House Pratik Hp05 Akıllı Mutfak Tartısı - Beyaz

249 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

House Pratik Hp05 Akıllı Mutfak Tartısı - Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: öyküstore Satıcı Ünvanı: MUHAMMET EMİR ÖZMUTLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7030660175
    Bu ürün öyküstore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hassas terazi 40 x 16,5mm LCD ekrana sahiptir. Ekranda ölçüm sonuçları net olarak okunabilecek şekilde dizayn edilmiştir.
  • Mutfak tartısı olarak 60 saniyelik otomatik kapanma özelliği mevcuttur. Bu da pil ömrünün daha uzun olmasını sağlar.
  • Dijital tartı olarak yemeklerinizi yaparken gramajları şaşmadan ölçebilmenize yardımcı olur. Hassas olarak en düşük gramajları bile doğru hesaplar.
  • Dijital mutfak tartısı 167x125x36mm ölçülerine sahip olup net 164 gram ağırlığındadır. Bu da her yere kolayca taşınabilir kompakt bir yapıya sahip olduğunu gösterir.
  • House pratik mutfak tartısı açma ve kapama için tek düğme ile çalışır. Tek düğmeye basıp açabilir ve dilediğiniz zaman kapatabilirsiniz.
  • Otomatik kapanma özelliği 60 saniye ile sınırlıdır. 60 saniye boyunca kullanmazsanız kendi kendine kapanır.
  • Küçük tartı seçeneği olarak ekstra profesyonel kurulum gerektirmez. Sadece kutudan çıkarıp açma kapama düğmesi ile kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • Chef mutfak tartısı pil ile çalışır. Pilleri cihazın alt kısmında yer alan yuvaya takmanız çalıştırmak için yeterlidir.
  • House pratik dijital mutfak tartısı birinci sınıf malzemelerden üretildiği için darbelere, kırılma ve çizilmelere karşı dayanıklılık gösterir.
  • Pilli tartı olduğu için elektrikten tasarruf etmenize yardımcı olur.
  • 5 kg tartı ölçüm kapasitesine sahiptir. 5 kg üzerinde ağırlık olduğu zaman uyarı verir.
  • House pratik Chef dijital mutfak tartısı kullanırken yeni bir ölçüm yapmak için açma kapama düğmesine 1 kez basarak ekranı sıfırlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

House Pratik HP05 Akıllı Mutfak Tartısı Beyaz HP-004

Yemekler hazırlanırken klasik ev gereçleri kullanılarak alınan ölçümler sorun yaratabilir. House Pratik mutfak tartısı yemek tariflerinde belirtilen ölçülere kolayca ulaşmanızı sağlar. Denenmek istenen tarifleri yaparken müşteri rahat bir deneyim sunduğu için öne çıkan akıllı mutfak tartısı, hafif ve şık tasarımı ile yer kaplamaz. Mutfağınızın uygun kısımlarında rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Pratik olması açısından beğenilen ürün, ölçümlerinde oldukça hassastır. Böylelikle küçük miktardaki ölçümlerde doğru sonuç verir. Beyaz renkteki tartının hassasiyeti 1 g/ml’dir. Ürünün ölçüm kapasitesi 5 g ile 5 kg arasındadır. Aşırı yük konulması durumunda cihaz uyarı verir. Geçişi d = 1g olan tartının LCD ekranı bulunur. Ölçüm tekniği dijital, tartı tipi ise düzdür. Düşük pil göstergesi sayesinde tartının gücünün azaldığını net olarak görebilirsiniz.

  • Hassas ölçüm
  • Aşırı yük uyarısı
  • Düşük pil göstergesi

House Pratik Akıllı Mutfak Tartısı Özellikleri

House Pratik Akıllı Mutfak Tartısı Özellikleri

Şıklığı ve sadeliği birleştiren ürünler müşteriler tarafından öncelikli olarak tercih edilir. Rahat kullanımı ile House Pratik HP 05 akıllı mutfak tartısı beyaz rengiyle de mutfağınıza uyum sağlar. Hassasiyeti ile göze çarpan ürünün içeriğinde 1 adet dijital mutfak tartısı ve kullanım kılavuzu bulunur. Akıllı tartı 5 gramdan düşük veya 5 kilogramdan yüksek olan gıdaları ölçemez. Kapasitesinden fazlası ölçülmek istendiğinde hassasiyet sensörü devreye girer ve aşırı yük uyarısı verir. Cihazın ölçü birimleri g/ Oz/ Lb şeklindedir. Açık halde bırakıldığı takdirde 60 saniye sonra kendini otomatik kapatır. Otomatik açma ve kapama özelliği bulunur. LCD ekrana sahip ürünün ekran boyutu 40x16,5 mm’dir. Ölçüleri 167x125x36 mm şeklinde olan tartının ağırlığı ise 164 gramdır. Boyutları sayesinde tezgah üstüne veya çekmecelere koyabilir, istediğiniz yere kolayca taşıyabilirsiniz.

House Pratik Akıllı Mutfak Tartısı Kullanımı

House Pratik Akıllı Mutfak Tartısı Kullanımı

House Pratik HP 05 akıllı mutfak tartısı beyaz fiyatı ürünün sunduğu kaliteye göre belirlenir. HP05 akıllı tartının kullanım süresi 2 senedir. Atık Elektrikli ve Elektronik Eşyalar (AEEE) lisansına uygundur. Montaj ya da periyodik bakım gerektirmeyen ürün 2 adet AAA pil ile çalışır. Cihazı kullanmak için pilleri tartının altında bulunan yuvaya takılır. Üst kısımda bulunan açma ve kapama için kullanılan tuşa 1 defa basmanız, cihazın açılması için yeterli olur. Birimler arası geçiş yapmak için UNIT tuşuna basılır. Cihaz herhangi bir işlem yapılmadığı zaman 60 saniye sonrasında kendini kapatır. Akıllı mutfak tartısının üzerine koyduğunuz bir ağırlığı sıfırlamak veya sonradan eklenecek olan ağırlığı hesaplamak için cihazın güç tuşuna 1 kez basılır. Böylelikle ekranda gördüğünüz değer sıfırlanır. Sonradan eklediğiniz ağırlığı yine ekranından görebilirsiniz.

House Pratik Akıllı Mutfak Tartısı Yorumları

House Pratik Akıllı Mutfak Tartısı Yorumları

House Pratik HP 05 akıllı mutfak tartısı beyaz yorumları incelendiğinde genel bir memnuniyet görülür. İlk defa denenecek olan tarifler olmak üzere ürün, mutfakta deneyimlenen yeni yemeklere büyük bir katkı sağlar. Bardak, yemek kaşığı, fincan gibi ölçüler yemek yaparken karışıklığa sebep olabilir. Müşteriler House Pratik’in akıllı mutfak tartısı ile yapılan yemeklerde yanılma payının olmadığı görüşündedir. Hassasiyeti ile göz önünde bulunan cihaz oldukça hafif olmakla beraber tasarımının sadeliğiyle de beğeni toplar. Küçük boyutlara sahip olması ile mutfakta yer kaplamaz. Ürün ölçüm aralığı ise günlük kullanım için yeterlidir. Akıllı tartı üç farklı ölçüm birimi ile ufak gramajları kolayca ölçebilir. Model, LCD ekranı sayesinde rahat bir kullanım sağlar. Özellikleri itibariyle mutfakta pratikliği hedefleyen ürünü Trendyol ile hızlı ve güvenli bir şekilde sipariş verebilirsiniz.