ömrünün uzatılmasına da yardımcı olur.

HP 304 Siyah 304 Renkli Kartuş Seti Baskıları Kaliteli mi?

HP 304 Siyah 304 Renkli Kartuş Seti Baskıları Kaliteli mi?

HP 304 siyah N9K06AE+HP 304 renkli N9K05AE kartuş seti yüksek kaliteli ve dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilir. Bu sayede kullanıcılar kartuş setinden uzun süre sorunsuz şekilde faydalanabilirsiniz. HP 304 siyah N9K06AE+HP 304 renkli N9K05AE kartuş seti kaliteli yapısı sayesinde kullanım sırasında akma ve dağılma gibi sorunlar yaratmaz. Bu sayede kullanıcılar cihazlarının zarar görmesi endişesini yaşamadan ürünü rahatlıkla tercih edebilirler. Set, baskı kalitesi konusunda da oldukça başarılıdır. Kartuşların içindeki kaliteli mürekkep kullanıcıların net ve canlı baskılar elde edilmesini sağlar. Ürün ayrıca kaliteli yapılarıyla sağlık dostu olmaz özelliği de taşır. Kartuşlar su bazlı mürekkeplerden üretilir ve kokusuz yapıdadır. Bu sayede baskı sonrası ortamda sentetik bir koku oluşturarak kullanıcıları rahatsız etmez. Dilerseniz Trendyol’da yer alan HP 304 siyah N9K06AE+HP 304 renkli N9K05AE kartuş seti yorumlarını inceleyerek ürünün kalitesi ve performansı ile ilgili kullanıcı değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz. Ürünü alışveriş platformu üzerinden güvenli ödeme ile kolayca satın alabilirsiniz.