9
Diğer Isıtıcılar kategorisinde
en çok satılan 9. ürün

HotFloor Elektrikli Halı Altı Isıtıcı 2 Yıl Garantili (150cm X 200cm) 4 Mt2 Halı Altı Için

659,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HotFloor Elektrikli Halı Altı Isıtıcı 2 Yıl Garantili (150cm X 200cm) 4 Mt2 Halı Altı Için

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HotFloor Elektrikli Halı Altı Isıtıcı Satıcı Ünvanı: SEVCAN ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0890477026
    Bu ürün HotFloor Elektrikli Halı Altı Isıtıcı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Güç 500 - 800 Watt
  • Garanti Süresi 6 Yıl
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Hotfloor Elektrikli Halı Altı Isıtıcı 2 Yıl Garantili (150cm x 200cm) 4 m2 Halı Altı İçin

Hotfloor elektrikli halı altı ısıtıcı 2 yıl garantili (150cm x 200cm) 4 mt2 halı özellikle küçük çocukların bulunduğu evlerde veya kreşlerde onların sağlığını desteklemek amacıyla tercih edilebilir. Zeminde oynamayı seven çocuklar ve emekleyen bebekler, kış aylarında üşüyüp hasta olabilir. Fakat Hotfloor elektrikli ısıtıcı güvenilir bir şekilde çocuklarınızın fark etmeden üşümesinin önüne geçebilir. Zeminden ısıtmaya başlayan ürün, kullanım süresince ortamın da ısınmasını sağlar. Evde kullanacağınız herhangi türde bir halının altında bu modeli estetiği bozmadan değerlendirebilirsiniz. Ortalama 4 metre boyutundaki halılar için tasarlanan ürün, ideal ve dengeli yapısı sayesinde büyük bir konfor sağlayabilir. Serin havalarda ortamın sıcaklığı markanın sunduğu halı altı ısıtıcı ile desteklenebilir. Siz de bu pratik ve işlevsel ürünü satın alabilirsiniz.

  • Güvenilir tasarım
  • Dayanıklı materyal
  • Enerji tasarrufu

İşlevsel Hotfloor Elektrikli Halı Altı Isıtıcı Özellikleri

İşlevsel Hotfloor Elektrikli Halı Altı Isıtıcı Özellikleri

Hotfloor elektrikli halı altı ısıtıcı ev, ofis veya kreş gibi ortamlarda kullanabileceğiniz ideal boyutlara sahip bir üründür. Halının altında kullanılacağı için dışarıdan fark edilmeden ısınmanın gerçekleşmesi sağlanır. Isıtıcının estetik görünümü bozmaması ve 150 cm x 200 cm boyutlarında olması, 4 metrelik bir halının altında rahatlıkla kullanılmasını sağlar. Bu boyutları sayesinde oldukça ilgi görür. Halı altı ısıtıcı 4 m2 olup aynı zamanda dayanıklı bir tasarıma sahiptir. Olası elektrik çarpmalarına karşı koruyucu materyaller ile kaplanması ve sistemin üzerinde kullanılan örtünün kalitesi sayesinde rahatlıkla tercih edilebilir. Isıtıcının üzerine içecek dökülmesi sonucu herhangi bir zarar gelmeyebilir. Bununla beraber temizliği kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir. Antibakteriyel nitelik taşıyan halı altı ısıtıcı, ürettiği ısı sayesinde toz tutmaz ve bakteri oluşumu önler. Işıklı açma ve kapama düğmesi ile elektrikli modelin kontrolünü kolayca sağlayabilirsiniz.

Avantajlı Hotfloor Elektrikli Halı Altı Isıtıcı Fiyatları

Avantajlı Hotfloor Elektrikli Halı Altı Isıtıcı Fiyatları

Hotfloor elektrikli halı altı ısıtıcı 2 yıl garantili (150 cm x 200 cm) 4 mt2 fiyat açısından oldukça avantajlı bir şekilde size sunulur. Marka, sunduğu modelde kaliteli materyallere yer verir. Güvenli yapısı, hızlı ısınma özelliği, tek düğmeyle kontrol edilmesi ve enerji tasarrufu sağlaması ürünün tercih edilme sebepleri arasında yer alabilir. Düşük bir enerjiyle çalışabilen model bütçenizi destekleyebilir. Kullanım ömrünü artırmak için cihazı ara ara dinlendirebilirsiniz. Ürünün soğumasını sağlayarak tekrar kullanımını gerçekleştirebilirsiniz. Hotfloor halı altı ısıtıcı kullanımı sırasında ortamda nem oluşmasını önler ve havayı kurutmaz. Düz bir tasarıma sahip olması sayesinde halının altından fark edilmez. Dilerseniz direkt kullanabileceğiniz ürünü halı, paspas ve kilim gibi örtü benzeri eşyaların altında da değerlendirebilirsiniz. Bütçenizi zorlamadan satın alabileceğiniz ürünün kalitesi sayesinde uzun dönemler sorunsuz bir şekilde ısınabilirsiniz.

Hotfloor Elektrikli Halı Altı Isıtıcı Yorumları

Hotfloor Elektrikli Halı Altı Isıtıcı Yorumları

Elektrikli halı altı ısıtıcısı satın alırken ürünün kalitesini, güvenilirliğini ve kullanışlı özelliklerini inceleyebilirsiniz. Güvenlik önlemleri sayesinde olası tehlikelerin önüne geçebilir, ürünün kullanım ömrünü artırma imkanı bulabilirsiniz. Hotfloor elektrikli ısıtıcı bu nedenle müşteri yorumlarında da öne çıkar. Bu yorumlar sıklıkla cihazı öncesinde kullanan müşterilerin deneyimlerini ve değerlendirmelerini içerebilir. Önceden ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerinden yararlanarak cihaz hakkında çeşitli bilgiler edinme imkanı bulabilirsiniz. Aynı zamanda bütçenizi koruyarak dilerseniz birden fazla ürün sahibi olabilirsiniz. Kolay temizlenebilen, düşük enerji ile çalışan, hızlı bir şekilde ısınarak ayaklarınızın sıcak kalmasını sağlayan ürün basit bir kuruluma sahiptir. Tek bir düğme ile kontrolünü gerçekleştirdiğiniz ürünü fört mevsim kullanabilirsiniz. Hotfloor elektrikli halı altı ısıtıcı (150 cm x 200 cm) 4 mt2 olarak satın alabileceğiniz ürünü Trendyol üzerinden pratik bir şekilde sipariş verebilirsiniz.